Egyéb játékok topikja

jha egyébként a sa-val is így volt hogy beígérték október-november környékére és nem jött..hanem csak következő év juniusában :lol:

Asszem ott voltak először olyan pletykák, hogy nem is jön PC-re.

Szerintem ahhoz, hogy egy játéknak istenigazából híre legyen, azért ki kell adni PC-re is... Valahogy a konzolosok nincsenek annyian a neten, hogy masszívan megmutatkozna egy-egy játékuk népszerűsége... De ahogy valamit PC-re is kiadnak, elszabadul a MOD készítés meg a babrálás vele, szerintem. Én így látom.

Ilyen alapon mindegyik gagyi: jön a nulláról valaki és egymaga nevetséges akciókban az alvilág feje lesz... De ettől még jók :)

A fejlesztők helyében gondolkodnék végre egy olyan részen is, ahol eldönthetjük, hogy milyen irányba fejlesztjük a karriert és így nem csak alvilági alakok lehetünk, hanem például a rendőrfőnöki szék is cél lehet. Ez egyrészt kétszer annyi misszió lenne, másrészt meg a kritikusaok is elégedettek lehetnének :)

meg egy kicsit a cheatekre is rámehetnének. cheat nélkül olyan a játék mint a bécsi szelet szelet nélkül.... cheattel kb 100-szor élvezetesebb, nem is ismerek olyan embert aki ne használt volna bármelyik gta-ban min 5 cheatet...

meg ugye a játék tele volt easter eggs-el (pl: az a húsvéti csokitojás az egyik ház tetjén :), nomeg a nemmiszerv-re emlékeztető kivilágítás az egyiik hotel ablakain :lol: Ö

Na igen, cheatek viccesek pláne ha már rendesen kivitte az ember egyszer :) Végtelen töltényű újratöltés nélküli sörétespuskák az SA-ban :)

Ennyire csak a GTA4-et várom (igaz arról már lehet sejteni, hogy mikor jő el hozzánk, erről meg még semmit nem tudunk, de így izgalmasabb :D )

Henrik után szabadon :D . Főleg a választható küldetések meg a fejleszthető fegyverek tetszenek benne. Azért remélem marad benne annyi világháború mint amennyi az RTCW-ben volt. Viszont kár hogy már vannak akik fikázzák meg elítélik pár kép alapján (hsz-ekben alul). :roll:

Nekem pont a képek jönnek be. Anno az első RTCW-ből is lehetett volna ilyen "irreális" képeket kiemelni aztán mégis kultjáték.

A háborús feelingről annyit, hogy a hozzáállása a sotry editoroknak jó, írták asszem pont a legutóbbi Sg cikkben, hogy eredeti történeteket/mendemondákat emelnek át és azok az alapok, plusz buner feeling, stb... Szóval az elgondolással nincs gond.

farcry3_banner.jpg

Ubisoft Montreal bejelentette, hogy nem csak a FarCry 2-őn dolgozgatnak! Kiváncsi vagyok meddig fog a Crysissal bírkózni!? :lol:

Nekem egyáltalán nem tetszik ami lejön a videóból, kicsit olyan HalfLife-os copy! :|

Vissza
Top Alul