Egyéb

gyerekek ,szerintem ezt felelőtlenül nyittottuk meg , azegyik is kérdez ,kifagy a játk , most írjam be neki , hogy szedjen le másik cracket ? lol2

Amíg nem mondja valaki saját maga hogy letöltötte vagy hogy másolttal játszik se az itthoni megjelenés előtt se utána nem fogjuk tudni rábizonyítani hogy warezel, ilyenek meg a megjelenés után is lesznek. Szerintem ha nem nyitottuk volna meg akkor a gyengébb felfogásúak vagy az üzenőfalra írnának vagy máshova ami még pluszban off-nak is számítana. Szerintem.

úgysem látják a többiek leírom már ez a legjobb stalker amivel eddig játszottam :D . végre kell gondolkodni , keresgélni , az ilyet szeretni fogjuk , kötelező vétel MINDEN rajongónak :D

Nem akarok nagyot mondani, de csak a gép olyan 160 kb, amit már érdemes megvenni...

Nagyon remélem, hogy lesz magyar verzió is ebből a csodából :) Én addig el sem kezdem...

Akik panaszkodnak, azoknak írjátok nyugodtan, hogy az EREDETI játékodra van terméktámogatás, usgyi ragadj telefont, stb...

egyenlőre nem tudok hírt magyar verzióról. a cd project sem tud még róla, legalábbis a lengyel cd project nem. eddig még csak google translatoros szutykok vannak, de az roszabb mint bármi.

pedig a német kiadóknak érdeke szokott lenni a magyar közönség is, nem tudom a bit composer mit bénázik... persze új cég, nincs nagy múlt, nem mernek kockáztatni :(

én 9600gt , c2de4600 , 3gb ram-on néztem a játékot , amit xp-n maxra lehet húzni , az max lett tolva , és jobban megy mint a cs , főleg ha a napkelte olyan , hogy süt a nap mint atom ,ekkor van 27 fps-em egyébként megvan a 30-40 , de gondolkodni fogtok nem is kevesset , meg anyázni is mert elég sok ellenfél erősebb lett a törpe , dúrva , bloodsucker is , meg a pesudo giant :D , és a mellkéküldiket meg kell csinálni , mert sok exteához lehet jutni , később kaptok képet a cuccaimról , a seva-ra költöttem a többit mind találtam rejtekhelyeken :D , jah és van olyan personal box mint a priboiban , jó ötlet volt eljen .

edit1: pár kép csak nektek !!

10-15641.jpg

10-4321.jpg

10-5.jpg

10-6.jpg

10-gf123.jpg

Most lehet hülye vagyok, de ez angolul van. Nem úgy volt, hogy csak oroszul (cirill készlettel) jött ki?

Dezodor valóban jól mondja , mikor megláttam , hát jóhogy leszdtem , de asszem lengyel fordítás is van :D

És ez az angol verzió mennyire használható? Érdemes vele vesződni? (ha már elkdezdem, élvezni akarom...)

van benne pár vicces dolog, de "nagyjából" érthető. a speckó orosz szavak sajna krixkraxxként benne maradtak, mivel a google nem tudott mit kezdeni vele.

találtam ilyen vicces képet de nem tettem ki mert lincselés lenne belőle :)

adminmod.gif

Vissza
Top Alul