Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
én is ezt vártam volna... furcsa logika...

nekem van egy Foxconn gépházam, alig van benn csavar, iszonyat jól kitalált kütyü és imádom, pedig nekem mániám szétszedni meg összerakni és még mindig nincs semmi baja :)

0761345-09182-4_large.jpg

antec_p182.jpg

eljen

az enyémmel az a baj hogy a tetején van a bekapcsolás meg minden (és ezk a gombok külön házban vannak... szal ha hozzá akkarok férni akkor szedhetem le az elejét.... stb
(pyura az a gépház biztos jó lehet eljen )

pYura":3qjff4hv mondta:
Az ár folyamatosan csak lefele megy, nincs ok aggodalomra :)

nem akarok senkit megbántani, de lehet hogy már nem sokáig (de ne legyen igazam), mert megkezdődött az nyáron érkező 9800GT előtti raktársöprés...

nha ma voltam érdeklődni gép után alaplapnak lehet ez lessz

http://products.amd.com/en-us/Motherboa ... aspx?id=80
vagy
asus m2n sli......

proci az amd athlon 64 5000+ (black edition ) vagy phenom majd meglátom

vga: gainward 9600 gt 512mb

(a többit nem írom mert az nem olyan fontos )

a legelső alaplap.... nha az télleg üt (legalábbis SZegedre összesen 2db jött )
és állítólag alaplapi vga (ami 768 mb lol2 ) és hozzá valami kisebb ati vga és crossfire-ban (biztos finom lehet ) ...... de be üzemelve alaplapi vga-val a far-cry ultra high (1280*1024 ) és a crysis medium-on (igaz kicsit szagatott )

én nem ragaszkodok csak éppen ezt ajánlották hogy most jött és nagyon jó....
DE 1 hónap az sok idő..majd lessz jobb
(egyébként ez pont olyan mint a bmw vagy mercedes ) :wink:

Azért mostanában nem... Intel némiképp előbbre van...

Nem a két gyártó összehasonlítása végett, de mikor buherálták a gépet, mutattak egy kétmagos Intel-t és számbeállították az én régi 3GHz-s egymagosommal, ami evett vagy 120 watott és volt rajt egy méretes zalman hűtő... na a kétmagos evett vagy 70 watott és akkora picurka hűtő volt rajt, mint a 8800-asomon... arról ne is beszéljünk, mekkora a számítási kapacitás különbsége... szóval ez eléggé meggyőző...

Jelenleg az AMD procik számítási sebessége a béke segge alatt van a Core2-khöz képest. Árversenyben még fel tudják venni a harcot. Majd lesz ez még így se....

Én is erre akartam kilyukadni csak annyira nem értek hozzá annyira, ezért nem mertem ennyire drasztikusan fogalmazni... De most tényleg jobb az Intel...

pYura ezzel most mire akartál kilyukadni?

de hogy bonyolítsuk a helyzetet:
all_all.png

ebből mindenki azt szűr le amit akar... én csak annyit tennék hozzá, hogy az AMD temékei olcsók, és csak így tudnak lépést tartani az Intellel, ami ráadául NEM natívan négymagos... a tuningról meg annyit, hogy pl. Q6600 az 50%-os tuningot vidáman viszi :P
a komplett teszt itt

Arra válaszoltam, hogy nem mindig az Intel viszi a pálmát. :)
Jókat írsz amúgy :wink:

igen láccik hogy a 9600gt megveri a ati 3870-et

pure.png

ami a furca hogy half-life-ban is pedig elméletileg az a legnagyobb ati szövetséges (vagy nem :) )

fsaa.png

jim67":1z146xvn mondta:
igen láccik hogy a 9600gt megveri a ati 3870-et...

a baj nem ez, mert ennek örülni kell :D
a baj az hogy hogyan tudja majdnem megverni a 8800GT-t is mikor annak 112 steam processorja van... nem értem...

egyébként pár oldalon írják hogy ez a 9600gt ez nem valami nagy dolog és a 8800 gt az SOKKAL jobb

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul