Kimmuriel
New Member
Fegyvert azt nem találtam ott. (Vagy csak nem néztem körül rendesen.) Nem lehet, hogy csak akkor adja be a játék, ha fölvettem azt a küldetést?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Én az első portál után ki tudtam nyírni, mert csak állt a földön... (Szvsz ez több, mint kiábrándító!) De a védelmének megszűnte után nem tudtam egyet se belelőni, mert rögtön jött a blowout.rayder":eemrixgs mondta:A vége a játéknak a hogy üldözni kell strelokot. Gauusal kell levinni a védelmét majd ezután 1-2 skulóó és halott. Nekem egy lépcsőig jutott. Ilyen teleporátlós izákel kell utánamenni. Közbe monolithosok. Már oylat is halllottam hogy valakinek kapásból meghaltak a monolith katonát![]()
Rendben, jeleztem a szándékot jim67 felé. Remélem találunk egy megfelelő helyet ennek a témának itt a fórumon!Warson":1epjfc1c mondta:Jó kérdés Kimmuriel...én írnék PM-ben valamelyik moderátornak, hogy mondjon erre valami okosat, vagy nyisson egy topikot...hm? :wink:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.