Élménybeszámolók

Ööö... de ha azokat ott kinyírod, akkor a Bárban nem látnak majd szivesen utána. :D

Dehogynem, mindig megölöm őket. Ha tutira akar menni az ember akkor úgy kell csinálni ahogy most csináltam, miután lelövik a Freedom őrjáratot leállsz ugye beszélni az egyikkel. Szépen vársz kicsit amíg elmennek a többiek a fészerbe bulizni, aztán a második kérdésre NEM-mel válaszolsz, akkor ellened fordul, de ha ügyes vagy előbb kapod elő a lűvőt' (muszáj volt, szabolcsi ismerőseim így mondják, Priceless! :D ), szépen elfutsz és beköpöd őket Lukash-nak, aztán mehet a menet. Eddig nem haragudtak még rám érte...

Heló!

az OL-BA a x18-as laborba vagyok kutatom a ládákat halom hogy nagyon csipog a gieger számlálóm hátra nézek és azt látom hogy jön felém egy zombi bele ereszrek 2 tárat földre fekszik fel kell még 2-őt bele eresztek végre meg hal de menyi életük van ezeknek?? :cry:

Piszkálgatom újra a játékot, nemrég tértem vissza Yantarból, de visszajárok lootolni, és a Wild Territory nevéhez híven igen vad :D, van hogy 2 bloodsucker is rohangál meg a többi szörny is csapatosan portyázik, a Duty meg a Lonerek jönnek-mennek, kisebb tűzharcok mindenfele, de most egy olyat láttam amit ShoC-ban még sose: valami Yashka Cardan nevű expert merc feküdt a földön, csak nézem ki az az ellenség aki ott fekszik és jajveszékel exoskeletonban, de mire odamentem megnézni egy Duty kivégezte ( Duty jeee :P )...

Nem igazán tudom hol a helye... :D
Egy ideje ügyködök már egy meglepetésen a fórumnak, most végre lett elég időm, hogy befejezzem így a jövőhéten kész lesz! De addig is szeretnék egy kis ízelítőt közzétenni, hátha sokan lefujjolnak és nem kell befejeznem. :D A dolog egy végigjátszás, eddig szokatlan perspektívából.
Remélem ízleni fog. :)

Az oldal alján a szürke "letöltés indítása" gombra kell kattintani a letöltés elindításához. :)
http://data.hu/get/5588977/barin_soc_minta1.rar

Nem kicsit elcsúsztam egyébként a végigjátszás készítésével, de ettől függetlenül jól haladok..Sajnos már egy ideje sok a festeni való itthon, plusz holnaptól rokonok lesznek nálunk 2 hétig Németországból...De igyekszem, max. becsúszik majd 1-2 német mondat :D

Ejnye, kis áskálódás után milyen információkat találtam Barinról, a bátor Szolgálatos ipséről. :D

Egy talpnyaló, gyáva, képmutató fráter. Az „Utánunk a vízözön” lehetne Barin mottója. Bármilyen lehetőséget kihasznál. Rendkívül ambiciózus és sértődékeny. Nem meglepő módon, a pénz miatt jött a Zónába. Immár két éve gyűjtögeti az anyagi javakat minden eszközzel.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul