Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
9600GT released

ratios.png

Prohardver teszt:
http://prohardver.hu/teszt/tesztpadon_a ... 00-as.html

Na neee... teljesítményben, veri a 8800 a 9600-at? :? Ennyi erővel elnevezhették volna 8700-nak is. De inkább elolvasom az egész cikket, hátha van valami, amiben jobb...

Jaj :roll: nem csak az első számot kell nézni. Minden szériában van alsó, közép és felő kategória. Természetes, hogy vannak átfedések teljesítményben. Az egész értelme az olcsóbb gyártási technológia / kisebb hűtés / új architektúra bevezetése.

A szériaszám csak azért zavart, mert eddig nekem mindig úgy tűnt hogy egy kisebb és egy nagyobb számjelzésű GF között mindig a nagyobbik a jobb teljesítményű. :) De ha kisebb hűtést raknak rá, akkor nem fog jobban melegedni, ráadásul ha a gyári órajel is nagyobb, mint a 8800-nál?

Videókártya + alaplap beszerezve :) Jövő héten össze is lesz rakva :)

EN8800GT TOP/G/HTDP/512M
2056505191_a99703d7bd.jpg

GA-G31MX-S2
505-1.jpg

mennyi pénzbe lessz az egész gép (kb 2.00000)

Nekem pont ez a videó kari van a gépemben,és ugyanezzel a játékkal.Micsoda egybeesés...

No meg lett építve szépen... Csak nincs hang :S Eddig is utáltam a Realtek-et, de most még jobban... Nem tudott telepíteni a High Def Audiohoz drivert és azóta minden kísérletnél, mikor újra megpróbálom, hibát jelez a telepítő (jabbak, régebbiek is...). Illesztőprogramot frissíteni nem enged, új hardwerként hozzáadni nem lehet, csökkentett módban sem, mint ahogy a rendszerből eltávolítani sem engedi... Nagyonszuper...

nekem is realtek van de nálam müködött minden mikor frissítettem (mert vetem 5.1-et akkor se volt vele probléma) viszont havernek is ilyen high definition izéje van és ott sem volt hang miután megcsinálták 2 hét mulva elment :D

Nah én megoldottam, letiltottam BIOS-ban aztán újra ráhúztam az XP-t, megkapta a drivereket, és csak ezt követően engedélyeztem újra... Így jó.

úgytűnik hogy jóóó lessz ez a 9600gt (de most akkor az van hogy kb olyan 40-45 ezer péz ? )

Lenne....
ps.: vicc, hogy a benzin is ötödannyiba kerül kinn, ötszörös fizetések mellett. (:Y)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul