Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
RUSSIANBOY válasza":gqhk0t4c mondta:Szia Hispan!
Nézd nem azzal van a probléma hogy nem jelzem odairom én elé hogy OFF ha esetleg erre kerül a sor.Jo most lehet hogy mulasztottam de én még ezen kivül egy helyen forumozok és nem valami sűrűn és ott ugyszoktuk hogy beirjuk igy a mondandonk elé hogy OFF és kész.Nem értem miért kéne a betűk szineit emiatt változtatnom mért nem jo az OFF szo beirása ezügyben?Csak ezt az egyet nem értem.Nem szoktam semmi szabályzatba ütközőt csinálni és a szabályzatot se olvastam el tudom ez nem mentség de gondoljunk már bele hogy más oldalakon is a több ezer felhasználo közül ki az aki végigolvassa a hosszu szabályzatokat.Kétlem hogy mindenki.Én szeretek olvasni de csak olyat ami érdekel is.Tévedés ne essék tudom hogy mindenhol vannak szabályok amiket be kell tartani de soha nem csináltam semmit ami szabályba ütközne.Most jo ez volt elismerem de nemtudtam hogy a betűk szinének változása az offolást jelzi.Én általában ha OFFolok akkor beirom elé most nem igy történt elismerem nem tagadom.Amugy csak kérdezném hogy az hogy VIP ott van a nevem mellett mire jogosit fel?mert ennyi erővel el is vehetitek nekem mindegy mi vagyok az oldalon Ujonc vagy VIP mert nem látok különbséget közöttük.Nem jogosit fel semmi másra a VIP én legalábbis nem veszek észre semmi változást.csak tudod az volt a fura hogy a moderátor akinek a zenei kérdése volt az is offolt és bár ő más szinű betűkkel irta mégis én kaptam figyelmeztetést ami furcsa.....nem arro lvan szo persze ő nem kapott mivel más szinű betűkkel irta ami az offolás megfelelője volt ezesetben de én nem fogok mindig minden egys OFFos hozzászolásom előtt betűszineket modositgatni még ha csak 1 másodperc is.Én beirom elé hogy OFF és kész.Lehet hogy most a szemetekben én egy hülye vagyok aki inkább ir mint szint változtassoon de ez alanyi jogom ugy érzem hogy azt csinálok amit akarok.Mindegy hogy hogy jelzem az offolást a lényeg hogy jelzem.Sajnos én ilyen vagyok.Ez van.
Szia.
Szia!
Szavaiddal élve itt NEM az a szabály, hogy elé írunk bármit az OFF-nak, van rá jelölés. Azért is kell azt használni, mert tervbe van véve, hogy az offokat ki lehessen kapcsolni, és ha Te nem a szabályos jelölést használod, nem fog eltűnni az offod...
A VIP egy tiszteletbeli rang, nem lehet automatikusan megkapni. Az, hogy Neked megadtuk ezt a rangot, azt jelöli, hogy a fórum fontos tagjának tartunk. Mint ilyennek, illene példát szolgáltatnia a többiek számára.
Ha nem tartod be a szabályokat, ugyanolyan következményei lesznek, mint mindenki más számára.
Üdvözlettel:
Krisztián
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.