Élménybeszámolók

Fegyvert azt nem találtam ott. (Vagy csak nem néztem körül rendesen.) Nem lehet, hogy csak akkor adja be a játék, ha fölvettem azt a küldetést?

Nem tudom valószinűleg mivel úgy lett emgoldva az összes relytekhely hogy csak bele tudsz nézni, de ha nem vetted meg akkor nem adja ki. Itt a tank bejáratánál lehet bele menni.(úgy értem f-el)

SPOILER!!!

Most fejeztem be a Clear Sky-t... Hát a vége az valami botrányosan szar lett! Limanszkon egy pillanat alatt végig lehet rohanni, a kórház egy nagy nulla, nem is tudom hogy lehetett ezt külön pályának venni, a Csernobil NPP pedig egyenesen katasztrofális! Szerintem egy bug miatt ért véget nálam nagyon hamar a játék... Üldöztem Strelokot, irtottam az ellent ahogy kell, de sehol se láttam Strelok bátyót, pedig a PDA-m szerint az orrom előtt kellett lennie. Egy ideig keringtem a teleportos területeken, aztán már kezdett nagyon elegem lenni, hogy sehol se látom... Az összes elsősegély csomagom és bandázsom elfogyott, dőlt belőlem a vér, de Strelok még mindig sehol! Na ez már kezdett gyanús lenni... Egy betonplaccra fölugrottam, onnan pedig ki a korlátra, és ekkor vettem észre, hogy Strelok a földön van! De nem akárhogy! Egy helyben áll, és még szépen nyugodtan, mozdulatlanul meg is várta, amíg leaprítottam Gauss gunnal! lövés1 Kíváncsiságból visszatöltöttem a pálya elejét, és az első cutscene után egyből leereszkedtem a talajra. Megint ott volt, és ugyancsak nem mozdult! Ezt tényleg így elbaltázták volna? Ennyire gyenge a végjáték? :cry: Szvsz ez hihetetlen! fal1 Összecsapott szar az egész! Ez valami ritka gyalázatos! nem1

Legalább a záróanimáció jó volt. :roll: (De az is csak annak, aki játszott a SoC-al, mert különben nem sokat érteni belőle.)

A vége a játéknak a hogy üldözni kell strelokot. Gauusal kell levinni a védelmét majd ezután 1-2 skulóó és halott. Nekem egy lépcsőig jutott. Ilyen teleporátlós izákel kell utánamenni. Közbe monolithosok. Már oylat is halllottam hogy valakinek kapásból meghaltak a monolith katonát:D

A vége össze van csapva.Mintha a kiadó szólt volna a játék készítőinek:gyerekek,akkor kész van,ugye?
Persze-mondták és egy éjjel megírták végét..
Vagy lehet,hogy eredetileg más volt a vége,de valami miatt meg kellett változtatni,mindenesetre a játék-élményt erősen lerontja.

rayder":eemrixgs mondta:
A vége a játéknak a hogy üldözni kell strelokot. Gauusal kell levinni a védelmét majd ezután 1-2 skulóó és halott. Nekem egy lépcsőig jutott. Ilyen teleporátlós izákel kell utánamenni. Közbe monolithosok. Már oylat is halllottam hogy valakinek kapásból meghaltak a monolith katonát:D
Én az első portál után ki tudtam nyírni, mert csak állt a földön... (Szvsz ez több, mint kiábrándító!) De a védelmének megszűnte után nem tudtam egyet se belelőni, mert rögtön jött a blowout.

Teljesen egyetértek Csigával, nekem is ugyanez volt az érzésem, hogy totál olyan a vége, mintha a kiadó az asztalra csapott volna, hogy "Márpedig ezt most befejezitek! Több csúszást nem tűrünk!". Szvsz inkább dolgoztak volna rajta még egy pár hónapot... :roll:

Volna egy pár kérdésem a SoC/Clear Sky történetének összefüggéseivel kapcsolatban, de nem tudom, hogy hova írhatnám, mivel lényegében mindenütt off topicnak számít, és tiszta spoiler az egész annak, aki nem játszott valamelyik résszel. Melyik topic-ba mehet? :?:

tényleg ez jó ötlet lenne. a két (három) játék történet-összefüggésének boncolgatása...

Warson":1epjfc1c mondta:
Jó kérdés Kimmuriel...én írnék PM-ben valamelyik moderátornak, hogy mondjon erre valami okosat, vagy nyisson egy topikot...hm? :wink:
Rendben, jeleztem a szándékot jim67 felé. Remélem találunk egy megfelelő helyet ennek a témának itt a fórumon!

#Szerk.: Megnyitottam a topikot, jim67 javaslatára ide került: http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=875

Banditákkal lehet lenni? De úgyhogyfullcsakvelük lol2 Nyúgém esetén

Csak akkor ha már a főküldetés yantárba vezet addig nem lehet csatlakoznod a banditákhoz sem a freedomhoz

Beléptem a Szabadságba és nagyon jó. Miután uralmunk alá hajtottuk Szemétdombot Agropom felé vettük az irányt. Sok küzdelem után azt mondta a parancsnok, hogy vegyük be a Szolgálat bázisát. Nagyon jók a harcok, csak egyelőre nem merek Yantarba menni, mert, akkor egyedül maradnának a srácok Agropomba miközben én Strelokot üldözöm. Nem esett valaki ebbe a szindrómába? Nehéz elfoglalni a Szolgálat bázisát?

Igen nehezebb elfoglalni mint a freedomosokét mivel a szolgálatnak jobb fegyókkal rendelkezik meg ott vannak az exo ruha is de nem vészes igaz a freedomosok csak agroprom a szemétdomb felőli bejáratánál lesznek úgy is a bázisra nem mennek be. Ja és a szolgálatosok is újra megjelennek egy idő után

Érdekes dologgal találkoztam a minap.
Cordon megyek megyek elkezdem unalombol a segíts a stalkernek es mellékküldit (a cordonban lévő újoncfaluban adja a csávó) odamegyek az ürgéhez beszélek vele nem akar jönni meg akarja ölni a mutánsokat... mondom oks akkor leírtom a mutánsokat aztán csak meggondolja magát. Megyek leölök egy falka kutyát indulok a másik falkához megint elmegyek a csávesz mellett erre mi történik? egyszercsak odajön hozzám a kép mintha vodkát meghúztam volna egyből bedőlte lefelé és elmegy kikapva a kezemböl a chaseremet. Na mondom ***adj meg adod vissza kapta a 45. ösből a fejbe!!!
Kis ****os elvette a fegyómat megkapta a magájét!! Valaki találkozott már ilyesmivel?

Van ilyen amikor megütenk mert túl közelm ész hozzájuk vagy éppen mennének el és te nem hagyod szuoktak ilyeneket csinálni és nekem nem vette el csak kiütötte e kezemből sa fegyót nem szokták elvenni

[mod]Nincs dupla hozzászólás - Tibi[/mod]

Nekem simán kiszedte a kezemből, kapott is érte #B

EDIT: Még egy érdekes dologgal találkoztam pont most újrakeztem megint a játékot de már a játék elején az ingoványban alapból van egy ak-m :lol: (v1.5.10 patch után)

Ha szemtelenkedek nekem mindig kiveszik a kezemből a vintart. :x

gabesz73a: ha elolvastad volna a patch miket javít láthattad volna hogy akval kezdesz de nem lőszer van csak amennyit a géptelepen találsz másholy is van ha jól emlékszeme az ingoványban de már nem tom hogy hol

Vissza
Top Alul