[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

renigade thx :D hát má rájöttem az üzenetem után és hát amikó elvettem elég sok mutáns jött de még jó ho exo volt rajtam (alig sebeztek) :D

http://www.youtube.com/watch?v=bwWCLLXSeh0

hát nem is tom 4 végigjátszásra sikerült a 18 db öcsi, illetve csak 17 mert nem volt kedvem az összes artit megkeresni, de sajnos a 13 pontot nagyon elrontottam, pedig kerestem Zulut, 2x is elmetem megnézni de nem volt ott az iskola épületénél, lehet megnézem ezt a végigjátszást ist

http://www.youtube.com/watch?v=4vjIc-z-QDs

de nem látom értelmét mert csak rohanás lenne

Be lehet jutni valahogy az óvoda (Kindergarten) épületébe? Psy sugárzást jelez, de nem találtam
ajtót, vagy ablakot.

Egy küldetés keretén belül kell majd bejutni.
Az ajtót fel kell robbantani ( kapsz hozzá cuccot ) és ... a többit nem részletezem - te játszol.

megpróbáltam összeszedni a végső video full happy end követelményeit, a 05 nagyon nem egyértelmű de talán ne nagyon menj vissza a Janov és Szkadovszk pályákra, max csak amennyiszer szükséges, miután elmentél Pripyatba, vagy menj el a helikopterekkel elsőnek, azaz hagyd el a zónát, de ezekben nem vagyok biztos... a másik kérdéses dolog a 13 pont én a diplomatát tudnám ide sorolni de a legjobb ha megszerzed az összes megszerezhető rangot /Achievements/ mert akkor nem sok dolgod van már csak az embereket megmenteni és némi apróságok, konkrétan ezek

01 Szakáll féle küldik teljesítése, nem árt a sztalker barát és a igaz barát öcsi megszerzése, de akár a kereső is ide tartozhat
02 Vérszopók kiirtása a gázzal meg a cementgyárnál is talán
03 Mérleg nyelve öcsi megszerzése, ne csatlakozz egyik frakcióhoz sem
04 Tudós küldik, a felfedező és a tudományos munkatárs öcsi megszerzése
05 Garik féle küldi, adj neki 2 artit a tudósbunkerben, talán a mesterlövész feladat teljesítése???
06 Találd meg az oázis ereklyét
07 Mesterlővész feladat teljesítése??? azaz ne hagyd a zsoldosokat kereskedni Pripyatban
08 Legyen 100 000 rubel pénzed
09 Találd meg Zulut és segíts neki Pripyatban, miután túlélte az utat az alagutban
10 Vánót vezesd át Pripyatba és maradjon életben
11 Monolit katonák beépítése, vezető átvezetése Pripyatba és maradjon életben
12 Sokolovot vezesd át Pripyatba és maradjon életben az evakuálásnál
13 Diplomata öcsi de ez egy nagyon kérdéses a dolog,???
14 Ne kérj túl sok arit Noétól azaz az iránytűt csak egyszer kérj tőle max 2 alkalommal
15 Kardannak és Nitronak szerezd meg a szerszámkészleteket szerszámok öcsik
16 A lővészt aka Sterlockot mentsd ki az evakuálásnál azaz maradjon életben
17 Az ezredest is mentsd meg az evakuálásnál azaz maradjon életbe

persze ha valaki ki akarja egészteni bátran megteheti... mert szívesen fogadom

Negyedik végigjátszásom után megosztok veletek 1-2 érdekességet :

Az elsőt még alap verzióval toltam, igy hibás volt - erről inkább nem irok most. A hibákat már korábban megirtam.
A többit viszont már 1-es patch-al és igyekeztem mindig máshogy megcsinálni a történeteket, főleg ahol döntési lehetőségem volt.
A 4-ből 3x ugyan az lett a zárófilm, most viszont mindha változott volna pár kockánál.
Zulu átért, de sosem találkoztam vele az iskolánál, nemhogy segitsek neki ... 1x azonban a filmen ott volt.
Vano átért, de a monolitos antenna balhé után eltünt - a film végén pechesnek itélik meg és "nem lett volna neki szabad pripyat-ba mennie" ...
A lelőtt pilóta átért, az antennás buli után össze-vissza csatangolt, 1x véletlen találkoztam vele valamelyik épületben - nem tudom mit csinált ott.
A monolitos csávót egyszer láttam a bázison, de utána ő is eltünt ...
Szóval nem foghatom mind a 4 madár kezét azért, hogy "jó" vége legyen a filmnek !!!
Egyéb érdekesség : a gauss puskát megjavittattam, mondván az "egy lövés" résznél majd azzal zúzok.
Ahogy a parancsnokkal a likvidálásról beszélgetek - bármit választottam rögtön kifagyott a játék. Nem a szokásos bugtrap, hanem csak áll a pari és no kontroll, semmire sem reagált.
Lehet, hogy az események elébe kerültem valahol ? Hiszen a labor már itt megvolt rég !
Más : nekem sosem sikerül diplomata öcsit összehozni, pedig direkt kerültem a konfliktusokat. A mérleg nyelve öcsi se jött össze soha.
Kértem az "ügyfél védelmis" melót bagolytól, és odamegyek az erdőgazdasághoz - nincs ott senki !
Lehet, hogy elaludtam 1-2 napot ( más dolgom volt ... )
Azt nem értem, hogy lehet a rejtekhelyen lévő cuccokat megkapni ( vedd fel a jutalmadat vagy mi ) amikor kiderül, hogy korrupt az egyik ( talán a szolgálat ) csoport. Ez sehogy sem jött össze.
Én 23 féle artit találtam, plusz az iránytű. Egyet kellett csak vennem szakálltól, a többi megvolt, többszörösen is. Ja és az eltorzult kormánykereket nem számolom ezekbe bele. Valami öcsi erre is járt.
Strelok papirjait odaadtam neki, öcsi megvan ( titkok örzője ) de a fegyvere nem kellett neki. Pedig fullossá tettem.

Összességében 4-5 játék után már nincs sajnos értelme nekiáállni mégegyszer, mert más alternativa nem lesz. Ez is bőven elég ugyan, szép teljesitmény egy játéktól. Már gondolkodtam rajta hogyan lehetne konkrétabban segiteni, jutalmazni a készitőket ( az eredeti játék megvételén kivül ) megérdemelnének DIREKTBEN is egy kis pénz adományt.

Olvasom valahol itt a fórumon, hogy a folytatás más irányban megy talán tovább ? Hát nagy kár lenne érte, hiszen ez a téma szinte kimerithetetlen ötleteket adhatna a következő részhez is.

Bocs, ha kicsit hosszúra sikeredett volna a hozzászólásom ! További jó játékot kivánok mindenkinek.

Már feladom. Azért köszi.
Megint elkezdtem a Pripyat-i részt elölről, mert Vano holttestét megtaláltam.
Erre most a kivonás közben a suli udvara előtt megáll a team és kővé dermednek - céloznak a semmibe ...
No reakció semmire. Ja Váno a kivonásig megint eltünt ... már nem keresem, nem érdekel a sorsa.
Amúgy az egy lövés összejött, de a laborba nem szabad előtte lemenni !!!
Azért ötödszörre már nem állok neki, asszem hónapok óta ennyi elég is volt.
Az öcsikről meg annyit, hogy az ÁTLAG 13-14 db volt egy játékban - több nem jött össze.
Akinek igen, annak csak gratulálni tudok !!!

nem baj ha Vánó eltűnik a kivonáskor, mert el is kell tűnnie csak vezesd át Pripyatba,

evakuálás magához kell tériteni a katonát azaz beszélni vele és ennyi, már megy is tovább a team

Odáig nem érünk el sajnos ... irtam, hogy a suli előtt ( és nem az udvar végén ! )

wazze akkor keresd meg az ormányosokat és írtsd ki őket és megy tovább a team vagy nézz körül vannak e katonák a háztetőkön és szedd le őket, más ötletem nincs

valaki tudna adni egy linket ahol az összes Achievement-hez megvan h mit kell csinálni? nem vagyok túl jó angolos:(

hát van egy amit én írtam Dominic901, küldj pm-et és ott megbeszéljük

nem akarlak provokálni Tibi de ez édes kevés, van mivel kiegészíteni a dolgot, pölö fennhatóság vs igaz barát, a frakciókhoz való csatlakozás, én részletesen leírtam mindet és hogy hogyan szereztem be őket, amúgy megvan mind a 18.... ennél több sajnos nem lehet ezt is leírtam amúgy hogy miért csak 18 lehet

2r4jsle.jpg

direkt link: http://i43.tinypic.com/2r4jsle.jpg
11w6bmw.jpg

direkt link: http://i39.tinypic.com/11w6bmw.jpg
rirj85.jpg

direkt link: http://i41.tinypic.com/rirj85.jpg
ixe054.jpg

direkt link: http://i43.tinypic.com/ixe054.jpg
5x93zs.jpg

direkt link: http://i41.tinypic.com/5x93zs.jpg
4smbtu.jpg

direkt link: http://i39.tinypic.com/4smbtu.jpg

A diplomata öcsi csak a banditákkal van kapcsolatban, nevezetesen.
1, Vanó féle ügylet, ha hullák nélkül oldod meg
2, Mityáj kiszabadítása, szintén vérontás nélkül

baban":2etcuko1 mondta:
nem akarlak provokálni Tibi de ez édes kevés, van mivel kiegészíteni a dolgot, pölö fennhatóság vs igaz barát, a frakciókhoz való csatlakozás, én részletesen leírtam mindet és hogy hogyan szereztem be őket, amúgy megvan mind a 18.... ennél több sajnos nem lehet ezt is leírtam amúgy hogy miért csak 18 lehet

Nem veszem provokálásnak, még csak három napja játszok ezzel a résszel, a leírást meg még régebben láttam, gondoltam hasznát veszi. Ha nem hát nem :)

Na megpróbáltam mégegyszer, tényleg követve az általatok leirtakat.
Nem tudom mi lehet a gond, de pár öcsi nem jön össze az istennek sem !
Másra már nem tudok gondolni, csak bugra. Pedig 1-es a verzióm.

Sem az igazi havert, sem a fennhatóságot nem adja meg.
Nem adta a Stalkerek barátját sem.
Most nem kérte a rendellenes ligetből a növényt sem, igy ugrott az úttörő is.
A mérleg nyelve viszont összejött. Igy eleve lőttek a 2 féle barátságnak is ...

Érdekesség, hogy nem kéri a zárt ruhát sem, igy Pripyat is ugrott !

Szóval az ötödik után is ez a helyzet, már nem próbálkozom tovább.
Akinek összejöttek terv szerint a dolgok - annak gratulálok !!!

Sziasztok, az érdekelne, hogy van ez a bütyök fickó,és meggyanúsított, hogy az ő fegyvere van nálam.
Beszéltem a másikkal, akitől megrendeltem, és utána kijött az a küldetés hogy keressem meg bütyköt.
Szakáll szerint, a daruknál kellet, volna lennie, de ott nem volt, helyette banditákat kellet likvidálnom, mert a csúzlimra fájt a foguk.
Az érdekelne, hogy ezek után hol keressem, merre találom meg??
Egy korábbi leírásban, olvastam hasonlót, hogy ugyan ez az alap történet, a fegyverkörül, de ott eltűnik a tárolóból vagy mi, és majd janovban, a pályaudvar mellet találom meg, mikor zulut megkérdem neme tud e valamit a fegyveremről, és ő közli hogy volt ott egy lövöldözés, és nézzek szét, arrafele.

Ez ugyan az a küldetés lesz, vagy hogy lesz meg a fickó??
Segítségeteket előre is köszönöm

Vissza
Top Alul