tanker6000
New Member
- Csatlakozás
- 2007.07.04.
- Üzenetek
- 317
- Reakció pontszám
- 0
o te marha most vagyok a szörnynél
2 cm enként lassan haladok

2 cm enként lassan haladok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Próbáld a zöld vegyvédelmit, és a cristall nevű artifactot.viking":25jtjjnh mondta:Próbáltam stalkerruhában(az az olajzöld) exoskeletonban de nem jött be...
Most artifacteket gyüjtögetek a pályákon amik csökkentik a sugárzást hátha.... Ötlet?
tanker6000":2wticymi mondta:de mi az a nagy dög és amugy aut monftak nekem hogy a polter sza rságot nem lehet leirtani ez igaz????????
Nightwatch":3iboytaq mondta:( az a tűzgömb nem poltergeist szerintem...)
Nightwatch":29hj862y mondta:Nekem a VESA ruhával ( Yantar végén kapható a mobil laborban ) semmi gondom nem volt a védelemmel a lövések ellen se, se a sugárzással... Az mindent kivéd![]()
szoval a pseudogaint az a dögSaGa":3143x1pd mondta:tanker6000":3143x1pd mondta:de mi az a nagy dög és amugy aut monftak nekem hogy a polter sza rságot nem lehet leirtani ez igaz????????
Nem igaz. Mindegyik poltergeist lelőhető. Amelyik hozzádvagdalja a cuccot, az kékes, villámló gömbként kóricál, a gyujtogatós meg egy halovány tűzgömb...
A nagydarab dögön meg már túl vagy, az őrizte a második kódot: pseudogiant és földrengést okoz...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.