[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Sikerült valakinek úgy megoldani a Gauss puska megszerzése feladatot, hogy a kisérõ katonákból
valaki életben maradt?

igen 3an életben maradtak. A lényeg:vintarral menj, 3-4 lövés halálos.

A vérszívó ki írtós küldiben amikor a gázt kell megszerezni az első terepjáróban nem találom a kulcsot csak lőszert meg gránátot. A játékom alapverzió nincs rajta patch

Dominic : akkor nem biztos, hogy megtalálod !
Nekem az "alap" verzióban nem volt meg a kocsi ( vagy csak a kulcs ? ) de a .1-es patch után már meg tudtam csinálni ! Célszerű felpatch-elni, sok minden más is hiányozhat !!!

letöltöttem de hibát ír ilyen krisszkarassokat és csak ok-ozni tudok:S

Dominic901":5tbpkme4 mondta:
A vérszívó ki írtós küldiben amikor a gázt kell megszerezni az első terepjáróban nem találom a kulcsot csak lőszert meg gránátot. A játékom alapverzió nincs rajta patch

eredeti a játék ? mer ha nem akkor lemégy szépen a legközeleb boltba oszt megveszed.

zsilin":28i9b48y mondta:
Sikerült valakinek úgy megoldani a Gauss puska megszerzése feladatot, hogy a kisérő katonákból
valaki életben maradt?

nekem sose sikerült egyet se megmentenem, ez a küldi valahogy nem fekszik, jómagamat is alig bírom kimenteni

Nekem a távcsöves maradt meg majdnem, de azt egy monolit távcsöves lekapta, mielött kicsináltam volna.
A gázosnál meg nem tudom, nekem semmi gondom nem volt vele, én előszőr az autót nem találtam, ami a leszakadt hídnál volt, de aztán meglett, felfordúlva. :) Apropó, Váno eltünt a könyvtáras akció után. Nem ölte meg senki, de mégse jött vissza a mosodához.

Üdv S.TA.L.K.E.R.-ek.Lehet,hogy nem olyan nehéz,de én ott akadtam el,hogy meg kell vizsgálni az elektromos kisülés okát.Ha valaki tudja,az legyen szíves megosztani velem is az infót.Előre is köszönöm.

Sziasztok. A pripyati m
sodik küldetés után nem tudom mit kell csinálni. Megtaláltuk az antennát, ami manipulálja a monolightot, de miután visszamegyünk a bázisra nem kapok semmilyen küldit. Pls help, thx.

A könyvtárra gondolsz, ahol Vano meg Sorokov segít neked? És le kell gyalulni a monolitokat? Elvileg Garikkal utána beszélsz. Mennj vissza a mosodához. Vagy vidd el a Gaust Kardánnak, ha még nem tetted volna meg. Én ezt tettem.

emberek a hócipőm tele van, az összes rangom megvolt idáig tehát, Achievements összes, de egyszerre csak 16, sajnos csak 18 lehet egyszerre birtokolni, de sehogy sem jön össze a 18 db, most a kereseő és a felfedező aka discovery hiányzik, nem nagyon tudom pontosan hogy miért nem lehet összekaparni a nyomorult 18 db valakinek volt már 18 db rangja

Kardán a szerelõ(technikus) a zatoni pályán, a Szkadovszk nevû hajóban, õ az akinek akkor nem remeg
az aranykeze szerelésnél, ha vodkával itatod.

Baban, Végigvitted a COP-ot? Mert nekem a Mesterstalkert, meg a Szerelőtechnikust a végefelé adta be. És még nem vagyok a végén. Azt a Psziellenálásos dolgot meg nem tudom, hogy kaptam be, fel-alá szaladgálok Zatonba a Leszakadt hídnál lévő hosszúkás üregbe, de semmi. Van iylen, vag ycsak bug volt? :)

Vissza
Top Alul