Élménybeszámolók

Most hogy újra játszom a game-et, előtört néhány régi emlék egy-egy misszió megoldásakor... Az X18 labor kipucolása után Sidorovich ugyebár azt a küldit adja, hogy a Cordon déli részén lévő military outpost-ból nyúljuk le a doksikat. Nomármost, én éjjel vágtam neki a mókának. Próbáltam odalopózni, és már egész közel jártam, amikor egy őr kiszúrt, és tüzet nyitott rám, majd egyre többen jöttek. Gondoltam elkezdek futni. Rohantam mint az őrült, és elfutottam egy kis tábla mellett, amiről - a cirill betűk ismeretének hiányában - nem tudtam elolvasni a szöveget. Furcsa világos karók lógtak ki a földből, és a következő lépés után már realizálódótt bennem, hogy mi lehetett a táblán a felirat: aknamező... fogatlan
Később mikor már be tudtam menni az outpost területére, bizony megszólalt a hangosbemondó - lebuktam. Elkezdtem menekülni, majd hirtelen indíttatásból fölmásztam az egyik őrtoronyba. A katonák körbevettek, és tüzet nyitottak rám. Egyesével próbáltam leszedegetni őket, aztán egyszercsak megjelent a kés-villa ikon a képernyő jobb alsó sarkában... Na, akkor elő a "kóbászt"! Azt hittem elsírom magam a röhögéstől, ahogy magam elé képzeltem ezt a kis jelenetet a valóságban is: 10-12 katona épp a teljes tűzerejét egy stalkerra koncentrálja, aki egy őrtoronyba húzta meg magát a doksik ellopása után, majd haláli nyugalommal elkezd egy kolbászt rágcsálni, miközben szitává lövik az őrbódét! lövés1 pattog1

hát a vanilla stalker fos szvsz, ha 2-3 katona körbevesz sztem azonnal meg kellene halnod, nem?

Igen, de ők lent voltak a "földszinten", én meg fönt a "kakasülőn", direkt guggoltam, hogy nehogy a bódé oldalsó nyitott részén valamelyik fejbekapjon. Ők meg csak lőtték az őrtornyot, mint a hülye! Nem mondom, egy-egy kósza skuló így is elkapott, főleg mikor egyszer-egyszer kihajoltam, hogy visszalőjek. Egészen hátra húzódtam a bódé hátuljába, és megvártam, amíg egyesével odaálltak a létra alá, és adtam nekik ólmot. A trükk az volt, hogy sose másznak föl a létrán, tehát egyszerre többen nem tudnak elérni, csak ha nagyon messziről lőnek, de az AI miatt törekednek arra, hogy minél közelebb kerüljenek hozzám, viszont egyszerre csak egy áll a létrához. :roll:

Hol lehet duty s küldetéseket csinálni? Vagy mikor engednek be a főnökhöz?

asszem ha viszajössz yanatar-ból beengednek és beszélsz a főnökkel (el kell hozni a freedome től valami raksivetőt (buldog) aztán tag lehet és kapsz melót

És ha a bulldog már nálam van (feltehetőleg az, amelyik kell, a freedom raktárból csórtam el), simán kiveszem a zsákomból és odaadom?

Azt tudom, az elég rossz állapotban van. Tényleg, odaadom azt, a jót meg megtartom XD. Kösz a segítséget
(mondjuk ezeknek én nem sok hasznát vettem. amikor kellett volna, egyszerűen eltűnt a lőszer -nem robbant fel-. Besült vagy bug, nem tom)

Ez programhiba, elvileg valamelyik patch javítja. Az első gránát eltünik kilövés után. Amúgy mindegy, melyik bulldogot adod a duty górénak, a ruha amit érte kapsz, gyakorlatilag a legjobb védőruha...

A SEVA ruha a legjobb mert ha egy CSEPPEK artifactot rakunk hozá akkor már nem hat ránk a sugárzás
amugy hol lehet azt a pisztolyt megszerezni aminek a neve MARTHA
ja és a clear sky-rol lattam olyan képet amiben a bar egy mutáns hotel
az a legveszejesebb hely abban a reszben azt mondjak

ha tudsz adj már linket pls, hogy hol láttad ezt a képet.. amúgymeg http://stalker.heroesradio.com/ és ott minden részletesen levan írva pl ruhák, fegyverek, előfordulási helyek, stb. néhol még videó is van hozzájuk..
a 'martha' az olmodba a beretta, nem? haveromnál láttam, neki volt, majd megkérdezem hol szerezte..

köszi szépen, ezt a képet már láttam.. tényleg elég para ahogy befigyel a kis pseudodög.. :wink:

Vissza
Top Alul