Egyéb

Nem is csak az apróság... Persze, nevetséges dolgokon vitatkozik, épeszű ember ebből nem csinál ügyet, de a hangnem, ahogy visszaír, hogy egy kompett fórum hülye, hogy jelöli az offot, és ő tudja a tutit... hát ha eddig nem derült ki, hogy ilyen, akkor itt volt az ideje.

mer okosnak képzeli magát mer a kis faxfej yeti haverjával rendeztek egy ilyen lófax campet , meg szereplet a tdd klubon a másik fax-al a ninghtwatch , nekem fennvolt msns-en de töröltem .... mellesleg a fórum mindn tag egy súlycsoportban van .... kikvéve persze a staff , mer az egy lépcső feljebb :)

persze persze , engem az bosszat fel hogy olyan önelégült pofája (arca) van , mikor ott mosolyog , hogy juj mien puskát vett :cry: .

Ha egyszer ezzel foglalkozik? Ő legalább kimegy a zöldbe lelövetni magát. :D Elég fájdalmas sport, ha jól csinálják.

Arra gondoltam, hogy az OS-ek/egyéb szoftverek/programozás/nyelvek topikot át lehetne nevezni Nagy szoftveres témának, és mellette létre lehetne hozni a Nagy hardweres topikot, és összeszedni bele az eddigi hardweres topikokat, amik most szétszórva vannak...

Mit szóltok?

Nem, hisz azok az adott játék gépigényét taglalják, viszont az azokban levő általános hardweres témát átkerülnek.

viszont az új topicocban nem tudok moderálni , ha a jogot megkaphatnánk az jó lönne :D

volt valami baja ? nekem ez új

edit

látom , azt sérelmezze , hogy valaki szerkesztette a hozzászólását , ok nélkül , az biztos , hogy nem én voltam , de akkor is fogja be a száját , a moderátorok akkor és azt módosítanak amit akarnak .

Én nem tudok erről a dologról... Lehet én voltam? Mi lett szerkesztve?

jim: igazad van, csak ezt nem így kell a látogatóknak előadni...

csak ez volt az üzenőfalon:

X E [19] Csiga07: Abba lehet hagyni a hozzászólásom ok nélküli szerkesztését :(

de utána semmi... szal lehet elnézett vmit :D

hispan":1zvx2nyx mondta:
Én nem tudok erről a dologról... Lehet én voltam? Mi lett szerkesztve?

jim: igazad van, csak ezt nem így kell a látogatóknak előadni...

igen ezt én is tudom , ezt csak így köztünk szólva mondtam .

Vissza
Top Alul