Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
A játék amiről beszéltem a you are empty már régen nem volt meg (elkallódott a lemez)
Most megvettem a pc gurut mert you are empty dvd volt hozzá
De a játék hibás volt a textúrák 80%-a hibás és villog minden (nagyon megbízható újság :lol: )
nos kipróbáltam a crysis warhead-et (ez a kipróbálási idő sajnos addig tartott ammíg vége nem lett a játékknak kb 3 óra ) szeritema gépigény az nem csökkent hanem kicsit nőtt. kapunk pár új fegyvert (pontosan 2-t ) van 2 új jármű is ( 1apc meg 1 légpárnás izé ). nos a történet az annyi hogy 1 kkonténer-ért megy a jácma..... amiben 1 kék exo van (a crysis végén a repülőgép hordozó-s pálya elején ). az akció az intenzívebb mint az alapjátékban... a pályák kb hasonlóak (ott kapcsolódunk be a történetbe mikor nomad felrobbantotta abban a kikötőben azt a cirkálót ).... a legjobb pálya a vihar(?) közben megfagyasztott tenger (part )..... elméletileg ez benne lett volna az alpjátékban is . a MI az nem valami okos ott áltam tőle 2 mméterre és nem csinált semmit . bug-ok azok nincsenek benne .
a játék szinkroonizálva érkezik..nem olyan rossz....de szerintemm psyho hangja angolul jobban illik a karakterhez
aki nonstop eksönt akar járművekkel ,tórpusi "díszletekkel" annak kötelező a crysis warhead.
de mindent összevetve a clear sky az ha 1 kicsivel is de jobb.
Persze de a klasszikus kaland játékokra gondolok.
Pl Syberia 1-2 na az aztán ténleg elnyűgözően szép(háttereket nyújt)
Mert hát az rajzolt háttér és nem animált ténleg festői zsép
A syberiák tényleg szépek voltak,de azért nem olyan régiek,hogy klasszikusok legyenek))
Egyébként rengeteg szép kalandjáték van,és egyre több jelenik meg magyar felirattal hálisten.....
Az AGON-t ismered?? full magyar játék,és nagyon szuper
Feltettem és el voltam borzadva (Undercover). Olyan lett, amitől féltem: MostWanted 2x olyan széles utcákkal és fele annyi akadállyal, hogy tolhassad előre a tankodat két boltváltóval ezerrel...
MostWanted volt az utolsó normális NFS, ezt mondták is, meg azt is, hogy azt kopizzák. Hát elég gázul sikerült...
Feltettem és el voltam borzadva (Undercover). Olyan lett, amitől féltem: MostWanted 2x olyan széles utcákkal és fele annyi akadállyal, hogy tolhassad előre a tankodat két boltváltóval ezerrel...
MostWanted volt az utolsó normális NFS, ezt mondták is, meg azt is, hogy azt kopizzák. Hát elég gázul sikerült...
én egyáltalán nem vagyok nfs fan a most wantedet az elején hagytam abba.... nemtuda a kocsit fejleszteni és újjat semm tudtam venni (valami fos chervorolet ) . a carbont majdnem végigjácottam , a pro street-et csak a demot próbáltam ki annyi elég volt . uundercover.... nemtom valhogy nem sikerült elakadni volt pénzem is normális kocsim is.... az igaz hogy az eleje elég gagyi, de a közepe vége felé indul be a sztori és olyan küldetéseket kapsz... juj . (mellesleg a játék egyik ini file-ban mostwanted 2 szerepel )
Hát a Carbon az szinte ordítja magáról hogy a Tokyo Drift hatására tértek újra vissza az éjszakába a pro street hát az semmi szégyen.
De ez még azon is túltesz megmondom őszintén a pro streetel még a bmw-k miatt játszottam vele egy ideig de hamar ráuntam, de ez kb 5 verseny után na ebből ez is sok volt mondattal léptem ki és azóta be se lépek.
A vérdíjjal van gond meg hiányzik még 2-3 mérföldkő... Szinte minden üldözéskor sikerül párat teljesíteni ami elég lenne + a vérdíj is meg lenne csak elmenkeülni nem sikerül soha <> .