Clear Sky Gépigény

the_bunfi":1q0k5cjp mondta:
szerintem egyenlőre nem érdemes quadot venni mert semmi nem használja ki. tapasztalat. inkább vegyél egy E8200/E8400-et. azzal teljesítményben jobban kijössz. max akkor nem ha 4 magot kihasználó munkaprogramokkal dolgozol. játékra egyértelműen jobbak az általam említett procik.

és az menyibe kerül????????????????,,,

akkor ilyet vegyek??????????, Intel Core 2 Duo E8400 OEM 3.00 GHz

Pontosan bruttóba 137 ezer a legujabb VGA
De a 4870 se drága bruttó 60

Szerintem vedd azt nem drága bruttó 38

nemtom hogy mit aggódtok itt a 8800gts-en a sima stalker elment max grafikán nálam 9600gt-n max grafikán van. jha és ugye ezt is figyelembe vettétek hogy dx-10hez vista kell :twisted:

akor ez szerintetek jó lesz a quad helyet ?

Intel Core 2 Duo E8400 OEM 3.00 GHz

Jó lesz biztos a Intel Core 2 Duo E8400

Am meg DX10 hez nem muszály Vista de még DX10.1-hez se csak nem jelenít meg a képernyőn egy két extra dolgot de azt észre se veszed és DX10.1-re még játék se készült ...

szerintem az xp nnem támogatja a dx-10-et (esetleg ha megbuherálod ) jha és xp shardell modell 4.0 sem támogat .

sajnos nem támogatja. én meg személy szerint hányingert kapok a vistától. ha én csinálok egy szar terméket és mindenki fikáz, akkor nem mondom azt hogy elfogyott a régi vegyétek ezt a szart. end OFF. 8400-nél 30-35k körüli áron forog és ezen az áron nem kapsz jobbat az üzletekben :wink: .
amúgy nem tudom figyeltétek-e mit írt Nightwatch
GeForce 512Mb 8800 GTS
ez a 9800 GTX leánykori neve. és szebb és jobb is mint a 9800 GTX és főleg kevesebbet fogyaszt.
és a kérdésre is válaszolva DX9 minden full élsimítás nélkül fog futni nagyon szépet!

hardverikusan teljesen mások és az hogy kb. ugyanazt tudják sajnos a szoftverkörnyezetnek tudható be, mert a 8800GTXben több memória (+256 mb) nagyobb szávszélességen (+128bit) áll rendelkezésre és több benne az unified shader is.

the_bunfi":3qb6jrq3 mondta:
sajnos nem támogatja. én meg személy szerint hányingert kapok a vistától. ha én csinálok egy sz@r terméket és mindenki fikáz, akkor nem mondom azt hogy elfogyott a régi vegyétek ezt a szart. end OFF. 8400-nél 30-35k körüli áron forog és ezen az áron nem kapsz jobbat az üzletekben :wink: .
amúgy nem tudom figyeltétek-e mit írt Nightwatch
GeForce 512Mb 8800 GTS
ez a 9800 GTX leánykori neve. és szebb és jobb is mint a 9800 GTX és főleg kevesebbet fogyaszt.
és a kérdésre is válaszolva DX9 minden full élsimítás nélkül fog futni nagyon szépet!

nekem se teccik viszont így az sp 1 után valamivel stabilabb és gyorsabb is én már fontolgatok 1 verzió beszerzését .

hát talán azé, mer mikrofosnak nem érdeke hogy fusson xp alatt a dx10... mással nem bírja rávenni az embert, hogy viszlátra váltson.

Egy kis hekkeléssel a Crysis is megy XP alatt DX10 modban...

Hallottam én is erről, csak nemtom hogy kell megcs. :roll: Örülök, hogy egyelőre elmegy közepesen úgy-ahogy!!:S

Vissza
Top Alul