Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Nincs benne szinte semmi újítás, ezért nem kéne 9-es szériának nevezni, hanem 8900-nak... így viszont könnyebben eladható. Nekik is olcsóbb gyártani, és mi is olcsóbban kapjuk (végre mennek lefelé az árak). Ez a G92-es chip nagy üzlet.

pl 9800GTX 512MB már rendelhető is, 75k-ért lol2

Más: nincs valakinek ötlete arra nézve, hogy miért lesz adathibás egyik pillanatról a másikra néhány fájl egy merevlemezen? Laptop merevlemez, 30 GB ATA, és pl a frissen leszedett windows update fájlok között is felbukkannak adathibásak, de olyan fájlok is azzá válnak, amik előző nap még jók voltak. (Maga a lemez kifogástalan, chkdsk hibát nem talált rajta, gyors is, amennyire egy ilyen lemez az lehet, szóval fizikailag nem károsodott...). Van valakinek ötlete?

Biztos nem ütötted nagyon?:D (2 vinyót már sikerült így kinyirnom :oops: ) Esetleg forró nagyon? :?

Hát eddig nem az enyém volt (használt), de nem, semmilyen fizikai károsodás nem érte, abszolút normális hűmérsékletű meg megy is a gép is, OS is rendesen... Ezért vagyok tanácstalan...

nah szerintetek ati hd 2600xt(512mb ddr3 256 bit ) vagy 8600gt(256mb 128 bit )...... az nvidia processzorának valamannyivel nagyobb az órajele viszont az atin-több a memória (és mellesleg volt 1 hírdetés-ben hogy elcserélték 8800gt-re )

Órajeleket nem lehet összehasonlítani. 512MB kell. 9600GT ajánlott.

9600 gt 40.000 péz.... szerintem akkor jobban megéri 2db 2600 xt cross fire-ban

9600GT 34k és jobb mint egy crossfire megoldás. 1 kártya = kevesebb gond.

mondjuk.....érdemessebb megfontolni aztán az a 10 ropi már em oszt nem szoroz :)

énis elfogadnám játékra

sokpénzű gyerekeknek ezt ajánlom:

Galaxy 9800GX2 VGA kártya

# Jellemzõk: nVidia 9800GX2 grafikus processzor
# OpenGL® 2.1
# Microsoft DirectX® 10
# Shader Model 4.0
# NVIDIA® SLI™-Ready
# PureVideo™ HD technology
# HDTV támogatás
# Dual DVI-I kimenet

Specifikáció:
# Grafikus processzor: nvidia 9800GX2
# Grafikus processzor órajel: 2x600MHz
# Memória: 1G (2x512MB)
# Memória órajel: 2000MHz DDR3
# Átviteli sebesség: 512 bit
# RAMDACs: 400MHz
# Max felbontás: 2048x1536
# Csatolófelület: PCI-E

129.400 Ft ááá

d_25131.jpg

mellesleg az ára az elrettentő meg kakaó is kell hozzá hogy elhajtsa (500w táp biztosan és a jobbfajtából.... de akinek pénze van annak ez nem lehet gond .

meg aki most gondolt fejlesztésre annak ajánlom figyelmébe, hogy a Galaxy 8800GT 512mb DDR3, nem referencia hűtéssel most 38.000 HUF az Irokéz Digitalnál és az IPON.hu-n (nem reklám :P) vegyétek amíg van!

jim67":3ah0f0ik mondta:
mellesleg az ára az elrettentő meg kakaó is kell hozzá hogy elhajtsa (500w táp biztosan és a jobbfajtából.... de akinek pénze van annak ez nem lehet gond .
Persze, ha ár nem számít, akkor GX2 tri-SLI...

the_bunfi":3ah0f0ik mondta:
meg aki most gondolt fejlesztésre annak ajánlom figyelmébe, hogy a Galaxy 8800GT 512mb DDR3, nem referencia hűtéssel most 38.000 HUF az Irokéz Digitalnál és az IPON.hu-n (nem reklám :P) vegyétek amíg van!
Az ár folyamatosan csak lefele megy, nincs ok aggodalomra :)

tegnap kapcsolnám be a gépet és a bekapcsoló gomb úgymond meghalt :cry:
aztán kb 2 órás szenvedés után se tudtam eljutni a baj forrásához .... nha ma reggel szétt kaptam a házat.... mert széttkell verni az egésszet mint 1 nagy kirakó mindeggy sikerült mostmár újra müxik de a windows is xarakodott szal aztat is újraraktam mostmár jó (de a mediaplayer-beli müsortáram elveszett :cry: ) (szal ha gépházat kell választani a LEGOLCSÓBBAT... :wink: )

nha mosmár minden müxik faxán de azon csodálkoztam hogy feltettem a media player 11et és a műsortár ott volt :? (hát igen lácciik windows :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul