Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
tomoren leirom h mi a "problemam".

nos az en gepembe vennek uj karit, amibe most 2x9600GT van. es az egyik 9600GT-t felhasznalnam a regi gepembe amibe ABIT fatility aa8xe alaplap, p4es 3ghz proci, egy giga ram, asus x700as van, 400w tappal. kerdes: mukodik-e majd a rendszer igy?????

támogatja ,de nem biztos , hogy ki tudja hajtani , mer ugye a p4 az mr nem mai technológia..

Ha most raknátok össze egy gépet kb. 140~150 ezer forintból, akkor mit tennétek bele? Játékra kellene, mondjuk egy 9800-as köré építve... Várom a tippeket, nem csúcsgépet építünk, az ár fontos. Danke :)

9600GT elado, nem volt huzva dobozzal masfel eves. jo helyewn volt tartva szuperul funkcianal. ara 15ft, szemelyesen atveheto linköpingbe.

hispan":3bou5ott mondta:
Ha most raknátok össze egy gépet kb. 140~150 ezer forintból, akkor mit tennétek bele? Játékra kellene, mondjuk egy 9800-as köré építve... Várom a tippeket, nem csúcsgépet építünk, az ár fontos. Danke :)

hát a 9800gt-t azt alapból el lehet feljeteni mer az olyan mint a 8800gt asszem 55nm-en a te kártyád a gts 250 lessz , processzorból e8400 az jó lessz , tudom kicst húzós de ezzel távolabbra is lehet tervezni , esetleg E7500 az már nem olyan húzós .vga-ból még eltudok képzelni egy gtx 260-at is az olyan 40 körül mozog , memóriából kingmax 2x2gb (1066mhz ) , ddr2 , vagy ddr 3 , alaplap gigabyte, asus p45 vagy p55 lapkakészlettel , használtba meg ne gondolkozz mer 1. vagy áttbaxnak , 2. amit megveszel azon jobbesetben van garancia , rosszabbesetben nincs , és akko huh... . Nvidia vagy ati , lehet az ati tud már dx 11-et lehet tud dx10.1-et is és akkor mivan ? olyan xarul van ellátva driverrel hogy az már vicces , én mindenképpen nvidiat vennénk , szóval 9800gt-t NE , mer az tényleg egy igazán elvault kártya .

KönigsTiger: 15.000-ért az a kártya nem éri meg mer 19500-ért már kapsz full új overclocked kártyát a galaxytól... , és ha lejárt a garancia akkor meg mégjobban nem :D

Hispan: e8400 mindenkeppen megeri nekem oanom van es nagyon jo. villanyszamlanal is visszakoszon rendesen a farkas. inkabb atit vegyel karibol most mert cop=dx11 :D

a garncia svedorszagba ervenyes :D :D :D :D mind1 csak poenbol irtam. kb holnaptol lenne egyebkent elado mert most meg hasznalom. holnap remelem megjon az uj karim, dvdirom,hagfalszettem

milyen kártyát vettél ? mer cop = dx11 , hát persze megéri megvenni a kártyákat 60-120 ft intervallumban lehet is kapni őket , és az a dx 11 mondja a copnak vicces , mer nem fért volna bele az az árnyék mondjuk dx 9-be ? azért ez már nevetséges , de vegyetek most ati kártyát és ha kijön az nevidia akkor fogtok csak nagyokat szívni :evil: :lol:

inkább azt mondja meg, hogy használt kell e vgy új, milyen felbontásban, és milyen játékokra kell, akkor talán lehet valami optimumot találni :idea:

hát hate 150 ropiból jobb gépet hozol ki akkor baravó :D

Köszönöm emberek... Sajnos a videokártya köti a kezem, mert ott vannak elég nagy árkülönbségek, és arra max 30000-at tudok szánni.

Olyan gép kell, amin a mai játékok ELMENNEK. Nekem is csak egy 8500-as procim, egy 8800GT-m van 4 giga RAM-mal (amik ráadásul csak 800MHz-n mennek az alaplap miatt), és mégis megy rajta minden...

Ezt raktam össze így fejben:

MB: GIGABYTE GA-EP43-UD3L
CPU: INTEL Core2 Duo E7400 2.80GHz 775 BOX
RAM: KINGSTON 4096Mb DDR2 800Mhz KIT (2x2GB)
VGA : ASUS EN9800GT/DI/1GD3 PCIE
HDD: MAXTOR 500GB 7200rpm 16MB SATA2
PWR: házban
ODD: SAMSUNG SH-S223C/BEBE Fekete OEM
HÁZ : FOXCONN TLA473 450W

Esetleg valami nagyon kilóg? Tudom, a RAM valószínűleg 1024 MHz-s lesz, nem 800-as...

no ezek jó dolgok , de a 9800gt-t hagyd ki vegyél helyette gts250-et asus-ban is van 30 alatt

ASUS ENGTS250 DK/HTDI/512MD3 PCIE (ez meg 30699 )
vagy
ASUS ENGTS250 DK/DI/1GD3 PCIE (ez 36.157ft)

de gyakorlatilag itt nincs másról szó , hogy a 9800gt az egy sima 8800gt , kicst felújítva , a gts250-ben aniy a külömbség , hogy az már 55nm gyártástechnológiával készült .

(memóriából a lap támogatja az 1066mhz drabokat mer ha igen akkor érdemesebb azt venni és nem drágább sokkal a 800mhz-snál )

na jó de áruld már el, hogy használt lehet e vagy új kell? Mert hasznátban akár 30-35%-al is olcsóbban megkaphatod ugyanazt, vagy jobbat ugyanannyiért. Egyébként én most semmiképpen sem vennék inteles rendszert, mivel a Phenom II-es AMD procik igen kecsegtetőek. Ha jó példányt fogsz ki, vagy tudsz batch alapján válogatni, akkor lehet egy olyan procid bagóért ami két maggal magas órajelekre képes, és a másik letiltott két mag is engedélyeztethető alacsonyabb órajelekkel. Így váltogathatsz a profiok közt, ha mondjuk renderelni akarsz akkor több mag, ha játszani akkor meg magasabb órajel. Az ehhez való deszkák sem rágák, és DDR3-as ramból is találni olcsót és jót.

Meg az egy dolog, hogy elmegy egy játék, elfutkorászik egy 5 ves konfigon is minden mai játék a legprimitívebb beállításokkal 800x600-as felbonzás mellett.Ugyanakkor a legdurvább beállítások és nagy felbontás mellett is tudok nem egy olyan játékot modani, ami mellett egy renderfarm is beadja a kulcsot. Szóval valami konkrétabb leírás nem ártana.

VGA felbontás és főleg játék függő nagyon, érdemes olyat választani, amilyen játékokkal játszol leginkább. Nagy felbontáshoz sok VRAM és több ROP illetve sávszélesség kell, kis felbontáshoz elégegy soványabb kártya is. Én mondjuk 4830-4770-4850-4870 vonalon gondolkodnék inkább, mivel ezek dx10.1-es karik, és kompatibilisek a dx11-es tesszallátorral, igaz ebben lassabbak a dx11-es kariknál.

A Nagy hardwer topik létrejöttével ez a szoba bezárul. Az egyes témáknak ezentúl nyithattok saját szobákat a fent említett topikon belül.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul