Élménybeszámolók

Ezt nem értem. Ezt hogy érted, hogy igazából ezeknek van valóságos lényegük?

ugy értettem hogy ezek léteznek a valóságban is többé kevésbé.. Prypjat ott van erőmű ottvan ( valszeg titkos labor meg Wishgranter nélkül...)

LOL :lol:

hát, nightwatch;

a Red Forest is létezik és a Garbage is, amúgy nem ez volt a kérdés, hanem az a lényeg hogy értetlenül fogalmaztál...na mind1...off...:F

Engem ne sértegess légyszives! Szerinted van annak értelme hogy "van valóságos lényegük"? na mind1, OFF

ment a levél Hispan 1-nek #B #B :evil:
( NEM igaz hogy nem lehet normálisan viselkedni ahogy tibi is írta.)

szntem ez még nem volt olyan húdenagy akármi, hogy említésre méltó legyen... nagyobb dolgokat is átélt már az ember itt :)

apropó, valószinüleg megoldható lesz, hogy átalakítsam a pályákat, pl escapen lesz erdő, meg talán yantárba csak nád lesz, mintha a swampon lennénk. ezt ide írom mert élmény lesz :) viszont rengeteg meló lesz vele, ugyanis minden egyes nádszálnak újabb koordináta kell, tehát ha páran tudnátok segíteni az zsivány lenne. annyi a lényege, hogy felosztanánk a yantár pályát pár részre, és mindenki azon a területén gyüjtene kb 100 koordinátát, és akkor szép sűrű nád lenne. na majd jövőhét végén több infó.

Vissza
Top Alul