Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
meg 1 hozáértöbb haver aztán 2 télleg nem lehet elbaxni de én is azt mondom hogyha nagyobb hardvercsere van (pl proci ) azt jobb szakemberre bízni :wink:
Én még nem csináltam, és ha nem muszáj, nem is most fogom elkezdeni...
Félreértés ne essék, szeretek én vacakolni a géppel, de csak akkor, ha tudom, hogy előtte is működött
Egyébként nem lesz új CPU, ez már eldőlt. (jó, a régit át kell tenni, az mondjuk ugyanolyan, mintha egy újat tennék be...)
nha a ''csodagépem''-ből mindet kiszedtem aztán kiganéztam mindent.... szal a házból is csak az aluminium van..... aztán a többi cucc meg ott pihen a nyomtató tetején összedugva szal harakok bele kábelt akkor elméletileg működne....áljunk csak meg a procit újra kéne zsírozni.... pénteken veszek is 'jófajta zsírt'' aztán a poci tetején van 1 hűtőborda rajta meg 1 5cm-s 1,2v cooler nah ez elég ramaty állpotban van szal venni kéne újjat..... de szerintem nics sehol... esetleg pc bontóban..... :idea: és ha nayobbat rakok rá.... akkor ?? nem lessz senkinek baja
jim67: beüzemeltem a Videoton VTC-met Sikerült a TV-t is ráhangolni, pedig sokáig ezen látszott megbukni a dolog... Egy baj van csak, még kazettás magnóról nem sikerült bejáccanom programokat...
Ikarus <> Vagy lehet hogy nem is bus(z) hanem egy kombiinyóó
Nintendom előfogom már halászni aztán meglátjuk működőképes-e még . Tök jól el lehetett vele ütni az időt. Aztán egyszer csak elmozdult a kártya és az addigi két órás játékom odaveszett. Micsoda élmények...
GYEREKEK megtörtént a 10000 éves gépemen az első fejlesztés és annyi pénzt költöttem rá hogy csődbe megy a háztartás vajon mennyit költöttem rá :lol: (64mb sd ram +2 procihűtő ) és ez vajon mennyi volt várom a tippeket :wink:
valamikor, az ezredforduló tájékán volt egy földrengés Tajvanon annak idején, ha jól emlékszem 78000 volt 128 mb sd ram, ha akkor sikerült vételezni akkor olyan 40 körül