Csernobil

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Ave":h3h25kmf mondta:
az csak véletlen, hogy <i>majdnem</i> évfordulóra jött ki :)

Engem az lep meg, hogy 2006 május 6-án ha jók emlékszem, volt ugye a 2. robbanás a Zónában... fejlesztők elég szépen elfelejtették ezt a napot... semmi update nem volt vagy fél évig ááá

pYura":17d98zcx mondta:
Mpytyu":17d98zcx mondta:

1) "Aláírásgyűjtés az atomerőművek építése ellen" akik aláírták csak saját szegénységi bizonyítványukat szingálták... az atomeenergia az egyik legtisztább és környezetkímélőbb energiaforrás (a megújuló energiaforrásokat leszámítva, de ott is elgondolkodtató, hogy egy napelem gyártásakor mennyi káros anyag keletkezik...)

Nem vagyok én abban biztos hogy, az olyan környezetkímélő... Akkor nálunk se kéne különböző gránithegyek belsejét kibányászni, hogy oda pakolhassák az elhasznált eszközöket ruhákat. Hány olyan hordóval behordanak oda... :roll:

pYura":36rfyut1 mondta:
Mpytyu":36rfyut1 mondta:

1) "Aláírásgyűjtés az atomerőművek építése ellen" akik aláírták csak saját szegénységi bizonyítványukat szingálták... az atomeenergia az egyik legtisztább és környezetkímélőbb energiaforrás (a megújuló energiaforrásokat leszámítva, de ott is elgondolkodtató, hogy egy napelem gyártásakor mennyi káros anyag keletkezik...)

2) "Évforduló kapcsán piacra dobták" fogatlan aha fal1

3) Nem ezzel keverted bazk a helikopter elolvadását? :D Abszurdum :roll:

Tényleg érdekes videó,és egykét ember ismét elárulta a primitívégét az aláírásgyűjtéssel...
Amúgy nem kevertem a helikopteres vidit ezzel,mert azért össze sem hansolníthatóak,egy sima kis baleset vagy egy olvadás..Arra a mai napig vadászok..

Én öreg koromban el fogok menni Csernobilba. 8) Hamarabb azért nem mert nem akarom hogy a gyerekem daganatos legyen és netán még a feleségem is. :( Meg hát lehet a szervezetem nem birná és hazajönnék 5 év meghalnék meg stb. De akkor is öreg koromban el fogok menni. :D 8)

Mpytyu":1awtdp9r mondta:
A tényekes videoról volt szó.
Nekem nagyon tetszik a videocska De miez a második robbanás

A tények videóban van ilyenről szó? Ja télleg! Bárdolatlan András (:D) monnya hogy a játék szerint 2006-ban történik egy újabb robbanás ami hatalmasabb az elsőnél és ebbe kerülünk mi bele. :D

Tibi":2xmlnht2 mondta:
Nem vagyok én abban biztos hogy, az olyan környezetkímélő... Akkor nálunk se kéne különböző gránithegyek belsejét kibányászni, hogy oda pakolhassák az elhasznált eszközöket ruhákat. Hány olyan hordóval behordanak oda... :roll:

Hát igen, ez probléma, de legalább nem szennyezi alevegőt, mint más hőerőművek.

Éppen hogy nincs benne ezért kérdeztem hogy hol hallotta benne. :D

Doma":35202s4l mondta:
Én öreg koromban el fogok menni Csernobilba. 8) Hamarabb azért nem mert nem akarom hogy a gyerekem daganatos legyen és netán még a feleségem is. :( Meg hát lehet a szervezetem nem birná és hazajönnék 5 év meghalnék meg stb. De akkor is öreg koromban el fogok menni. :D 8)

Megnyugtatlak a spermiumok folyamatosan termelődnek és ha egy részüket sugárzás érné, akkoris pár hét leforgása alatt új készlet van lövés1 :lol:
Nőknél ez más kérdés álmos

pYura":6gj9mr8x mondta:
Doma":6gj9mr8x mondta:

Megnyugtatlak a spermiumok folyamatosan termelődnek és ha egy részüket sugárzás érné, akkoris pár hét leforgása alatt új készlet van lövés1 :lol:

Jóvanna! :D Dr. pYura :D De a szervezetem lehet nem birja. :( És ha sugárfertőzött vok akkor az új spermium nem lesz az??? :D

Doma":21rxvsu2 mondta:
pYura":21rxvsu2 mondta:
Doma":21rxvsu2 mondta:

Jóvanna! :D Dr. pYura :D De a szervezetem lehet nem birja. :( És ha sugárfertőzött vok akkor az új spermium nem lesz az??? :D

Egy Csernobili kirándulás alatt nem tudsz akkora dúzis összeszedni, hogy 1év múlva abból akármennyit is ki lehessen mutatni szvsz.

wasaby44":2bk0ecic mondta:
a nőknek is van spermájuk :arrow: :| :?:

Má' bocs de :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D fogatlan fogatlan fogatlan fogatlan fogatlan pattog1 pattog1 pattog1 pattog1 pattog1 Akkorát röhögtem hogy az csak na. De jogos kérdés.A választ Dr.pYura fogja megmondani.

Doma":4fl16yy8 mondta:
wasaby44":4fl16yy8 mondta:
a nőknek is van spermájuk :arrow: :| :?:

Má' bocs de :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D fogatlan fogatlan fogatlan fogatlan fogatlan pattog1 pattog1 pattog1 pattog1 pattog1 Akkorát röhögtem hogy az csak na. De jogos kérdés.A választ Dr.pYura fogja megmondani.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez nagyon LOL

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul