Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Köszönöm. Nézegettem, mennyibe fáj egy ilyen most és azt találtam, hogy 45 körül tényleg meg lehet venni... Mondhatjuk, jó ár :)

elég baráti áron és szegedre is szállítanak :roll:

aztán ha kérnek szerintem nem olyan sok az max 1-2 ezer péz és még ígyis jobban jársz mintha szegeden vennéd (haver nagy horgász aztán rendelt valami tavaszi készletet 24 ropiért és kiszállítással olcsóbban kapta meg mintha itt vette volna meg :) )

:? Az meg hogy lehet??! Hiszen ez 1 cég, itt valami nyerészkedés megy a háttérben :roll:

Szerintetek a Clear Sky az egy nVidia Geforce 7950 GTI -n elmenne majd közepes felbontásban szaggatás nélkül? Vagy kitudja még...? Amúgy a directX-10-et EZ a fenti kártya nem fogja tudni ugye?

én megmerem kockáztatni hogy azon a gépen ahol a soch jól ment ott a cs is jól fog menni ha meg nem akkor ez van :D

Wotanson":2jjzvv04 mondta:
Szerintetek a Clear Sky az egy nVidia Geforce 7950 GTI -n elmenne majd közepes felbontásban szaggatás nélkül? Vagy kitudja még...? Amúgy a directX-10-et EZ a fenti kártya nem fogja tudni ugye?

GT, nincs GTI. Ez egy elég jó kártya, szerintem szépen fog menni rajta. DX9.0c-t támogat.

Van nekem egy kis dilemmám...

Egyik ismerősöm ideadta a gépét hogy próbáljam meg megbuherálni.

A probléma a következő:

Bekapcsolja, a piros és a zöld led is világít, a piros folyamatosan. Namármost, a gép egyszer betölti a Win Xp-t, másszor meg semmi.

Hozzáteszem, hogy nem rendeltetésszerűen használta a gépet, tehát nem a kikapcsolás paranccsal állította le hanem elosztó kinyom, aztán kész.

Szerintem winchester hiba. Kipróbálom szerdán egy másik winyóval. Szerintetek is winchester lesz a ludas? Táp nem lehet, mert áram az van a vasban, wideókártya sem sztem, marad a winch.

Alaplapi hibát jelezhet ez a fent tünet amúgy?

sajnos a pc nem nagyon szereti az ilyen kikapcsolásokat meg az áramszünetet se.... az is leképzelhető hoy nem csak a hdd a ludas hanem valami más is....

Nekem mikor egyik winyóm elkezdett rossz szektorokat gyártan (és még nem tudtam róla, hogy ezt csinálja), ugyanez volt: hol elindult, hol nem. Aztán ahogy egyre roszabb lett a lemez állapota, a végén már egyáltalán nem indult el. Szóval lehet, hogy a HDD.

alaplappal is lehet gond, enyémnek is besültek a kondenzátorai lassú is volt, néha be néha kikapcsolt nézd meg azt is ha minden kötél szakad

928006.jpg

No comment :cry:

azt mondja mindenki hogy a 9*** sorozat az nvidianal el lett kúrva (mindeggy mostmár én és kezdem belátni hogy az ati az télleg xar meg az amd sem valami izmos.... még kb 2 hónap aztán jön a new gép (ami biztos nem lessz ati + amd )

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul