gabber 9511
New Member
- Csatlakozás
- 2009.01.26.
- Üzenetek
- 2,619
- Reakció pontszám
- 0
ingoványban soha nem volt kitörés csak az kettő a játék elején
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Nálam is ketten vannak, és az egyik stalker folyamatosan rájuk fogja a fegyverét.rayder":2gp0hcr0 mondta:Elméletileg 2 nek kéne ott lennie :|
Most vagyok túl ezen a részen én is. Engem bevezetett az erdőbe egy stalker csapatig, majd elkiáltotta magát: "That's him! Shoot him!", de valamiért se ő, se a csapat nem lőtt rám. Mindenesetre homlokon csókoltam egy shotgunnal.rayder":ms6p7zq9 mondta:Gitárt küldiben is lehet szerezni :lol: De azt el kell vinnii 1 stalkernek.
Amikor strelokot üldözni kell, és az alagút előtt amikor harcolni a stalkerokka, már csak 1 maradt aki élt. Strelok felrobbantotta a bányát. Anniyt láttam mert pont céloztam a fejét (az utso stalkernek) hogy feltette a kezét. Na mondom oda sétálk ez meg letérdelt hátra tett kezekkel]Na mondom akkor beszélgettek vele és elmondta hogy csak felbérelte őket strelok, nem mondott nekik semmit arrol hova megy , és hogy szerinte mi 1 orgyilkos vagyunk. Ezután bevezetett a sötét erdőbe egy csapatig.
Eddig még soha nem így csinááltam ezt a részt :lol:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.