Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
hat szerintem sem valoszinu hogy ennyibe keruljon.. a legolcsobb 8800ultrak is 165-170nel kezdodnek, viszont a 65nm-nek nagyon orulok a kisebb fogyasztas miatt

Elmstr1428":12v4lg2v mondta:
Na sztem ez lesz az a kártya, amit még joó pár évig nem veszek meg.. Ha a 8800-sok 150 felett vannak, akkor ez minimum 250e lesz sztem.. :(

Sz: Most találtam ezt:
"price for GeForce 9800 GTX will be somehwhere in the 549-649 USD range."
Ne mondjátok már h 100-150e között lesz durván ez a kártya :shock: Olcsóbb lenne mint a 8800uLTRA? Pedig azt írja ez már kétszer gyorsabb lesz mint a 8800Ultra.. Nem értem..
"GeForce 9800 GTX will be over two times faser than a GeForce 8800 Ultra in real world benchmarks and games."

Most sem több a 8800GTX 130k-nál. Amcsi árakra még rámegy az adó és a szállítás ide. Mint minden új csúcskategóriás kártya ez is lesz megjelenéskor 150k.

Nem hiszem el :@ Begépeltem s nem küldte el :@ Na újra:
Egyéb: Ez van: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual core Processzor 3800+ 2.01 Ghz
Na, mondom: Nem tom miért, de néha felhúzza a gép a CPU használatot 90-100%-ra csak úgy magától. Megnéztem, az explorer.exe tolja fel magát 60-70%-ra s akkor már eléri a bűvös 90-s határt.. Ilyenkor leállítom az epxlorer.exe-t majd újraindítom a folyamatot s joó lesz. Miért csinálhatja ezt? Vírus tán? :?: Na de a lényeges kérdés itt jön: Nekem most 3800 mhz-s a procim? Azon működik? Me nekem azt mondták h 3800 mhz-n megy, a számlán is az van, hogy "AMD A64 X2 AM2 3800 Tray", de a nevében a rendszertulajdonságokban miért van benne ez?: "2.01Ghz" 2,01 Ghz-n megy akkor a procim? Vagy a proci, mivel Dual Core, ezért 2x2.01Ghz s az van felhúzva nekem 3800 mhz-ra? V mi? Ja és a BIOS-ban nem lehet se fel, se le húzni a CPU-t.
Másik kérdés, ha lehet.
Miért van az, hogy amikor bekapcsolom a gépet, ezt írja ki az IE egy felugró ablakban néha: "Megakarja tekinteni a szánítógépre mentett kapcolat nélkül elérhető fájljait?" V vmi ilyesmi. A lényeg, hogy az IE átkapcsol Kapcsolat nélküli munka üzemmódba. Csak h ez elég idegesítő, mert 1: Nem is használom az IE-t, szal nem tom mitől állítódik át, 2: Így nem lehet belépni MSN-be csak ha kikapcsolom a Kapcsolat nélk. munkát. Na de, leszedtem az IE-t ezek után. De ma reggel bekapcsoltam a gépet s megint kiírta ugyanezt. Az MSN-be se tudtam bejelentkezni, mert az IE állítólag megint Kapcs nélk módban volt, pedig már NEM IS VOLT FENT a gépen... Mi lehet a gond?? Vírus?.. Mindenképp le akarom szedni az IE-t, mert úgy, hogy nem használom, bekaptam már egy Trojan Vundo-t rajta keresztül... Pls help :) S bocsi a sok kérdésért :)

Explorer: Nézd meg, nem raktad-e föl véletlenül az indexelő szolgáltatást. Ha igen (azt hiszem, alapból felmegy), lődd agyon, úgyse kell. Ez indul be időnként.

AMD 3800+. Ha azt írták a számlára, hogy 3800MHz- megy, egyszerűen hülyék hozzá. Az AMD procik általában 2-2,2GHz-n mennek, a 3800+ az "intel equivalencia". Azaz egy Intel 3800MHz-s nek megfelelő teljesítményű, de 2 vagy 2.2 GHz-n járó procid van.

Az IE-től teljesen nem tudsz megszabadulni, mert az Explorer is használja egyes részeit. Kicsit trükkös a MS ebből a szempontból. Elvileg kivette az IE-t a rendszerből, gyakorlatilag nem. Tedd vissza, állítsd be, hogy ne akarjon kapcsolat nélküli módra váltani akkor se, ha nincc épp hálózat és jó lesz. Majd tedd fel mellé a Firefoxot, állítsd be, hogy az legyen az alapértelmezett böngésző és kész...

SaGa":36ku9sek mondta:
Explorer: Nézd meg, nem raktad-e föl véletlenül az indexelő szolgáltatást. Ha igen (azt hiszem, alapból felmegy), lődd agyon, úgyse kell. Ez indul be időnként.

Nincs fent az indexelő szolgáltatás... Akko mi lehet?
Sz: Az nem joó, ha kikapcsolom az indexelést a lemezeken?

AMD 3800+. Ha azt írták a számlára, hogy 3800MHz- megy, egyszerűen hülyék hozzá. Az AMD procik általában 2-2,2GHz-n mennek, a 3800+ az "intel equivalencia". Azaz egy Intel 3800MHz-s nek megfelelő teljesítményű, de 2 vagy 2.2 GHz-n járó procid van.

Akkor 2.01 Ghz-n megy? De azér ugye ez már egy joó procinak számít? S akko a Dual Core az mi itt? 2x1Ghz? V hogy megy ez a Dual Core-s dolog?

Az IE-től teljesen nem tudsz megszabadulni, mert az Explorer is használja egyes részeit. Kicsit trükkös a MS ebből a szempontból. Elvileg kivette az IE-t a rendszerből, gyakorlatilag nem. Tedd vissza, állítsd be, hogy ne akarjon kapcsolat nélküli módra váltani akkor se, ha nincc épp hálózat és jó lesz. Majd tedd fel mellé a Firefoxot, állítsd be, hogy az legyen az alapértelmezett böngésző és kész...

Letöröltem már. Van alapértelmezett böngészőm, jelenleg a Safari, de mtellette fent van a Mozilla is. Leszedtem s utána is ugyanezt csinálta pedig ki vol kapcsolva az offline dolog, csak mindig visszakapcsolja.. :@
Viszont köszi!! Más ötletek?

Dual Core: 2 központi végrehajtó egység van a prociban. Mindkettő 2GHz-n jár, és ha a program olyan (vagy az XP úgy van beállítva), a programok párhuzamosan futnak a két magon. Az egyik foglalkozik az egyik "thrad-del" a másik a másikkal.

Lassulás: töltsd le a www.sysinternals.com-ról a porcess explorert, indítsd el, amikor lassú a gép és nézd meg, mi mennyi CPU-t "eszik". Ami sokat, az a bűnös.

IE offline: az is lehet, hogy valamikor bejelöltél egy-két weboldalt, hogy kapcsolat nélkül is látható legyen. ez üt vissza ilyenkor. Tedd vissza az IE-t és a beállítások között keresd ki az ilyen oldalakat, majd töröld...

Dual Core: köszi, akko ez már egy joó proci azé, igaz?

Ok,letöltöm majd, de a feladatkezelőben látcszik, hogy az explorer.exe ugrik fel néha nagy csodálkozásomra.. :?:

IE: Nem is használtam soha az IE-t, szóval nem tudom h lehetne offline munkám a gépen, a többi böngészőben meg nem használok kapcs nélkül elérhető könyvjelzőket, ha kell valami fel mek netre és kész :)

Még valami: off-line fájlokra nem cak az IE, hanem az explorer (intéző) is tud hivatkozni, ha valamikor kapcsolódtál másik windows-os gépen megosztott mappához és engedélyezted a kapcsolat nélküli elérést. A "hálózati kapcsolatok" ikon "mögött" látszanak az ilyenek...

Nekem a hálózati kapcsolatok fül mögött ezek vannak: 1394-kapcsolat, Helyi kapcsolat és a DSL Conenction. Leírod lécci h pontosan hol keressem a offline fájlokat ha vannak?

Ja és valaki tudna nekem ajánlani valami rendszertesztelő vagy rendszerellenőrző programot ami megnézi h pl a CPU, VGA stb, hogyan működnek? Joól v hibásan, stb. Tudtok ilyet?

Milyen verziójú XP-d van? Home, vagy pro?
A "hálózati kapcsolatok" nem egy fül, hanem egy ikon, ha a klasszikus startmenüre kapcsolsz, vagy beállítod, hogy az is látszon.
Start -> jobb klikk a neveden fönt, tulajdonságok, (most Vista van előttem. tovább neked kell megtalálni...)
Ha megnyitod, akkor láthatod, hogy milyen megosztásokhoz kapcsolódsz, melyek vannak off line módban is elérhetővé téve, ilyesmik. Amiről Te írsz. az a hálózati kapcsolatok beállító panelje...

Win XP Prof SP2..
Átkapcsoltam a startmenüt klasszikus-ra, de ott is a hálózati kapcsolatoknl az a 3 dolog jön be, amit lejjebb leírtam :cry:

OK, akkor nincsenek off-line mappáid, így mégis az IE visszarakás és beállítás marad a problémád megoldása...

Na, mivel most nem vettünk végül új vidikarit, hanem meggyőztem anyám, hogy karácsonykor kapok egy 8800-s VGA-t, azt kérdezném, hogy sztetek az AMD 3800 64 X2 Dual Core procim elég lesz hozzá? Vagy kéne egy erősebb? Me szívem szerint nem vennék még új procit, me ez is most lett véve.. Ja, meg az igaz, hogy a 8800GTX pl már 450W tápot eszik? Me nekem 400W-s tápom van jelenleg :S

Hát ha nagyon meghúzod azt az X2-t, akkor még van értelme talán 8800GTS-t venni alá, de igazából egy 3,0GHz feletti C2D nem ártana hozzá.

Nekem ment a GTX 380W-os táppal is, de az minőségi volt és jó hűtést kapott. Milyen márkájú a tápod?

A tápom Gaba Colorsit 400W

Akkor az AMD 3800+ Dual Core gyenge hozzá? A GTX-hez meg pláne, mi? :S

Elmstr1428":26qofebh mondta:
A tápom Gaba Colorsit 400W

Akkor az AMD 3800+ Dual Core gyenge hozzá? A GTX-hez meg pláne, mi? :S

amd 3800+ dual core én még az életemben nem halottam ilyet
esetleg amd athlon 64 3800+ x2 de azt tudod hogy nem 3,8ghz megy valamivel kevesebben (csak most nem jut eszembe mennyim)

jim67":1tqe199s mondta:
amd 3800+ dual core én még az életemben nem halottam ilyet
esetleg amd athlon 64 3800+ x2 de azt tudod hogy nem 3,8ghz megy valamivel kevesebben (csak most nem jut eszembe mennyim)

Bocsoi, igaz, így gondoltam, csak gondotlam, hogy sejtitek :) :AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ 2.01 Ghz. De akko sztetek kéne erősebba 8800GTX-hez v GTS-hez mondjuk?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul