Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
meg 1 hozáértöbb haver aztán 2 télleg nem lehet elbaxni de én is azt mondom hogyha nagyobb hardvercsere van (pl proci ) azt jobb szakemberre bízni :wink:

Nem értem mi ebben olyan nehéz... tényleg pofonegyszerű még egy CPU csere is :?

Én még nem csináltam, és ha nem muszáj, nem is most fogom elkezdeni...
Félreértés ne essék, szeretek én vacakolni a géppel, de csak akkor, ha tudom, hogy előtte is működött :)

Egyébként nem lesz új CPU, ez már eldőlt. (jó, a régit át kell tenni, az mondjuk ugyanolyan, mintha egy újat tennék be...)

nha a ''csodagépem''-ből mindet kiszedtem aztán kiganéztam mindent.... szal a házból is csak az aluminium van..... aztán a többi cucc meg ott pihen a nyomtató tetején összedugva szal harakok bele kábelt akkor elméletileg működne....áljunk csak meg a procit újra kéne zsírozni.... pénteken veszek is 'jófajta zsírt'' aztán a poci tetején van 1 hűtőborda rajta meg 1 5cm-s 1,2v cooler nah ez elég ramaty állpotban van szal venni kéne újjat..... de szerintem nics sehol... esetleg pc bontóban..... :idea: és ha nayobbat rakok rá.... akkor ?? nem lessz senkinek baja :D

Szerintem PCI és egyszeres.

jim67: beüzemeltem a Videoton VTC-met :) Sikerült a TV-t is ráhangolni, pedig sokáig ezen látszott megbukni a dolog... Egy baj van csak, még kazettás magnóról nem sikerült bejáccanom programokat...

nekem valahol van még ilyen kazettás izé... olyan sárga kazit kell belerakni..... (meg kéne nézni müxik-e lcd-tvn-n
:D )

az télleg nintendó :D

(nah és a képen milyne bus van )

Ikarus <:D> Vagy lehet hogy nem is bus(z) hanem egy kombiinyóó :D :D :D
:oops:

Nintendom előfogom már halászni aztán meglátjuk működőképes-e még :D . Tök jól el lehetett vele ütni az időt. Aztán egyszer csak elmozdult a kártya és az addigi két órás játékom odaveszett. Micsoda élmények... :D

GYEREKEK megtörtént a 10000 éves gépemen az első fejlesztés és :D annyi pénzt költöttem rá hogy csődbe megy a háztartás :D vajon mennyit költöttem rá :D :D :lol: (64mb sd ram +2 procihűtő ) és ez vajon mennyi volt várom a tippeket :wink:

valamikor, az ezredforduló tájékán volt egy földrengés Tajvanon annak idején, ha jól emlékszem 78000 volt 128 mb sd ram, ha akkor sikerült vételezni akkor olyan 40 körül

neeem MOST (64mb sd ram+2 proci hűtő ) vajon menniy volt ?

neeem sokkal kevesebb de nagyon sokkal..... izé...holnap megmondom :wink:

300 :lol: :D :wink: és jövő héten lessz új cpu is 1ghz kb 3000 pézért

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul