Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Letöltések -> XP -> AfterFixProjectXP -> AfterFixProjectXP 3.5
Ebben van egy halom frissítés, valamelyik csak segít. :)

win32 mód: ezt nem tudom, de talán ha az indító fájlra nyomsz egy jobb egérgombot -> Kompatibilitás -> Kompatibilitási üzemmód

Viszont tényleg gondtalanabb lenne egy win újrarakás.

Szerintem tovább már ne húzd!
Alaplap, táp, és hűtés függő!
A 2600+ alapból 1600- on fut. HA az alaplapod márkás (delux) akkor lehet húzni.
Mekkora a tápod? ÉS + HŰTÉS!!

tom99":39rexkrk mondta:
Szerintem tovább már ne húzd!
Alaplap, táp, és hűtés függő!
A 2600+ alapból 1600- on fut. HA az alaplapod márkás (delux) akkor lehet húzni.
Mekkora a tápod? ÉS + HŰTÉS!!

Alaplaptól akkor függhet, ha sfb / feszültség korlátba ütközne, amit ilyen órajeleken kizártnak tartok. :) Stabilitás kérdés persze.
Deluxe nem azt jelenti, hogy márkás, hanem csak azt, hogy több extrát kapsz valamihez az alapváltozathoz képest.
Táptól nem függ, hogy mennyit tudsz tuningolni. Ha egy táp miatt elhasal egy húzott rendeszer akkor már rég rossz. 300W így önmagában sokat nem mond. Ha nem Codegen, Vargánya vagy Q-Tec tápod van, akkor lehet kísérletezni. Ha meg ilyen van akkor már csak a kuka segíthet rajta. Elszáll a táp, magával viheti az alaplapot is meg CPU-t, meg HDD-ket... Nem jó játék.
Hűtésed meg legyen annyi, hogy ne menjen 65fok fölé Sempronnal.

Az előző gépemen nekem is 300W codegen tápvolt, és 2600+ proci.
Húztam a procit amíg csak bírtam.
Mi lett az eredmény: Túlmelegedett, kikapcsolt!
Táp elszállt, proci elszállt.
Hát ennyi. Ezért gondoltam, hogy táp függő is.

Codegen az a leggyílkosabb táp :D Én betíltanám a gyártását. Procid valószínűleg a táptól függetlenül is melegedett (a húzástól).

Mindenesetre van jobb, de szerencsére itt: http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=532975 nulla találatot dobott ki a kereső taps1 Ez részben betudható, hogy kevesen használnak ilyen tápot szvsz. Ha sokat költesz valamikor gépre, akkor elég lesz lecserélni, nem hiszem, hogy le fog dögleni :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul