Egyéb játékok topikja

menj fel az autopajara ott lehet lerazni oket rendesen. ha torlasz van abba szeretnek beleakadni a rendorok utana meg szepen elsunnyoghatsz :D :D :D

én meg a napokban fel akartam tenni és elkezdett directx-et telepíteni, de könyörgöm miért ha a legfrisebb van fent.. ? t

Ha valaki egy jó kis old school stílusú hentelésre vágyik, ajánlom figyelmébe az Alien Shooter 2 Vengeance-t.

http://www.pclife.hu/ismertetok/alienshooter2_vengeance

marha egyszerű játék marha egyszerű lövöldözős és rpg elemekkel, mégis nagyon jó, szerintem többet játszottam vele, mint az eddig megjelent összes Call of Dutyval együttvéve.

Edit: a cikkíró véleményével ellentétben végig lehet játszani, párszor már én is végigmentem rajta...

Serius Sam nekem az jön be egyedül ami csak és csak a hentelésről szól

azokat is szeressuk ha eppen leszeretned vezetni a feszultseget.

2 ien kedvenc jatekom van:
-PainKiller
-Devil May Cry 4

a painkiller nah azal el lehet jáccogatni... kemény metál megy alatta dúrva fegyókkal kell még valami ? ( haver azzal xarakodott hogy lelassította az időt aztán lefagyasztotta a kolegát meg is pörkölte, pár ezer volt-os áramütés is érte és a évgül cölöpvetővel a földhöz szegezte hát nem cuki :wink: )

Én mostanában a Team Fortress 2-vel szoktam játszni. Már rég kötött le ennyire egy multis játék. Nagyon változatos, és a hangulata is nagyon ott van!

The Lord of the Rings - Conquest™ most ezzel tolom másfél hónap után megtetszett mert birom a filmet is meg sok bent a harc. Utána megnézem a prince legújabb részét mert állitólag le van hun-ozva :D .

2ik vhs strategiai jatek amibe elkell foglalni a palyan bizonyos eroforrasokat h gyarthass egysegeket. es ha az egyik eroforrasoddal megszakad az oasszekottetes akkor azaz eroforras oan mintha nem lenne a tied

a haverom jatszotta de nekem nem nagyon jott be nem igazan szeretem a hardcore strategiakat :lol: :D

Uccsó startégia game amit végigjátszottam vért izzadva az a warcraft trilógia volt. Egy két command concuer generals (remélem jól irtam) volt azóta nem játszottam egy stratégia gameval.

Régebben néztem azt hiszem a Game Star oldalán hogy a command con..... ből lesz rpg-s verzió mondom ha kijön ütős game-lesz belőle amúgy képek nagyon jók voltak róla azóta nem halottam semmit róluk.

az utolso rpg amit jatszottam az az assassins creed, de azt nagyon elveztem irgalmatlan nagyot alkottak a keszitoi, ez a jatek gyonyoru, szebbnel szebb tajak+ "akciodus" kornyezet,+ mozgas+ harc ahogy ezek meg voltak oldva hat az valami hihetetlen + jo volt a sztori is habar nem teljessen ertettem (voltak homalyos pontok hogy mi miert tortent).

Vissza
Top Alul