Élménybeszámolók

Lehet van benne egy kis SPOILER úgyhogy aki nem tolta végig a gammát az ne olvasson tovább:

Nem tudom miért, most így hirtelen beugrott a CS vége, mert olyan értelmetlennek tűnt, és eszembe jutott közben, hogy a SoCban a márkdánnak strelokot kellett megölnie. A CS-ban is ugyanez volt a feladat, és azon gondokodtam, hgoy mi van, ha van egy olyan értelmezése is a befejezésnek, hogy SoCban nem Strelokkal vagyunk, hanem a zsoldossal, akinek az eredeti feladata volt megölni Strelokot, és a végén elhitetik velünk, hogy mi vagyunk Strelok valójában.. Aztán a következő epizód meg arról szól majd, hogy vaójában nem is mi vagyunk Strelok, és csúnyán át lettünk verve a C öntudatos hologramcsávó által.

Ez már lassan brazil szappanopera :D

Szerintem az időrendben a második részben (vagyis a SHOC-ban) kiderül, hogy mi vagyunk Strelok és ez nem átverés, de ki tudja...

hát de az úgy elég snassz szerintem, hogy megnyekken a végén a zsoldos, Strelokot meg látjuk ott zombulni a monitorok előtt. Az tűnt fel, hogy mind a két részben ugyanaz a fő küldetés, és egyikben sem lehet teljesíteni. Vajon miért? :roll:

Mert ez dukál a játékhoz...

Egyébként ha csak az öltözetből indulunk ki, Strelok a CS-ben pontosan úgy néz ki, mint a SHOC-ban, szóval szerintem itt nincs duplacsavar...

hát ha csak az öltözetből indulunk ki, akkor még vagy n+1 stalker öltözik úgy mint strelok :D

Ez jogos... :D Ki tudja,,, talán majd a kövi részben erre is fény derül és ez egyedül Neked jutott eszedbe :)

A Duty bázisán történt velem,hogy meg akartam nézni a napfelkeltét az épület tetejéről és rohantam föl a lépcsőn.Az első emeletnél 3 tag próbált egymást lökdösve továbbhaladni.Én teljes erővel beléjük szaladtam és utána elkezdtem imbolyogni,mind aki berúgott.Mi történhetett?
Kaptam egy fülest tőlük? lol2

Mentális erejükkel átvették az agyad felett az uralmat, majd mesterséges kómába helyeztek. Ezt történt feled is. A bácsinak a torkán legyomtak 10 üveg vodkát, és amikor felkeltél nem emlékeztél semmire. :wink:

Viccet félveretéve, lehet, hogy nekimentél a puskájuk csövéhez, vagy mit tudom én.

Gondolod?De ha nekimegyek bárminek(falnak,autónak stb.),nem történik ilyen.Senkivel sem fordult ez elő,csak velem?
Ha tudnám hogy kaptam egy pofont tőlük,ara tudnák lépni lövés1

Nem tudom, hogy ez hiba-e, de ha valaki tud rá mondani valamit akkor meghalgatom:

SPOILER

Ugyebár a játék a SOC előtt játszódik. A játék úgy ér véget, hogy mindenki meghal. Zsoldos, a Clear Sky frakció és még valaki.Gondolom már tudjátok kire gondolok, hát Strelokra.

Én azt nem értem, hogy, hogy bír később főszereplő lenni amikor már Zsoldos kinyírta?

Ésszerő magyarázat?

a játékban ott az utolsó videó , meg ugyebár a sohc nyitóvideója is megmondja hogy strelok-ot halottnak hiszik és rákelül a death truckra .

Szerintem odasóztak... Olyat rendszeresen tapasztalok (és nagyon tetszik is), hogy ha fegyverrel közelítesz a barátokhoz, azok kiütik a kezedből a fegyvert, ami a földre esik... Szóval ezek alapján lehet, hogy visszanyalt a fagyi :D

nálam olyan is volt hogy odasózott a fegyó kiesett a kezemből és eltünt :S :D

Nekem meg kitütötte a kezemből az agyontuningolt pisztoly. Fogtam a Shotgunt és úgy fejbelőttem, hogy csak úgy szált. :D

Off: Hogy kell képet feltölteni, mint hsz?

A játék úgy ahogy van,minden hibájával,bugjával együtt is felejthetetlen élmény számomra.Nagyrészt már leírtátok ti is,ami nekem is teszik,de egyről nem volt szó,a magyar szinkron szerintem sokat dob a játékon.Humoros,jól eltalált kérdésekkel és válaszokkal találkoztam.Például ha sokáig ácsorogsz egy ember előtt,az elkezd monológot játszani:
-Na,még egy csendesőrült...!
-Ha ez egy csendverseny,akkor te nyertél!
-Nem érek rá veled szarakodni!
-Nem látod hogy gondolkodom,ne zavarj!
stb.
Vagy mikor csoportos feladatot vállalunk el,a többiek megjegyzései:
-Épp most akartam egyet szundizni!
-Már azt a kibaszott kaját sem tudom megenni!
-Mondták hogy nem való ez nekem!
-Kár hogy élve születtem!
-Itt az idő hősnek lenni!
-Mondták hogy tartsam magam távol a Zónától!
stb.

A legutóbbi zónabeli éjszakám meglehetősen brutálisan alakult... lol2 Szvsz egyetlen éjjel két blowout kicsit sok volt már nekem! Nagyon durván feldobja a játékélményt! Itt sokkal nagyobb jelentősége van annak, hogy mennyi cuccost cigölsz magaddal, mint a ShoC esetében, ahol ha túl voltál terhelve, legfeljebb lassabban haladtál és nem jutottál messzire az ellenfelek elől való menekülésben, ha nem akartál tűzharcba keveredni. No de itt?! Jöttem át Cordon felől a Garbage területére, amikor a már jól ismert előjelek mutatkoztak: erőteljes földrengések, és a PDA-n beérkező üzenet, hogy most jobban tenném, ha kicsit sűrűbben szedném a virgácsaimat... Elő a térképet, hogy megnézzem, hol a legközelebbi kijelölt menedékhely... Amikor megláttam, hogy a banditák bázisa van kijelölve, nem kicsit kezdtem leizzadni! Áldottam az eget, hogy semleges viszonyban álltam velük, viszont volt egy kis bökkenő... A bejárat az épület túlsó felén van, a betonút felől nem lehet megközelíteni, az egész kócerájt meg kellett kerülni! Nem volt vesztegetni való időm, azonnal indultam. Vészesen fogyott az idő, és többször meg kellett állnom levegőért kapkodva, miközben iszonyúan túl voltam terhelve. Már majdnem elértem a célt, ott álltam a banditák bázisának bejárata előtt a vonatsíneken, amikoris már olyan szinten fáradt voltam, hogy vánszorogni sem tudtam, teljesen megálltam... Ott volt előttem a cél néhány lépésnyire, pár másodperc volt a blowout-ig, és moccanni sem bírtam a fáradtságtól! Nagyon bepánikoltam, majd az utolsó csepp erőmmel nagy nehezen bevonszoltam magam az épületbe... és akkor kitört a pokol! A madarak potyogtak az égből, az egész udvar megtelt madártetemekkel! Döbbenetes látvány volt! Még soha nem láttam ilyet, a korábbi eseteknél föl se tűnt mekkora pusztítást végez egy ilyen "kitörés"! Nagyon durva volt!

Egyébként itt-ott eléggé bugos a blowout-ok kezelése, például volt egy stalker csapat, akik kinn ücsörögtek a szabad ég alatt, és a blowout után ugyanúgy elvoltak, mintha mi sem történt volna.
A másik ilyen nagy hülyeséggel akkor szembesültem, amikor Garbage felől mentem át Cordon területére, amikoris megint jött egy blowout. Gondoltam milyen mázlista vagyok, hogy épp egy kőépületben adta be a játék, így ki se kell tennem a lábam, majd megvárom ott, amíg elmúlik. A stalkerok is behúzódtak az épületbe, lecsüccsentek a földre, és megvárták az "égi áldás" végét. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy én megmurdeltam, ők meg szépen kisétáltak... #B Szóval ha nem a kijelölt helyre mész be, akkor tuti halott vagy. De például a Freedom bázison nem a kőépület, hanem a vasúti kocsi volt kijelölve menedéknek... lol2 Tiszta **** -ság!

Amúgy nem tudom lehet patchtöl függ most viszem egint a clear skyot. Én tegnapelőttig nem is tudtam hogy van benne blowout. Amikor mentem garbagere agropombol volt. Neked meg 2 ő is volt és "jól ismert". Addig én csak a modokban találkoztam ilyennel.

Már Yantar-nál jártam, amikoris még mindig csak egy nyamvadt kis Clear Sky-os pizsamában nyomultam, amit még a mocsárnál adtak, ezért vérszemet kaptam, hogy szerezhessek végre már egy SEVA rucit. A Duty-nál lehetett kapni, de az a szemét kereskedő kb. 5000 rubellal többért kínálta, mint a jó öreg Sakharov prof. Ezért átbattyogtam hozzá Yantar-ba. Viszont nem akartam, hogy újra megszólaljon az a rohadt sziréna, ezért gyorsan visszamentem az Agroprom Research Institute területére. Na ott volt az első blowout, és azóta rendszeresen van (meglehetősen gyakran, és mindig csak akkor, amikor másik területre megyek át, olyan nincs, hogy egy terület közepén menet közben adja be a játék). Nem lehet, hogy Yantar-ban indul meg a blowout script-je? Azelőtt nyoma sem volt sehol. :roll: Viszont azóta legalább 6-8 volt, ha nem több! Lássuk csak... 3 Agroprom-nál, 2 Garbage-nél, 1 Cordon-nál, 2 Dark Valley-ban... így hirtelenjében ennyire emlékszem.

igen Kimmuriel előre bevan állítva hogy meik pályáról meikre áthaladáskor van blowout...én legalábbis ezt tapasztaltam.

Vissza
Top Alul