Egyéb

muszáj linkelni a forrást, mert nem vennék jó néven. az meg hogy minden más is van fenn, azt nem tilthatjuk meg az usereknek hogy ne próbálják ki, csak annyi, hogy itt ne beszéljenek róla :)

elég csak a képet linkelni aztán úgy nem lessz semmi . meg hamár fóummal kapcsolatos, nemtudom ,hogy marhaság lenne-e az , hogy jrek is mennénke , hogy ez wanr-t kapott , ez meg ez új felhasználó.... , jgy hetenénti bontásban .

jim nem akartunk kihagyni semmiből, de igazából megmondom őszintén, én összeférhetetlennek érzem, hogy widra oldalának híreit is javában Te postolod, meg a stalker hunon is Te tennéd ezt... Nem arról van szó, hogy konkurenciának tekintem a fansite-ot, sőt, csak ez furán venné ki magát, szerintem.
Tibi ötlete volt az oldal újjáélesztése, én ehhez minden segítséget megadok, de egyelőre szerintem a jelenlegi felállásban gondolkodunk. Az UHSF teljesen független a stalker hun-tól, nem kívánom összemosni a dolgokat. Ez a fórum nem szorul egy önálló oldalra, szeretném megtartani a függetlenségét. A fórum és az új oldal annyiban működnek együtt, amennyiben régen a fansite és a fórum is együttműködött.

jóvan nyugodtan sütögessétek csak a saját pecsenyéteket . Tibinek olyan jó ötletei vannak , miért nem találta ki hamarabb , vagy én adtam az inspirációt amikor azt mondta, hogy nem lessz több hír :oops: ? (és mostantól , akkor ne linekjek a fansite-ra , majd ti hozzátok az infót igaz ?? )

Igen, részben Te miattad is... a fórumnak pedig már régen semmi köze a stalkerfansite-hoz, úgyhogy jó lenne hogy ha egy felhasználó nem tud valamiről nem azzal jönnél egyből hogy hát ez meg az már rég kint van a fansite-on.

mos erre mit írjak , én vagyok a hibás , de tudod mit NEM érdekel
(egyébként megkérdezhetem , hogy , a fórumnak a látogatottsága mennyi , egy nap hány klikk van ? , és ha nem titok akkor a régi stalker hun- látogatottsága menniy volt , csak úgy érdekességből , semi hátsó szándék nélkül ) .

jim beszéltem widrával, igazából ő keresett meg, és ami szomorú, hogy közölte, elhatárolódik mindentől, amit Te mondasz, nem ő reklámoztatja itt a fansite-ot, sőt állítólag beszélt is Veled erről...

Pár dolgot tisztáznék a tisztánlátás végett: engem nem zavar, hogy ha a fansite-ra hivatkozol, mert adott esetben ott vannak kint dolgok, de az UHSF független a fansite-tól. Ez widra döntése volt, ennek értelmében felhívom rá a figyelmed, hogy Te itt, ahogy eddig is, az UHSF egy moderátora vagy, a fansite-nak meg szerkesztője. Ha ezt összeférhetetlennek érzed, akkor szólj, de figyelmedbe ajánlom, hogy nincs semmiféle verseny a két oldal között, a stalker hun felélesztése egy kezdeményezés, egy alternatíva. Nem tudom már jobban és többször ezt elmagyarázni, a fórumnak nincs központi oldala (eddig sem volt, pláne nem a fansite), és nem is lesz.

A látogatottság:

Az utóbbi 1 hónapban 4768 látogató több, mint 52000 lapmegtekintéssel
Az utóbbi 3 hónapban 14 520 látogató több, mint 157 197 lapmegtekintéssel
Az utóbbi 6 hónapban 31 859 látogató több, mint 347 326 lapmegtekintéssel

Ezak az adatok egyébként hozzáférhetőek mindenki számára: http://stalker.hardwired.hu/forum/rss_site_google.php

Igen ezt közössen döntüttük el . Viszont ha nem hoztam volna híreket akkor ki ? Dezodor biztos előbb utóbb hozta volna , ha ez gond volt , hogy linkeltem mert miértne , ha dolgoztam az infók megszerzésén , megírásán , akkor nyugodtan töröld az előzőket . És milyen reklámozásról volt szó mert egyszer 2x küldtem körüzit , hogy újraindul... , akkor még szósem volt az új oldalaltokról , ha ez baj volt akkor szolhattál volna , mellesleg megmondta jópár kolega itt a fórumon , hogy fosik a fansit-ra , szóval nem őmiattuk , fog kiürülni a fórumod . Tisztázásképpen több hír , kép , link , nem fog felkerülni ide , majd Dezodor intézi , ha lessz kedve. (mellesleg komolyan fontolgatom , hogy abbahagyom ezt az egész stalkers dologt , mert az embernek csak a kedve megy el tőle , és most nem a gsc-ről van szó , sajnos a stalker egy olyan célközönséget vonz akik nem éppen normális ésszel vannak ellátva ( nem diliseg vagy ilyen ) , egyszerűen a kisebbeket , néha fogom a fejem a marhaságoktól amit ide is írnak , vagy akár email-ban. ) .

Én egyedül a körüzenetek miatt voltam felháborodva, mert a fansite-al hivatalosan semmilyen együttműködés sincsen, így elképzelhetetlen, hogy ennek az oldalnak az erőforrásait vagy taglistáját vedd igénybe a fansite bármilyen ügyének intézéséhez... De ez a múlt, spongyát rá. Mindenki azt linkel, amit akar, mert ez egy független fórum. Ha Te előbb teszel ki valamit, értelem szerűen Te fogsz róla először szólni, nincs itt semmilyen megkötés és nem is lenne értelme. Én csak annyit mondtam, amit widra is, hogy néha kicsit óvatosabban kéne fogalmazni, mert egy dolog egy hírre felhívni a többiek figyelmét, egy másik meg buzdítani egy másik oldalon való bármilyen aktivitásra (amit mellesleg úgyis megtesznek maguktól az emberek).

Egyszóval peace, mindenki teszi a maga dolgát és mindenki szeret mindenkit.

hja a célközönség változik, sosem lesz már olyan mint "régen". nekem nincs vele bajom ha dobálod ide is a híreket, mivel még ha én is napra kész tudok lenni, a suli miatt nem nagyon tudok mindig mindent átnyálazni (igen, 4. évemet taposom egy 3 éves képzésben, szal mostmár kezdek parázni)

szerintem a lényeg az lenne, hogy a 2 oldal békében tudjon élni 1más mellett. beszéltem widrával, ő sem akar semmilyen versenyzést, úgy gondolom kinőttük már ezt a szintet :)

a problémák meg általában meg szoktak oldódni, csak beszélni kell róla...

én is 7. félévemben vagyok egy 6 féléves képzésben :) nincs is már saját tanulmányi előadóm, sőt évfolyamom se :D

én nem akarok senkivel háborúzni , az biztos . Fórmra visszatérve felvett msn-re ez a barin gyerek , "felkeltem 10-kor aztán hajnali 3ig stalker " , egész nyáron , hát buzievagy :D ?

Mindenkinem olyan a gyerekkora, amilyet akar :D Kicsi, jáccon, én is imádtam a nyarakat, amikor addig ETztünk öcséimmel, hogy már senki sem volt a szerveren.

hispan, jaja nálam is ugyan ez van... és a legrosszabb, hogy széthullott a bagázs. full idegenek között ülök az órákon (szerencsére nem kell bejárni mindre, mert legtöbbet másodjára, vagy harmadjára csinálom), nem nagyon érzem jól magam, de majd lesz vhogy.

én most érzem úgy magam , igaz ez nem egyetem hanem ilyen fölsőoktatási xar , de néha kijövök az óráról és azt sem tudom miröl volt szó :S

A CoP Post-Release témák csak a magyar megjelenés után fognak működni? Ha igen akkor gondolom addig a saját vélemények meg hasonlók továbbra is tiltottak maradnak (úgy veszem észre egyre többen szeretnének "nyíltan" beszélni a játékról).

Hát végül is megjelent... Megveheti bárki, ELVILEG, szóval megnyitom azt a részt, és éberen figyeljük a warezt... Amúgy igen, a post-release elvileg a megjelenés utáni témák helye, például fegyverek, relikviák, ilyesmik...

sokan tudnak oroszul , itt a fórumon . Én már előre borítékolom , hogy nagy szenvedések leszenk a játékban , mert gondolkodni kell mint állat , és olvasni...

Vissza
Top Alul