Nightwatch":3vylzmxc mondta:az AMD egy kirakat dolog. Az a teszt amin kb mindennél jobbak a kártyáik, szerintem egy eléggé AMD párti teszt... ha a nVida csinálta volna akkor oké elismerem, de így.... meg az hogy fele annyi és kétszer olyan jók azok a kártyák, akkor miért nem vesz mindenki olyat? :lol:
:lol: ezt benézted, mert mindenki szabadul megfelé a 8800GT-itől. PH! tele van eladó 8800GTvel. én személyszerint pedig azon a véleményen vagyok, hogy ha az nvidia nem venne meg minden fejlesztőstúdiót akkor elég szarul mennének a kártyáikon a játékok. az ATi halála mindig az optimalizálatlanság volt. a ring bus memóriavezérlés is ebbe bukott bele, mint ahogy most a 800 stream processzor is szét alázná az nvidiát, ha lenne ebbe az irányba optimalizáció. és az AMD nem kirakat dolog. ezt csak a tájékozatlanok mondják. bocs. és azért ilyen olcsók, mert a RV770-es "mini" GPU olcsóbban és hatékonyabban (=kevesebb a hibás darab) előállítható mint az nvidia "óriás" GT200-a. és egy 4870 (=hűtőcserével együtt 60k) nem hinném hogy ne verne le egy GT260-at ami ugyanannyi. a GT280 árából meg 2 4850 hűtőcserével + a nagyobb táp is kijön nyugodtan. és a konstrukció sokkal jobb. szerintem.