Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elmstr1428":12v4lg2v mondta:Na sztem ez lesz az a kártya, amit még joó pár évig nem veszek meg.. Ha a 8800-sok 150 felett vannak, akkor ez minimum 250e lesz sztem..
Sz: Most találtam ezt:
"price for GeForce 9800 GTX will be somehwhere in the 549-649 USD range."
Ne mondjátok már h 100-150e között lesz durván ez a kártya :shock: Olcsóbb lenne mint a 8800uLTRA? Pedig azt írja ez már kétszer gyorsabb lesz mint a 8800Ultra.. Nem értem..
"GeForce 9800 GTX will be over two times faser than a GeForce 8800 Ultra in real world benchmarks and games."
SaGa":36ku9sek mondta:Explorer: Nézd meg, nem raktad-e föl véletlenül az indexelő szolgáltatást. Ha igen (azt hiszem, alapból felmegy), lődd agyon, úgyse kell. Ez indul be időnként.
SaGa":36ku9sek mondta:AMD 3800+. Ha azt írták a számlára, hogy 3800MHz- megy, egyszerűen hülyék hozzá. Az AMD procik általában 2-2,2GHz-n mennek, a 3800+ az "intel equivalencia". Azaz egy Intel 3800MHz-s nek megfelelő teljesítményű, de 2 vagy 2.2 GHz-n járó procid van.
SaGa":36ku9sek mondta:Az IE-től teljesen nem tudsz megszabadulni, mert az Explorer is használja egyes részeit. Kicsit trükkös a MS ebből a szempontból. Elvileg kivette az IE-t a rendszerből, gyakorlatilag nem. Tedd vissza, állítsd be, hogy ne akarjon kapcsolat nélküli módra váltani akkor se, ha nincc épp hálózat és jó lesz. Majd tedd fel mellé a Firefoxot, állítsd be, hogy az legyen az alapértelmezett böngésző és kész...
Elmstr1428":26qofebh mondta:A tápom Gaba Colorsit 400W
Akkor az AMD 3800+ Dual Core gyenge hozzá? A GTX-hez meg pláne, mi? :S
jim67":1tqe199s mondta:amd 3800+ dual core én még az életemben nem halottam ilyet
esetleg amd athlon 64 3800+ x2 de azt tudod hogy nem 3,8ghz megy valamivel kevesebben (csak most nem jut eszembe mennyim)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.