Élménybeszámolók

És 2 cm-enként kilépsz és elmondod hogy mi volt :lol:

Néhány csúnyaság...
Minimum 1 poltergeist meg 1 vagy 2 bloodsucker.

A 2 burer kicsit húzós volt hirtelen, egymás után (freeplay)...

Nemkell semmitől parázni mielőtt kinyoitot a másidik ajtót lekell menni egy ilyen raktár szerűségbe ott egy ilyen kézen járó röhejes izééé 1-2 tár a fejbe oszt csá.... méégha nagyon béna is vagy elég ha van nálad 2-3 medipack oszt nemesik bajod, ha megtaláloda a halott dokit akkor bemehetsz az ajtóón...nah most az úgynézki hogy rám jött egy tűzcsóval és miközbe rohantam felfele löttem egy tárat oszt nemlett semmi gondxdxdxd elvilek az volt a polterizé... de mikor öcsém játszott vele vagy 50-100 golyót belepumpált a szellembe , de ha thundere-ed van elég bőven egy tár...nemtom mit parázol...

De így mi érdekes van benne, ha mindent tudni fogsz elõre?

EMBER most már röhögve végig kéne vinned már kb minden négyzetcentimétert tudsz hogy mi hol van...

Én akkor se ijedtem amikor először jártam, fingom se volt hogy mi hol van mégis csak 1-szer haltam meg mialatt végigvittem a 3 szintet és kijöttem...:D
a húsosodon meg jót lehet röhögni ( az a tűzgömb nem poltergeist szerintem...:D)

Hi! A 4. patch feltelepítése óta nem tudom befejezni a szarkofágos pályát, miután bejutottam állandóan adagolnom kell a medipacket + a sugárzás elleni gyógyszert (a sugárzásjelző egykettőre pirosra vált :? ) Próbáltam stalkerruhában(az az olajzöld) exoskeletonban de nem jött be...
Most artifacteket gyüjtögetek a pályákon amik csökkentik a sugárzást hátha.... Ötlet?

az x18 "főtermében" őcsém akkor is szétlőtt valami mozgő aliglátható dögöt ami még hangokat is adott magából ki... szerintem az volt akkor a polter... mert én nemtom hogy de átjutottam rajta simán, de mikor mentem felfele a lépcsőna doksikkal a lefelső szinten a lépcsőn volt egy halott polter... amit szerintem a katonák soroztak le de ha szétlövök a láthatalan izé akkor az cafatokrarobban...

viking":25jtjjnh mondta:
Próbáltam stalkerruhában(az az olajzöld) exoskeletonban de nem jött be...
Most artifacteket gyüjtögetek a pályákon amik csökkentik a sugárzást hátha.... Ötlet?
Próbáld a zöld vegyvédelmit, és a cristall nevű artifactot.

mész a szarkofágpályán odaérsz arra a folyosóra aminnek a bal oldalán van egy nyitott ajtó aminek a túloldalán egyfajta raktár van ahonnan lőnek a monolithosok... a folyosó végén van pár monolithos őket lődd ki. A folyosó jobb oldalán van egy ajtó ott menj be a terembe. A termet behálózzák a csövek, a bal oldalán van egy létra ott mássz le. Lemásztál. Ez szinte egy ugyanolyan terem. Nem lesz nehéz megtalálni ezen a 10 négyzetméteren a ládikát... :) . A ládikában van az exoskeleton, plusz lőszer kaja stb...

Javaslat: Semmit se ér az exoskeleton sugárzás ellen, ez olyan a stalkernek mint amikor a fasírtot a forro olajba dobod, azonnal szétsül ( a stalker a sugárzástól ) . Ja és mindennek a tetejébe 30kg... aki nem sulymodozik annak lényeges... Nekem a VESA ruhával ( Yantar végén kapható a mobil laborban ) semmi gondom nem volt a védelemmel a lövések ellen se, se a sugárzással... Az mindent kivéd :D

segítettem? :D

tanker6000":2wticymi mondta:
de mi az a nagy dög és amugy aut monftak nekem hogy a polter sza rságot nem lehet leirtani ez igaz????????

Nem igaz. Mindegyik poltergeist lelőhető. Amelyik hozzádvagdalja a cuccot, az kékes, villámló gömbként kóricál, a gyujtogatós meg egy halovány tűzgömb...

A nagydarab dögön meg már túl vagy, az őrizte a második kódot: pseudogiant és földrengést okoz...

Nightwatch":29hj862y mondta:
Nekem a VESA ruhával ( Yantar végén kapható a mobil laborban ) semmi gondom nem volt a védelemmel a lövések ellen se, se a sugárzással... Az mindent kivéd :D

SEVA az a ruha. A második legjobb cucc. Taálni is lehet: a Wild Territory egyik épületében, ha megtaláltad a róla szóló infót, amit szintén itt lehet valamelyik mercből kilőni. Nem egyszerű a bejutás, de megéri, mert egy SEVA és egy merc (vagy stalker) suit a jutalom.

Amikor először mész a trületre, egy ponton megkapod az üzenetet, hogy rohanj segíteni a dokinak. Ezt két épület között hallod, ahogy mész a lépcsőn fel a rakodótérre. Itt a bal oldali épületben van a cucc. Bejutni úgy lehet, hogy frlmászol a toronyba, ahol a mesterlövész volt korábban. A toronyból rá tudsz ugrani egy csőre, ami elmegy a fészerek előtt a két épület felé. Végigmész rajta, felmászol az első épület tetejére, majd nnan szintén egy cső segítségével a másik tetejére. Az sugároz és be van szakadva. Ott lehet beugrani, de előtte ments, mert könnyen egy mély gödör alján találod magad, ahonnan nincs kiút. Visszafele az egyik ablakon ki tudsz ugrani... Amúgy be is, ha az egyszem nyitott ablak alá odalökdösöl egy ládát. Óvatosan, bloodsucker járta terület...

A legjobb ruha az, amit a duty főnöktő lehet megkapni jutaolmként. Annál jobb nincs az egész játékban. Sugárzás és anomália védelemben ugyanazt tudja mint a SEVA, de golyóállóbb. Tulajdonképpen az a duty ruha, aminek sisakja is van.

SaGa":3143x1pd mondta:
tanker6000":3143x1pd mondta:
de mi az a nagy dög és amugy aut monftak nekem hogy a polter sza rságot nem lehet leirtani ez igaz????????

Nem igaz. Mindegyik poltergeist lelőhető. Amelyik hozzádvagdalja a cuccot, az kékes, villámló gömbként kóricál, a gyujtogatós meg egy halovány tűzgömb...

A nagydarab dögön meg már túl vagy, az őrizte a második kódot: pseudogiant és földrengést okoz...
szoval a pseudogaint az a dög

Megjegyezném: bent az erőműben vagy 5 exoskeleton van elszórva, de tényleg nem érdemes vele foglalkozni. Sem futni, sem ugrani nem lehet benne, a védelme sem különösen nagy.

Hurcibálás szempontjából a Tourist Suit a legjobb, az ad + 20 kg cipelhetőséget, mert jó elrendezésűek a zsebei és hevederei. Csak ritkán lehet találni és a védelme is kb a stalker suittal egyezik, azaz a red foresttől már halovány...

Vissza
Top Alul