Élménybeszámolók

egyébként ez a kép ha nem tünt volna fel a bar...... csak egy évvel korábban :wink:

ugye az volt hogy a cs az a smia stalker történései előtt fog játszódni 1 évvel
(megtudhatjuk hogy strelok hogy került be a zónába..... stb )

Én nem tartom kizártnak, hogy azt a fickót fogjuk alakítani, aki Strelokot beviszi az alaptáborba Sidorovich-hoz a SoC intrójában. Állítólag a CS-ben a mi feladatunk lesz kinyírni Strelokot. Mekkora poén lenne már, ha ott érne véget a játék, ahol a SoC kezdődik, és rádöbbennénk utólag, hogy akit megmentettünk és elvittünk Sidorovich-hoz, az nem volt más, mint Strelok, akivel végezni kellett volna... fogatlan

LOL :D 1ébként meg tényleg mondták, hogy sok olyan dolog kiderül majd ami eddig nem volt világos a számunkra.. még ez is lehet :wink:

egyébként sterlok = nem spoilerezünk ebben a topikban :wink:
:D - pYura

-spolier-

Végigvittem a Stalkert...
..és hát.. az év egyik legjobb játékának mondtam volna, ha nem k..rontják el ennyire ezt a befejezéses sztorit...:?
Tudom, hogy 5 befejezés és létezik, de akkor is...

Az egész játék játszása alatt arra voltam kíváncsi, hogy na majd vajon mi lehet a sztori vége, milyen lehet a nagy atomerőmű! :roll:
Erre a csávó azt kívánja, hogy valami "I want to see discernible!"
És akkor kikerül a Zónából, élvezkedik, majd kinyitja szemét..vagyis jobban nem tudja kinyitni, mert fehér a szemgolyója...és ....akkor ...Credits list..
Na pff..
És akkor erre vártam oly sokat??? :cry:

"I want the Zone to disappear!" Inkább ezt mondta..
7 befejezés létezik és te 1 rosszat kaptál. :)

lol ja. csak akkor tudod bejárni az erőműt, ha a true endre hajtassz, ahhoz viszont nem elég csak végigrohanni a játékon ... de nem ám.

No, tegnap újra elkezdtem a Stalkert, megint Master fokozaton, mint ahogy elsőre is végigvittem. Gondoltam kéne bele még egy kis nehezítés, úgyhogy szépen beállítottam, hogy az NPC-knek legyen kikapcsolva a fejlámpájuk, így éjszaka nem ordít messziről, ha a közelben ellenség van; illetve beállítottam, hogy ne legyen célkereszt... :D Így kénytelen vagyok a fegyver normál irányzékával, illetve jobb esetben optikával célozni! Hát mit ne mondjak, teljesen új játékélményt ad! Nincs ám olyan, hogy a célkereszttel végigpásztázom az egész horizontot, aztán ha bepirosodik, akkor meghúzom a ravaszt és 200-300 méterről kilövöm az ellent! Egész közel kell menni, mert nem éri meg kockáztatni egy elhibázott lövést az amúgy is kevés skuló mellett!
A játék elején amikor a banditákat kell kipucolni, rögtön vért izzadtam: előadtam a helyi menőcsávót és nem kértem a többi stalker segítségét, mondván megleszek egyedül is... Hát jó kis kergetőzés lett belőle a lefűrészelt csövűekkel durrogtatva! fogatlan
Garbage területén van ugyebár a roncstelepnél az a két láda, amiben iszonyatos mennyiségű töltény van. (Aki nem ismerné: http://stalker.heroesradio.com/View...idth=640&Height=545&Title=Raining+ammunition!) Na, én naív azt hittem, hogy az a tölténymennyiség akár a Bar-ig is kitart! Hát egy fenéket! Már Agroprom előtt elfogyott mind! Egy banditára szinte elmegy egy egész tár a Viper 5-höz való töltényekből! Viszont egy fölscope-ozott Kalával 4 golyó is elég. terminator1 Szóval a hatékony írtáshoz már elég komoly stratégia kell... Távcsővel mindig a lehető legközelebb osonok, felmérem a terepet, mindenféle fegyót betárazok, aztán a lehető legideálisabb helyre suttyogok, ahol remélhetőleg nem tudnak a seggembe kerülni, aztán lövés1 ! Majd folyamatos hátrálás, fedezék, újratárazás, lövés, fedezék, hátrálás, stb. Persze eddig is hasonlóképpen ment a dolog, de most ugyanezt jóval közelebbről kell csinálni a célkereszt hiánya miatt! Na, de egy szó mint száz: szóval érdekes buli!

Tegnap történt velem a következő eset: éppen "fényképeztem" (screenshotokat loptam) Rostockban, amikor az egyik épületből rámrontott vagy 20-30 kutya... Az egy dolog hogy van már AK-m felturbózott tűzerővel, meg hasonlók, de ennyivel biztos, hogy nem tudtam volna elbánni, ezért felmásztam egy magasabb platformra egy létrán. A kutyák persze követtek:

jufc9kwo_ss_jonc_06_08_08_21_29_38__l06_rostok_.jpg

Itt már biztonságban voltam ugyan, de lemenni nem tudtam, a skulót meg sajnáltam ezekre pazarolni. Átmásztam egy épület tetejére, amiben boxok voltak, kb. mint egy lóistállóban. Az egyik ilyen boxban egy elektromos anomália volt, és ekkor jött az ötlet, hogy ezek a hülyék úgyis csak légvonalban gondolkodnak, meg belemennek minden anomáliába, úgyhogy egy kis helyezkedés, és...

dfglmnp8_ss_jonc_06_08_08_21_30_04__l06_rostok_.jpg

És a végeredmény:

dikmoqru_ss_jonc_06_08_08_21_31_05__l06_rostok_.jpg

:lol: Az idióták... 8)

Szép kis hullarakás! :D Én az Army Warehouses-nál szoktam az őrjöngő bloodsucker-okat a tetőről lőni, aztán elkezdenek az épület körül rohanni, mint a barom, aztán múltkor szépen bele is futottak az elektromos anomáliába! :lol:

Múltkor elkezdtem a Stalker-t Mester módon. (előtte Stalker-en jáccottam végig, szal érdekes volt). Volt egy kis küzdelem a szemétlerakónál, mikor a hangárban (vagy micsoda) harcoló stalkereknek kell segíteni a banditák ellen. kimentem, oszt ott várt egy halom bandita, lőszreme nuku csak pisztolyba. na jó akkor menjünk be az alagútba az mp-5ért. Mondanom sem kell, hogy utánam jöttek :halom:

Vissza
Top Alul