Csernobil

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Doma":1rc3xh72 mondta:
Tényleg akik még mindig bent laknak a Zónában azok mit esznek??? :shock: Zöldség, gyümölcs kizárva.Állat kizárva.Akkor mit?
Visznek be nekik enni? De mivel fizetnek? :shock:

Kopasz kimondhatatlan nevű riporterünk Vüjity Tvrtko készített róla riportfilmet. Kevés ehető dolog van de 2 oylan cucc ami a"artifact"-nak számít... a csoki és a cigaretta... ez a 2 az általános fizetőeszköz (a zónai cserekereskedelem alapja)
Ezekért bármit megkaphatsz...

Hát, nem tudom hova írhatnám, de hátha tudtok segíteni!
Ismer valaki olyan könyvet, vagy olyan internetes cikket, ahol a radio aktív sugárzásról van részletes leírás? Fajtái, mit okoz, következményei, élőlényre való hatása, stb!

Sokat gondolkodtam már ezen az ötleten, de nem találtam még rá kifogást, így hát megkérdezem: miért nincs Csernobilban egy webkamera? Szerintem, ha lenne, biztos hogy túl lenne terhelve, úgyhogy válna feleslegessé. Szerintetek :?:

Vagy inkább, mert nincs ott semmi élet, így pár perc után megunná az ember a nézelődést! Vagy a radio aktív sugárzás idő után szétk*rná az egészet, bár nem tudom, hogy az elektromos cuccokra milyen hatással van a sugárzás! :?:

A radioaktivitás u.ugy tönkrevágja az elektromos berendezést ( Gamma sugárzás ... ugyebár ez a sugárzástipus ami MINDIG jelen van elektromos impulzus..) mint az élő szénhidrát - viz alapú embereket. TEHÁT TERMINÁTORKA NEKED SINCS ESÉLYED CSERNOBILBAN :lol: :lol: :lol: :lol:

Csakis .. :D Izéé Mi van azzal az Oblivon Lost FunPic-kel? Imperial City hátteres - Oblivionos- STALKERES sztem :D

Nemtaláltam olyan hátteret de ha tudsz olyat adni akkor megcsinálom.

sajt88":3tp7nvwq mondta:
A radioaktivitás u.ugy tönkrevágja az elektromos berendezést ( Gamma sugárzás ... ugyebár ez a sugárzástipus ami MINDIG jelen van elektromos impulzus..) mint az élő szénhidrát - viz alapú embereket. TEHÁT TERMINÁTORKA NEKED SINCS ESÉLYED CSERNOBILBAN :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor erről az ötletről le is teszek :? . Pedig azért jó lett volna...

Ésssss dezsavű érzésem van ... Mpytyu ... Hétfő délutánig odaadom a képet :wink: :lol:

Sokan hasonlítgatják a nukleáris gombabombafelhőket a csernobili robbanással. Ugye jól tudom, hogy Csernobilban NEM volt nukleáris robbanás, csak egy gőzrobbanás és ez tévhit?

Az erőmű leköpte a tetejét a tulnyomástól.. Nem volt gombafelhő,se atomvillanás..

Ő is S.T.A.L.K.E.R.-es? Mert lehet azért mondja mert minden videoban benne van egy atomrobbanás és azért hiszi. :roll: :wink: Ha meg ő is 8.os akkor ... :roll:

Tibi":zew020nh mondta:
Akkor oké, az ilyenektől már rosszul vagyok... vagy 100x magyaráztam kb. ugyanezt el egy haveromnak, de váltig állította hogy volt :D :D .

Magyarázd el neki mi a különbség a nukleáris és a gőzrobbanás utáni biológiai hatások közt. Aztán ha ellenkezik kérd meg , hogy mutassa már meg a csápjait...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul