Negyedik végigjátszásom után megosztok veletek 1-2 érdekességet :
Az elsőt még alap verzióval toltam, igy hibás volt - erről inkább nem irok most. A hibákat már korábban megirtam.
A többit viszont már 1-es patch-al és igyekeztem mindig máshogy megcsinálni a történeteket, főleg ahol döntési lehetőségem volt.
A 4-ből 3x ugyan az lett a zárófilm, most viszont mindha változott volna pár kockánál.
Zulu átért, de sosem találkoztam vele az iskolánál, nemhogy segitsek neki ... 1x azonban a filmen ott volt.
Vano átért, de a monolitos antenna balhé után eltünt - a film végén pechesnek itélik meg és "nem lett volna neki szabad pripyat-ba mennie" ...
A lelőtt pilóta átért, az antennás buli után össze-vissza csatangolt, 1x véletlen találkoztam vele valamelyik épületben - nem tudom mit csinált ott.
A monolitos csávót egyszer láttam a bázison, de utána ő is eltünt ...
Szóval nem foghatom mind a 4 madár kezét azért, hogy "jó" vége legyen a filmnek !!!
Egyéb érdekesség : a gauss puskát megjavittattam, mondván az "egy lövés" résznél majd azzal zúzok.
Ahogy a parancsnokkal a likvidálásról beszélgetek - bármit választottam rögtön kifagyott a játék. Nem a szokásos bugtrap, hanem csak áll a pari és no kontroll, semmire sem reagált.
Lehet, hogy az események elébe kerültem valahol ? Hiszen a labor már itt megvolt rég !
Más : nekem sosem sikerül diplomata öcsit összehozni, pedig direkt kerültem a konfliktusokat. A mérleg nyelve öcsi se jött össze soha.
Kértem az "ügyfél védelmis" melót bagolytól, és odamegyek az erdőgazdasághoz - nincs ott senki !
Lehet, hogy elaludtam 1-2 napot ( más dolgom volt ... )
Azt nem értem, hogy lehet a rejtekhelyen lévő cuccokat megkapni ( vedd fel a jutalmadat vagy mi ) amikor kiderül, hogy korrupt az egyik ( talán a szolgálat ) csoport. Ez sehogy sem jött össze.
Én 23 féle artit találtam, plusz az iránytű. Egyet kellett csak vennem szakálltól, a többi megvolt, többszörösen is. Ja és az eltorzult kormánykereket nem számolom ezekbe bele. Valami öcsi erre is járt.
Strelok papirjait odaadtam neki, öcsi megvan ( titkok örzője ) de a fegyvere nem kellett neki. Pedig fullossá tettem.
Összességében 4-5 játék után már nincs sajnos értelme nekiáállni mégegyszer, mert más alternativa nem lesz. Ez is bőven elég ugyan, szép teljesitmény egy játéktól. Már gondolkodtam rajta hogyan lehetne konkrétabban segiteni, jutalmazni a készitőket ( az eredeti játék megvételén kivül ) megérdemelnének DIREKTBEN is egy kis pénz adományt.
Olvasom valahol itt a fórumon, hogy a folytatás más irányban megy talán tovább ? Hát nagy kár lenne érte, hiszen ez a téma szinte kimerithetetlen ötleteket adhatna a következő részhez is.
Bocs, ha kicsit hosszúra sikeredett volna a hozzászólásom ! További jó játékot kivánok mindenkinek.