Élménybeszámolók

Kimmuriel":vn9xvulu mondta:
Na, megint végigtoltam a Stalkert. :| De utálom, ha vége egy jó játéknak! Megint tökre lelombozott... :cry:

próbáldki az oblivion lost-ot :) annak 1hamar nincs vége

csááá
bocs hogy ide irom
valaki tudja hol lehet letölteni a Pribot-Story nevü modot ??????????
ha igen a kor léci irja meg
elöre is kösz

Na, megint végigtoltam a Stalkert. De utálom, ha vége egy jó játéknak! Megint tökre lelombozott...

Én már 26-szor végig vittem (esetleg 1-2-t tévedek ) de még most se unom. Abból 4-et master szinten.

Próbáld meg master szinten csak pisztollyal. Én per pillanat azzal ütöm el az időm a zónában.

Unni éppenséggel én sem unom, csak nem örültem, hogy a végére értem, mert még nagyon szívesen játszottam volna vele tovább. Én eddig kétszer vittem végig, mindkét esetben master szinten, másodjára pedig beállítottam, hogy ne legyen célkereszt és a fegyver saját irányzékával kelljen célozni. Jó móka, bár eleinte nagyon nehéz, egészen bele lehet jönni! Nincs az, hogy 200-300 méterről végigpásztázod a horizontot, és ha épp bepirosodik a célkereszt, akkor meghúzod a ravaszt... Ennél a játékstílusnál egészen közel kell osonni, ha effektíven akarsz lövöldözni!

Most én is célkereszt nélkül nyomulok és már nem is hiányzik a célkeresz. :D
Most már 100 méterről is leszedek 1 banditát (már 2-szer volt olyan ,hogy 100 méterről fejes irányzék nélkül :D :D lövés1 )
Eddig elég fura volt. Volt olyanis ,hogy 5m mellélőttem kb :cry:
Akkor még a lámpát használtam célkereszt gyanánt.
De már simán írtok :D :D :D

UI:a Tippek trükkö topikba írok 1 fontos kérdést. PLS help1

Azt a kis fehér izét én is rég láttam már a képernyő közepén.
De... nincs valami realistic mod a játékhoz?
A netet sajnos nem sűrűn böngészem....

Tegnap játszok és a red forest (asszem ez a neve) felé vettem az irányt.Látom a mapon hogy az erdőben van 2 kincs bemegyek gondoltam a katonák az út szélén ácsorognak az erdőbe biztos nem mentek be.Mendegélek és hirtelen megüt 2 bloodsucker ,gyorsan fölmásztam egy sziklára és körülnéztem hogy milyen szörnyek vannak a környéken.Nézem a tájat és látom hogy mindenhonnan zombik ,kutyák ,bloodsuckerek meg azok a gázmaszkos mutáns izék jönnek felém.Szerencsére a sziklára nem tudtak följönni ,de úgy hemzsegtek ott lent gondoltam lelövöm őket egy rpg-vel mert a többi fegyverben nem volt lőszer.Kilövöm a (mentettem előtte) rakétát pár monszta meghal ,de gondoltam á ez így nem jó és beloadoltam az előző mentést hátha többet is szét tudok lőni.Beloadoltam és nem volt rakétám mert valahogy eltűnt mondom magamban fasza most mit csináljak.Mivel olyan artifactokat használok amik +X% staminát adnak folyamatosan tudok futni.Elfutottam az egyik kincshez (még jó hogy gyorsabban tudok futni mint egy kutya :D) hátha lőszer lesz benne.Kinyitom a ládát és egy vodka... Elmentem a másikhoz abban 2 vla puska volt + 100 lőszer.Mondom végre fölkaptam a cuccokat és sprint ki az erődből ,persze menekülés közben belementem az összes anomáliába :D .

Meg valamelyik nap elmentem az x18 labhoz és gondoltam megcsinálom előtte a többi küldetést ami a környéken van.Volt egy olyan hogy ki kellett szabadítani egy dutyst akit a bloodsuckerek elvertek.Megmentem a csávót beszélek vele meg minden erre pofáncsap(!!!!) és elveszi a tuningolt akmat!!!!!Úgy megijedtem mint az állat.

Nincs dupla hsz.!!! - Tibi

ja ez a játékban 1 feature, ami benne van, szal nem minden stalker szereti ha fegyverrel a kezedben beszélsz hozzájuk. előtte azér párszor rádkiabálnak, aztán bámmm :D (néha elveszik, néha csak elejted)

Nightwatch":x5pdeq3t mondta:
akkor miért nem szúrtad meg a késsel az egyik farpofáját? :D
Lekéseltem de aztán visszaloadoltam.Amúgy mit gondolt mivel fogok gyilkolászni?Csavarral? :twisted:

dezodor":2u9yhqgm mondta:
ja ez a játékban 1 feature, ami benne van, szal nem minden stalker szereti ha fegyverrel a kezedben beszélsz hozzájuk. előtte azér párszor rádkiabálnak, aztán bámmm :D (néha elveszik, néha csak elejted)

Erről nem is tudtam lol2 Bár nem is nagyon vártam meg hogy megtörténjen, meg addig amúgy sem lehet velük beszélni.

én se tudtam róla, amúgy is, dutysokkal vagy nagyon jóban van az ember, vagy egyből lelőnek vagy öszevernek (pofozkodás) mogorva egy nép :D

Én az elején az egyik "faluszéli" őr elé álltam és elővettem a fűrészelt csövűt. Jött a szokásos dumájával, én meg úgyhagytam és elmentem ebédelni :D Mikor visszajöttem ugyanott álltam és még mindig csak dumált :lol:

vagy pl amikor a tűznél ülnek, és közelebb mész egyikhez az mindig feláll, és ha odébb mész akkor azonnal leül. én eljátszottam ezt vele 15-ször utána odamentem dumálni és az volt az első mondata, hogy ne szórakozz különben megverlek..... 8) :lol:

én nem is tudtam hogy ilyen van a játékba
de majd kikel próbálni :lol:

Huh gyerekek, megint elkapott a hév, elkezdtem nemrég SoC-t megint, de most 500KG-al és 16 slot-tal a belt-en :lol: Mindent felszedek és elbizniszelem.. :wink:

Vissza
Top Alul