Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
zombikiller":2eebb2of mondta:melyikre gondolsz? ugye a középkategóriára? mert azt már nagykerben lehet kapni egy-két helyen http://www.prohardver.hu
zombikiller":1sx1h53g mondta:I dunno. Én mostmár az ATI kártyákat várom mert ezek a 8600/8500 asok gyengék lettek, és lehetnének olcsóbbak is, ha meg az ATI kártyák se lesznek jók, akkor veszek egy 7900 GS t, egyébként ma vettem 1 giga RAM ot (így most van 1.5 gigám), és a pályák betöltési ideje 3-4 percről egyre csöpkent a S.T.A.L.K.E.R. ben
![]()
tom99":3036oxle mondta:zombikiller":3036oxle mondta:I dunno. Én mostmár az ATI kártyákat várom mert ezek a 8600/8500 asok gyengék lettek, és lehetnének olcsóbbak is, ha meg az ATI kártyák se lesznek jók, akkor veszek egy 7900 GS t, egyébként ma vettem 1 giga RAM ot (így most van 1.5 gigám), és a pályák betöltési ideje 3-4 percről egyre csöpkent a S.T.A.L.K.E.R. ben
![]()
Ha ATI kártyára vársz, akkor miért a 7900GS-t tartod jónak. Különben meg
honnan tudod, hogy gyengék lettek a 8600/8500 széria.
Azért ezt átgondolnám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.