Csernobil

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
pYura":14b012m8 mondta:
Doma":14b012m8 mondta:
pYura":14b012m8 mondta:
Doma":14b012m8 mondta:
Én öreg koromban el fogok menni Csernobilba. 8) Hamarabb azért nem mert nem akarom hogy a gyerekem daganatos legyen és netán még a feleségem is. :( Meg hát lehet a szervezetem nem birná és hazajönnék 5 év meghalnék meg stb. De akkor is öreg koromban el fogok menni. :D 8)

Megnyugtatlak a spermiumok folyamatosan termelődnek és ha egy részüket sugárzás érné, akkoris pár hét leforgása alatt új készlet van lövés1 :lol:
Nőknél ez más kérdés álmos

Jóvanna! :D Dr. pYura :D De a szervezetem lehet nem birja. :( És ha sugárfertőzött vok akkor az új spermium nem lesz az??? :D

Egy Csernobili kirándulás alatt nem tudsz akkora dúzis összeszedni, hogy 1év múlva abból akármennyit is ki lehessen mutatni szvsz.

Szvsz! Nem biztos csak szerény véleményed szerint! :D Te mikor szándékozol elmenni Csernobilba?

wasaby44":3gn2fcfi mondta:
a nőknek is van spermájuk :arrow: :| :?:

A nőknek születésükkor már megvan mindegyik petesejtjük, csak éretlen formában. (Kb félmilló, amiből csak 400 érik meg)

ps.: nőknek nincs spermája, holnap leírom részletesebben ha érdekel...

Bloody Fox":3apcz3kp mondta:
Doma":3apcz3kp mondta:
wasaby44":3apcz3kp mondta:
a nőknek is van spermájuk :arrow: :| :?:

Má' bocs de :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D fogatlan fogatlan fogatlan fogatlan fogatlan pattog1 pattog1 pattog1 pattog1 pattog1 Akkorát röhögtem hogy az csak na. De jogos kérdés.A választ Dr.pYura fogja megmondani.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez nagyon LOL

Én irásom vagy wasaby44-é?

Whatta HELL's Sake ? Eccsém átcsapunk mutánsdugásos témába ? :lol: Na ne már :D

szerintem a félreértés ott volt hogy pyura írta hogy:

"Megnyugtatlak a spermiumok folyamatosan termelődnek és ha egy részüket sugárzás érné, akkoris pár hét leforgása alatt új készlet van
Nőknél ez más kérdés"

ha nagyon akarnánk akkor úgy is értelmezhetnénk ezt hogy: a férfiaknál a spermium újratermelődik, a nőknél meg nem

és erre volt ez a vicces reakció hogy: "a nőknek is van spermájuk :arrow: :| :?:"

vlk":31ln4cqb mondta:
szerintem a félreértés ott volt hogy pyura írta hogy:

"Megnyugtatlak a spermiumok folyamatosan termelődnek és ha egy részüket sugárzás érné, akkoris pár hét leforgása alatt új készlet van
Nőknél ez más kérdés"

ha nagyon akarnánk akkor úgy is értelmezhetnénk ezt hogy: a férfiaknál a spermium újratermelődik, a nőknél meg nem

és erre volt ez a vicces reakció hogy: "a nőknek is van spermájuk :arrow: :| :?:"

Számomra egyértemű volt, de nem csodálkoznék azon, ha valaki komolyan kérdez ilyet... elképesztő mennyire nincsenek tisztában az emberk (általában) a saját testükkel. Akit érdekel a női és férfi nemiszervek felépítése, annak tudok linkelni PM-ben egy videot. (Annak a kalapos angol pasasnak egy nyílt előadása, szóval legális felvétel) Laikusoknak szerintem tök érdekes. :)

OFF --- vége

lol :lol: majd holnap úgyis lesz bioszóránk az igazgatóval (nincs ofő :D :D ) megkérdezem, kíváncsi vagyok hogy reagál a dologra (pont ezt vesszük :) ) :D

Más: Ha valamelyikőtök jár Csernobilba csináljon soksoksoksoksok jóminőségű és nagyfelbontású képet!!! Manapság már nem találok logo mentes, HQ képet :roll:

bazk":2ciqt2rn mondta:
LOL...Csernobil topikban milyen témák mennek már,kurvajó:DDD Amúgy a nőknek nincs spermájuk,igaz de ha nagykoróak lesznek,annyit kapnak,amennyit csak akarnak :twisted:

ááá taps1 fogatlan

Láttátok a CSernobili csata című dokumentum filmet a discovery-n ?
(már régebben volt de nagyon tanulságos.)

de zorál volt órá ról órára mutatta be a cselekményelet.

Ja, amikor eljátszották hogy ki mit csinált előtte meg hogy milyen feladatokat adtak ki és mit szúrtak el? Az nem tetszett annyira, inkább az, ameik tavaly volt a katasztrófa napján este.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul