Élménybeszámolók

haver most kezdte el azt mondta hogy ku vagyis kegyetlen jó
(mondjuk azt nem tudaj hogy van 1 stalker suit a rooki camp egyik házánk tetőterében

Pripyatban? Én a Military Warehouse pályán találtam meg. Tudnál róla screenoshotot mutatni? kösz

A dekóder pedig a szarkofágba kell, a wish granterhez ne menj be, hanem még hamarabb menj fel a létrán, kb ott ahol a wish granetrhez is bemennél, csak visszább egy kicsit. Biztos megtalálod.
Ha azon felmászol, akkor már látni fogod a dekóderes ajtót.

ej, hát ilyen nehéz megérteni a játékot? :D pedig még magyarítás is van hozzá... igaz pocsék, de akkor is. nemigazmán.

tanker6000":2a4ta2tl mondta:
nem tudok screemshotot csinálni mert amikor a multkor le csapta a gépet valami tulságosan "ideges lettem"

Hát mi az hogy nem tudsz screenshotot csinálni? :F

bakker megnyomsz egy gombot... ez még1 ősember is megtudja csinálni... ha meg ilyen könnyen beidegülsz akkor inkább játszál Márióval... DOS-ban :D....

te hülye ilyen értetlen vagy??????????????? azért lettem ideges mert a gépet régebben tönkre vágta valami és erre fogtam a billentyüzete és kivágtam az ablakon f9 töl a pause gombik nem müködik semmi!!!!!!!!! ilyen értetlen gyerek még a föld sose teremtett!!!!!!!!

hispan1 és a moderátorok...legyetek szivesek letiltani ezt a tanker gyereket innen, mert bontja a rendet, idegbeteg, tiszteletlenül beszél a fórumozókkal és trágár kifejezéseket használ, annak ellenére, hogy mi már figyelmeztettük párszor...

ilyen embernek nincs helye itt, szeretnék bannolást kérni ha lehet...
köszönöm szépen Nightwatchék nevében is...

nagyon szépen köszönöm Metro hogy kérted a bannolást és támogatom ! ez az oldal nem azért jött létre hogy itt töltsük ki a napi strtesszt!

Én pedig örülok neki, hogy kiállsz az igazadért, most nagyot nõttél a szememben, látod ez a tanker6000 semmit nem mert írni erre, pedig láttam, hogy itt volt. Ilyen embernek itt nincs helye!

Hát remélem nem jön ide többet, mert itt kb senki sem látja szivesen, ha nem tanul meg tisztelettel beszélni az emberekkel, ráadásul azokat sértegeti, akik mindennap ellátták mindenféle jótanáccsal, nélkülünk ki se tudta volna játszani, mekkora n00b...ááá

nah ezaz nemtudom hányan hány napom keresztül írtuk neki a dolgokat kissé már poénos is volt hogy azt is leírjuk milyen színű a 3. ajto balra... az ilyen máriozzon inkább ha nem bírja az izgalmakat :D nevetséges...

+ azt hozáteszem idegbeteg vagyok mert epilepsziás
elösször gondolgodj és aztán irj ja ésmikor irtam olyan szot amit cenzuráztak ezt is buktad ugyhogy hazudni nem kéne a másik te vagy értetlen hogy 2 szer leirtam de olvasni nem birsz vagy a felfogásod kicsi azt nem tudom de akor is HAZUDNI NEM KELL

Vissza
Top Alul