Egyéb játékok topikja

nos kipróbáltam a crysis warhead-et (ez a kipróbálási idő sajnos addig tartott ammíg vége nem lett a játékknak kb 3 óra ) szeritema gépigény az nem csökkent hanem kicsit nőtt. kapunk pár új fegyvert (pontosan 2-t ) van 2 új jármű is ( 1apc meg 1 légpárnás izé ). nos a történet az annyi hogy 1 kkonténer-ért megy a jácma..... amiben 1 kék exo van (a crysis végén a repülőgép hordozó-s pálya elején ). az akció az intenzívebb mint az alapjátékban... a pályák kb hasonlóak (ott kapcsolódunk be a történetbe mikor nomad felrobbantotta abban a kikötőben azt a cirkálót ).... a legjobb pálya a vihar(?) közben megfagyasztott tenger (part )..... elméletileg ez benne lett volna az alpjátékban is . a MI az nem valami okos ott áltam tőle 2 mméterre és nem csinált semmit . bug-ok azok nincsenek benne .
a játék szinkroonizálva érkezik..nem olyan rossz....de szerintemm psyho hangja angolul jobban illik a karakterhez

aki nonstop eksönt akar járművekkel ,tórpusi "díszletekkel" annak kötelező a crysis warhead.

de mindent összevetve a clear sky az ha 1 kicsivel is de jobb.

ScreenShot0014_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ScreenShot0005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nos ugye van pár ember itt a fórumon aki szereti a csillagkaput
azok nézzék meg ezt http://www.gamestar.hu/stargate-worlds- ... -beta.html

Persze de a klasszikus kaland játékokra gondolok.
Pl Syberia 1-2 na az aztán ténleg elnyűgözően szép(háttereket nyújt)
Mert hát az rajzolt háttér és nem animált ténleg festői zsép

A syberiák tényleg szépek voltak,de azért nem olyan régiek,hogy klasszikusok legyenek:)))
Egyébként rengeteg szép kalandjáték van,és egyre több jelenik meg magyar felirattal hálisten.....
Az AGON-t ismered?? full magyar játék,és nagyon szuper:)

nem oylan régiek hogy klasszikusak legyennek? lol2

hoyg-hoyg attól függően sztem klasszikusok :D
Agon még nem hallotam róla

ismerjük és régen végig is jácottuk és nem olyan rossz játék az nekem a mai napig fent van...

Feltettem és el voltam borzadva (Undercover). Olyan lett, amitől féltem: MostWanted 2x olyan széles utcákkal és fele annyi akadállyal, hogy tolhassad előre a tankodat két boltváltóval ezerrel...

MostWanted volt az utolsó normális NFS, ezt mondták is, meg azt is, hogy azt kopizzák. Hát elég gázul sikerült...

hispan":3gmfczah mondta:
Feltettem és el voltam borzadva (Undercover). Olyan lett, amitől féltem: MostWanted 2x olyan széles utcákkal és fele annyi akadállyal, hogy tolhassad előre a tankodat két boltváltóval ezerrel...

MostWanted volt az utolsó normális NFS, ezt mondták is, meg azt is, hogy azt kopizzák. Hát elég gázul sikerült...

én egyáltalán nem vagyok nfs fan a most wantedet az elején hagytam abba.... nemtuda a kocsit fejleszteni és újjat semm tudtam venni (valami fos chervorolet ) . a carbont majdnem végigjácottam , a pro street-et csak a demot próbáltam ki annyi elég volt . uundercover.... nemtom valhogy nem sikerült elakadni volt pénzem is normális kocsim is.... az igaz hogy az eleje elég gagyi, de a közepe vége felé indul be a sztori és olyan küldetéseket kapsz... juj . (mellesleg a játék egyik ini file-ban mostwanted 2 szerepel :D )

Carbon nekem sötét volt, depis az egész, ProStreet-ről meg nem tudok a jó ízlés határain belül nyilatkozni.

Így múlik el a világ dicsősége...

Hát a Carbon az szinte ordítja magáról hogy a Tokyo Drift hatására tértek újra vissza az éjszakába a pro street hát az semmi szégyen.
De ez még azon is túltesz megmondom őszintén a pro streetel még a bmw-k miatt játszottam vele egy ideig de hamar ráuntam, de ez kb 5 verseny után na ebből ez is sok volt mondattal léptem ki és azóta be se lépek.

Nem tudod megnyerni a versenyt hozzá? Vagy nincs meg a fejpénz? (nekem utóbbival volt gondom mindig: a végén már elég durvák a rendőrös küldetések)

A vérdíjjal van gond meg hiányzik még 2-3 mérföldkő... Szinte minden üldözéskor sikerül párat teljesíteni ami elég lenne + a vérdíj is meg lenne csak elmenkeülni nem sikerül soha <:D> .

Vissza
Top Alul