Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Aha, mert USA kizárólag csak a saját belföldi olaját finomítja :D ...
Back on topic :wink: :arrow:

hispan1":ue7w5yv9 mondta:
Annyira hatalmas különbségek azért nincsenek...
Ha ez az amerikás dologra vonatkozott folytathatnánk a Társalgóban, ha az SLI tesztre nem szóltam :D

szerintem nagy rá az esély hogy pár hónap mulva itthon is kicsivel olcsóbbban kapjuk meg :) (mondjuk 40 alatt )

Ha ez igaz, akkor akik most 8800-ast vettek 60 körüli áron, nagyon rákefélnek... Szerintem 40 az abszolút irreális nálunk...

és az bennne a plána hogy kapcsolatok útján olcsóbban is megszerezhető

Egyben SOHASEM éri meg gépet venni, mert hulladék. Kivéve Alienware & Dell :D

megéri azt csak tudni kell hogy hol kell venni (pl: nem tesco meg cora meg ilyenek )

pYurának igaza van: egyetlen aranyszabály van, amiben szerintem mindenki egyetért: GÉPET EGYBEN SOHA! Biztos, hogy egy vagy több darabja "hulladék". Valahol spórolnak rajtad...

emberek ez a szabály nem mindig igaz lehet hogy nektek negatív tapasztalatok volt vele DE nekem eddig nem (pl: a legelső gépem amit pesten vettek egyben !! )

pl ebben a konfigban a RAM nagyon jó a többi elhanyagolható a kari so-so minőségű...

Valamin mindig spórolnak, és azok az alkatrészek sose a legolcsóbbak...Szerintem lehet egyben venni gépet, kártya ram és alaplap nélkül :lol: , de mivel ilyen gépet nem lehet találni, ezért érdemes darabokban megvenni. nah.

1 kérdés: öcsém is upgradel kicsit, 40e (maximum 45e) forint körül kéne egy jó PCI-s kártya. Mit ajánlatok? Mit érdemes ennyi pénzből venni?

ratios.png

+ http://guru3d.com/article/Videocards/501/25/

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul