[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

gery d, távcsövest felejtsd el, gauss, másrészt várd meg a másik bandát, és a két banda mikor elkezd tárgyalni akkor azt a két embert kell legyilkolni, de ha nem akarod megvárni a másik bandát, lőd feljbe az exoskeltonot viselő, emberkéket.

Hát, akkor várunk cseppet. Távcsövessel jól bánok, 1 ember 1 lövés fejbe és kiterűl:) Volt, mikor 5-6-ot is lekaptam. Kössz a segítséget mindkettőtöknek :)
A következő rész az már elvileg a S.T.A.L.K.E.R. 2 lesz, ha minden igaz. Mondjuk egykoron,mikor a SHoc kijött, azt mondták, olyan lesz a történet, mint egy felszeletelt pite, minden cikk más-más részt mutat be, ha így van, lesz még Add-on.

lesz köv rész, tejószagúmálnabokor, alig várom már

Nem biztos, csak ezt hallottam, ennek már 3 éve kb :)
De jó lenne. Pl. bemutathatná Ghost, vagy Fang útját. Mert róluk semmit nem tudunk, hogy ki, hogy ölte meg őket, meg hogy merre kószáltak. Ha már Strelokot, meg Scart irányítottuk, miért ne lehetnénk a másik kettő is :)
No mindegy, megyek átkisérem bajtársaimat az alagúton :)

Ha valaki ismer valami videót vagy térképet ami megmutatja hogy hol a 6 dokumentum x8ban küldje már el. Én csak max 3at találtam mind a 8szor.

lol, 6 doksi van az x8-ban, én csak 1-et találtam, de annyi helpem van hogy van az a távcsőves küldi, szedd le az összes zöld ruhás fazont és náluk lehet találsz belépőkártyákat, én az egyiknél találtam egy pirosat és az egy raktárba vezetett, de ott semmi extra nem volt csak kötszer meg egészségügyi csomag, lécci mond már el hol van az a 3 db, mert érdekel.

más megírtam az öcsis dolgokat, mind a 21 rangom megvolt már, még finomitok a dolgokon, de lassan kész lesz

1#ha bemész akkor fordulj balra arra menny kiugrik két snork lelövöd fölmész a lépcsőnami a terem másik oldalában vanitt felmész akkor csak egy helyen tudsz bemenni azt hiszem a bezárt ajtót nyitja a másik kártya. ahol nincs ajtó bemész, a terem szembelévő végére és ott vagy egy egy fém asztalon kifelé egy törpe vár.

2#azt hiszem az előtérből lehet egy másik irányba lépcsőn menni itt csak egy irányba lehet menni egy terembe vezet ahol a közepe lentebb van és bokáig érő víz van benne, középen van a vöröserdei agyperzselő makettje, és az egyik oldalán lévő polcon van egy itt patkányok jönnek elő.

3#ebből a teremből lehet vissza illetve egy kisebb szobába menni itt az egyik sarokban van egy fémasztalon itt nem tom mi jön mert elszaladtam.

Remélem érthető

kevésbé, esetleg képeket tudnál róla adni, vagy valami rajzot, mondjuk nekiállok keresni az egyszer biztos

Ja talán vasárnap elérek oda megpróbálom megkeresni a többit és ezekről rakok fel képeket.

Légió 6 doksi az x8-ban

http://www.youtube.com/watch?v=CUfg1k4wBhQ

hát nem tom hogy hogy a fakkba találhatott ennyit, de én semmit nem találtam ott, talán azért mert eladtam a pripyat kiűritési tervet, nem értem, írta hogy keressem meg a gauss puskával kapcs doksikat azt ennyi, 1 db volt nekem összesen, pedig a-tól z-ig mindent bejártam,

Tudja valaki, hogy be lehet-e menni a zatoni pálya délnyugati végében található iron annomália
pincéjében lévõ eltorlaszoltnak kiirt ajtón?

Küldetés lesz majd a későbbiekben, addig nem lehet le menni.

Be lehet menni. kell hozzá egy kártya. De elötte juss el pripyatba. Én most Zulut keresem. Egy csapat Snorkkal küzd, csak nem emlékszek, merre van.

Már megvan, épp ott állok, de sehol senki, lehet, előszőr meg kell csinálni az 1. küldetést, aztán lehet menteni :) viszont a művelődési ház az melyik, mert nincs iylen nevü :)
Ott van az egyik szerszám.

Az öregotthon 2. emeletén és a vegyesbolt pincéjébe van kalibráló szerszámkészlet.

Na 2 féle változat van most:) melyik helyen van?:) Lentebb olvastam egyet, ahhol ez a két hely van említve:művelődési ház második emelet, meg az áruház alagsora. Ezt Baban írta. Egyébként most az ifjúsági központnál vagyok, épp most megyek le a lifttel. És még az első feladat nincs megoldva itt, ami az, hogy szerezzem meg a Gausst :) A fő szállat majd kicsit késöbb. Előszőr a két szerszám kell.

jah elrontottam, nem a műv ház, hanem öregek otthona, mozihoz közeli épület

Nem a vegyesbolt pincéje, hanem az áruházé, a Vegyesboltnál egy Rakéta van. Épp most találtam meg :) Az Áruháznál meg van egy Buborék Artifact ami +4 radioaktivitást ad.

Vissza
Top Alul