[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Velo hányszor mondjam el a baglyos képhez a végén a mérleg nyelve kell, Bagoly ezáltal tér jó útra, hányszor kell még leírnom

Na urak, megnéztem a tubon mindkét zárófilmet ( jó és rossz ) kivitelt.
Összehasonlitottam az 5db végigjátszásom filmjével.
Azt kell, hogy mondjam a zárófilmekben lehet, hogy ez a 2 véglet van, DE szerintem ez is változik és annak a függvényében, hogy mit is értél el vagy teljesitettél a játékban.
Viszont, ha ez igy van - akkor nincs csak jó vagy csak rossz film a végén !
Több pontban eltért, vagy több vagy kevesebb "kocka" volt.
A jó állitólag 21 elemet tartalmaz, a rossz kevesebbet.

Végezetül kimondható szerintem az, hogy ahány féle képpen játszod végig a játékot annyi féle képpen változik a zárófilmed és nincs csak jó és rossz vég, max eltérnek egymástól ezek is !

Blackacehun, nekem a mérleg nyelve nélkül nem adta meg a bagoly féle videot a végén...

jah a befejező videot szerintem nem lehet kivenni a játékból, maga a játék motorja generálja attól függően hogy kinek mennyire segítettél kit mentettél meg stb stb és hány rangot szereztél... szerintem

Tyutyu007 nem ezt írtam én is, szerintem a legjobb úgy a video hogy nem mented meg a lövészt, de van jó és rossz vég azaz full happy end és full bad end és ezeknek a keveréke

a full happy and a teljesen jó vég, már egyszer leírtam, nem fogom mégegyszer, keress vissza

full bad and a teljesen rossz vég, nem kapod el flintet, nem írtod ki a vérszopókat, szultán fenhatósága, nem segítesz a tudosoknak, nincs bagoly video, nincs kardán és nitro, nem mentesz meg senkit a végén de ezt is linkeltem már, noé sincs benne

A ranger Station-os küdetéshez mit kell teljesíteni?

Amikor az üzletelõ társaságból kell valakit megvédeni, ill lelõni a zsoldos csapatból, Zatonban a Ranger
Stationon.

A Sevcsenkótól keletre van a kiszáradt dokk a darukkal, és attól keletre van ez az üres gyárépület.
Amikor elõsször játszottam, gond nélkül adta be a feladatot. De most Janovban se adja be a katona
potyogtatós anomáliát, amikor arra megyek, és a kereskedõknél sincs annyi féle páncél és sisak mint az
elõzõ játékban ugyanannyi eltelt idõ után. De éppen ez a szép a sztalkerben, sosem egyforma.

Hali!
Nem akadtam el,csak egy kérdésem van.Van Zatonban egy barlang,a kiégett falunál.Nem az anomáliával teli barlang,hanem egy egyszerű barlang.Mikor eléérek kiszól mély hangon valaki,hogy menjek el amíg tehetem.van bent egy halott stalker meg egy irányító.Az a fura,hogy amint a bejárathoz érek autosave van.Ide van valamilyen küldi,vagy csak úgy van?Tudja valaki?Az a neve,hogy "Veszélyes odú",legalábbis így menti automatikusan.Tippje van valakinek?

Azt én is megtaláltam, be írtam a gugliba, hogy Mayron (a halott stalker neve), de nem találtam semmit. Ez engem is érdekelne.

Igen,én is megtaláltam,de sosem kaptam feladatba,hm.
Azért elég félelmetes,amikor kiszól a barlangból :D

Ha valaki nem járt volna ott:
30103357.jpg

69968725.jpg

32882975.jpg

Azért megéri kilyuggatni, mert van néhány cucc bent.

Vissza
Top Alul