A legutóbbi zónabeli éjszakám meglehetősen brutálisan alakult... lol2 Szvsz egyetlen éjjel két blowout kicsit sok volt már nekem! Nagyon durván feldobja a játékélményt! Itt sokkal nagyobb jelentősége van annak, hogy mennyi cuccost cigölsz magaddal, mint a ShoC esetében, ahol ha túl voltál terhelve, legfeljebb lassabban haladtál és nem jutottál messzire az ellenfelek elől való menekülésben, ha nem akartál tűzharcba keveredni. No de itt?! Jöttem át Cordon felől a Garbage területére, amikor a már jól ismert előjelek mutatkoztak: erőteljes földrengések, és a PDA-n beérkező üzenet, hogy most jobban tenném, ha kicsit sűrűbben szedném a virgácsaimat... Elő a térképet, hogy megnézzem, hol a legközelebbi kijelölt menedékhely... Amikor megláttam, hogy a banditák bázisa van kijelölve, nem kicsit kezdtem leizzadni! Áldottam az eget, hogy semleges viszonyban álltam velük, viszont volt egy kis bökkenő... A bejárat az épület túlsó felén van, a betonút felől nem lehet megközelíteni, az egész kócerájt meg kellett kerülni! Nem volt vesztegetni való időm, azonnal indultam. Vészesen fogyott az idő, és többször meg kellett állnom levegőért kapkodva, miközben iszonyúan túl voltam terhelve. Már majdnem elértem a célt, ott álltam a banditák bázisának bejárata előtt a vonatsíneken, amikoris már olyan szinten fáradt voltam, hogy vánszorogni sem tudtam, teljesen megálltam... Ott volt előttem a cél néhány lépésnyire, pár másodperc volt a blowout-ig, és moccanni sem bírtam a fáradtságtól! Nagyon bepánikoltam, majd az utolsó csepp erőmmel nagy nehezen bevonszoltam magam az épületbe... és akkor kitört a pokol! A madarak potyogtak az égből, az egész udvar megtelt madártetemekkel! Döbbenetes látvány volt! Még soha nem láttam ilyet, a korábbi eseteknél föl se tűnt mekkora pusztítást végez egy ilyen "kitörés"! Nagyon durva volt!
Egyébként itt-ott eléggé bugos a blowout-ok kezelése, például volt egy stalker csapat, akik kinn ücsörögtek a szabad ég alatt, és a blowout után ugyanúgy elvoltak, mintha mi sem történt volna.
A másik ilyen nagy hülyeséggel akkor szembesültem, amikor Garbage felől mentem át Cordon területére, amikoris megint jött egy blowout. Gondoltam milyen mázlista vagyok, hogy épp egy kőépületben adta be a játék, így ki se kell tennem a lábam, majd megvárom ott, amíg elmúlik. A stalkerok is behúzódtak az épületbe, lecsüccsentek a földre, és megvárták az "égi áldás" végét. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy én megmurdeltam, ők meg szépen kisétáltak... #B Szóval ha nem a kijelölt helyre mész be, akkor tuti halott vagy. De például a Freedom bázison nem a kőépület, hanem a vasúti kocsi volt kijelölve menedéknek... lol2 Tiszta **** -ság!