Kimmuriel
New Member
Na, megint végigtoltam a Stalkert. :| De utálom, ha vége egy jó játéknak! Megint tökre lelombozott... 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Kimmuriel":vn9xvulu mondta:Na, megint végigtoltam a Stalkert. :| De utálom, ha vége egy jó játéknak! Megint tökre lelombozott...![]()
Na, megint végigtoltam a Stalkert. De utálom, ha vége egy jó játéknak! Megint tökre lelombozott...
krissz":9dfc2q2f mondta:Megmentem a csávót beszélek vele meg minden erre pofáncsap(!!!!) és elveszi a tuningolt akmat!!!!!Úgy megijedtem mint az állat.
Lekéseltem de aztán visszaloadoltam.Amúgy mit gondolt mivel fogok gyilkolászni?Csavarral? :twisted:Nightwatch":x5pdeq3t mondta:akkor miért nem szúrtad meg a késsel az egyik farpofáját?![]()
dezodor":2u9yhqgm mondta:ja ez a játékban 1 feature, ami benne van, szal nem minden stalker szereti ha fegyverrel a kezedben beszélsz hozzájuk. előtte azér párszor rádkiabálnak, aztán bámmm(néha elveszik, néha csak elejted)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.