Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nem is csak az apróság... Persze, nevetséges dolgokon vitatkozik, épeszű ember ebből nem csinál ügyet, de a hangnem, ahogy visszaír, hogy egy kompett fórum hülye, hogy jelöli az offot, és ő tudja a tutit... hát ha eddig nem derült ki, hogy ilyen, akkor itt volt az ideje.
mer okosnak képzeli magát mer a kis faxfej yeti haverjával rendeztek egy ilyen lófax campet , meg szereplet a tdd klubon a másik fax-al a ninghtwatch , nekem fennvolt msns-en de töröltem .... mellesleg a fórum mindn tag egy súlycsoportban van .... kikvéve persze a staff , mer az egy lépcső feljebb
Arra gondoltam, hogy az OS-ek/egyéb szoftverek/programozás/nyelvek topikot át lehetne nevezni Nagy szoftveres témának, és mellette létre lehetne hozni a Nagy hardweres topikot, és összeszedni bele az eddigi hardweres topikokat, amik most szétszórva vannak...
látom , azt sérelmezze , hogy valaki szerkesztette a hozzászólását , ok nélkül , az biztos , hogy nem én voltam , de akkor is fogja be a száját , a moderátorok akkor és azt módosítanak amit akarnak .