Egyéb hardware téma

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Ide lehet írni kinek milyen gépe van, hogyan és mit szokott tuningolni, mit érdemes venni, eladni stb.

Csak fagy a memória :( . Többen is azt mondták, hogy ha már több napja fagy, akkor hibás, szóval lesz megint egy köröm :? . Már nagyon unom, hányszor kellesz még szétszedni... :roll:

Ki gondolta volna...
image002(1).jpg

Nah kicseréltem a memóriát. Lehet az volt a baj, hogy ami fagyott, annak csak az egyik oldalán voltak chipek, ami meg benne volt, annak viszont mindkét oldalán, szóval máshogy volt összerakva. Most samsung van, szinte ugyanaz mint a másik, úgy látszik ez már rendesen működik pattog1 . De azért nem kiabálom el...

I dunno. Én mostmár az ATI kártyákat várom mert ezek a 8600/8500 asok gyengék lettek, és lehetnének olcsóbbak is, ha meg az ATI kártyák se lesznek jók, akkor veszek egy 7900 GS t :D , egyébként ma vettem 1 giga RAM ot (így most van 1.5 gigám), és a pályák betöltési ideje 3-4 percről egyre csöpkent a S.T.A.L.K.E.R. ben :D

nekem is kellene memoria mer csak 1g van de olyan benan hogy ihajj (2x256 meg 1db 512) a 2db 256ost be akarom cserelni 2db 1gre hogy legyen 2.5öm, az már elég lenne... csakhát kellene vagy 30k (minusz amennyiér el tudom adni azt a 2db 256ost)

amúgy én még mindig elvagyok a 9800as atival, nemlassu, de sajna ps3-at nem támogat asszem csak 2ig van... ejj és most emiatt gondolkodom egy cserén... pl egy 1950xt-n vagy hasonlón, persze akkor már alaplapot is meg procit is venni kéne mer agp-st nem akarok mán

zombikiller":2eebb2of mondta:
melyikre gondolsz? ugye a középkategóriára? mert azt már nagykerben lehet kapni egy-két helyen http://www.prohardver.hu

Szoktam olvasni a prohardvert, de még egy bolt árlistáján se láttam ezeket. Talán 1 hét max 2. Viszont döntő lesz majd az, hogy az ATI ellen mit mutatnak a középkategóriás GF kártyák.

zombikiller":1sx1h53g mondta:
I dunno. Én mostmár az ATI kártyákat várom mert ezek a 8600/8500 asok gyengék lettek, és lehetnének olcsóbbak is, ha meg az ATI kártyák se lesznek jók, akkor veszek egy 7900 GS t :D , egyébként ma vettem 1 giga RAM ot (így most van 1.5 gigám), és a pályák betöltési ideje 3-4 percről egyre csöpkent a S.T.A.L.K.E.R. ben :D

Ha ATI kártyára vársz, akkor miért a 7900GS-t tartod jónak. Különben meg
honnan tudod, hogy gyengék lettek a 8600/8500 széria.
Azért ezt átgondolnám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tom99":3036oxle mondta:
zombikiller":3036oxle mondta:

Ha ATI kártyára vársz, akkor miért a 7900GS-t tartod jónak. Különben meg
honnan tudod, hogy gyengék lettek a 8600/8500 széria.
Azért ezt átgondolnám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát alapból azt hittem ezkről a kártyákról, hogy nem 55 K ba fognak kerülni, leginkább ezért sem veszek 8600GTS t. A prohardveren ott van a teszt ahol az X1950PRO (ami 35000)szinte mindenben gyalázza a 8600 GTS t, és ezért várom az ATI középkategóriás DX 10 es kártyáit, ha meg azok se lesznek jók akkor azért vennék 7900 GS est mert az vagy 50 % al tuningolható :D

Félek tőle, hogy 3DMarkban ő fog több pontot kapni, STALKER-re azért kíváncsi vagyok :roll:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul