[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

ilyen medál szerintem nincs megnéztem két ilyen archívumban. nem arra a medálra gondolsz hogy nem halsz meg a kitöréstől?

itt van link a magyar nyelvűről: http://stalker-cop.try.hu/
az achievementek re kell rámenni

Nem, ez teljesen más volt. a képen egy agy látszódott, iylen csillag jellel a koponya tetején, ami csodát jelölne :) Erre emlékszek. Kerestem a gépemen össze-vissza azt a játékmenetemet, de nem találom, letörölni meg nem töröltem le.

Felraktam mégegyszer a játékot, mert azt hittem azzal lett valami, de a VGA-mat cseréltem ki, így fel kellett tenni más drivert neki, de nem tudom, hova mentette el az előző verzió.
Megnéztem Baban doc-ját, de nem látom benne azt, amit én megkaptam. Kitörés elől mindíg fedezékbe húzódtam, szóval az nem lehetett.

de vágd már be azt a rangot a stat menüpont alatt tuti megvan, egy képet szeretnék róla

valaki mondjon egy progit amivel gameplay-t vagy a végén a videot fel tudom venni, pölö mint hypercam2 de sajnos az nem jó

Kedves Gery D.
A Szakt-4 és Szkat-5 után írja azt a küldit,hogy vizsgáld meg az elektromos impulzus okát,vagy valami ilyesmi.Miután megtaláltam a Gauss terveit és beszéltem Pripyatban az ezredessel,akkor is csak annyit írt ki,hogy frissítve van a feladat.Vagy még ezután fog jönni,és ne legyek türelmetlen?

Baban, írtam, hogy azt a mentésemet nem találom. Azóta újat kezdtem.
GameCam V240 Ez is egy ilyen progi, ezt próbáld ki.
Colera, Így nem tudom, nemsokára feljövök az x8-ból, aztán megnézem.

baban":j83bc8ik mondta:
egy bővitett rang megszerzési doksi, én írtam és mondom mind megvolt csak nem egyszerre

Download Achievements.rar from FileFactory.com,

UI: bocs Mav hogy ide betettem

Nem gáz Baban, én még hozzá se kezdtem :? meg ahogy elnézem más magyar oldal is foglalkozik
a dologgal, de majd ha lesz időm megcsinálom. Amúgy f*szán összeszedted őket.

Az alagútba nem lehet visszamenni, mert a lift megállt. Egy párbeszédbe le is írja. Egyébként én is lemennék szétnézni oda :)

Meg lehet tudni valahonnan, hogy hány mellékküldetés van?

az artik újratermelődnek és ha igen akk ugyanott ahol előtte voltak? és milyen időközönként?

help! elakadtam az oázisnál csak körbe körbe meek ugyanabba a teremben mit kell csinálni help!!!

milanka: Ez mindenkinek másképp van. Nincs rá megoldás, az útvonalat a gép választja ki.
A lényeg az, hogy az oszlopsorok között egy meghatározott sorrendben kell végigmenni.
Először menj át mind négy sorközön, amíg meg nem jelenik egy csillámló kék fátyolszerű izé.
Aztán menj át egy másik soron. Próbálkozz azokon végigmenni, ahol nincs fátyol. Még azzal is megbolondíthatod, hogy átmész az első két oszlop között, aztán egy másik két oszlop között, és így
váltogatod őket. Ezt addig csináld, amíg nem lesz minden sorban legalább egy kapu
ez után egyszerre menj át minden, sorrendben. Utána mész előre, most már nem teleportál visssza, hanem
egy fás terembe jutsz. Ott van az oázis szíve relikvia, ugorj fel érte, de utána szaladj a létrához, mert
mmutánsroham lesz. Hátha segíthettem :)

Csatlakozom az előttem szólóhoz - tényleg mindig más az útvonal.
Én úgy csinálom, hogy elindulok például csak a bal oldalon végig, aztán beljebb és igy tovább a jobb oldalig.
Ekkorra már persze már látni a csillámokat mindenhol - igy nincs más hátra csak, hogy mindegyik csillámon átmenj és kész.
Egyszer képzeljétek a bal oldalon kezdtem és rögtön 3 (!) már meg is volt !!!
A negyediket persze a jobb oldalra tette ... :)

Dominic901":17r4kvgx mondta:
az artik újratermelődnek és ha igen akk ugyanott ahol előtte voltak? és milyen időközönként?

Igen újratermelődnek, ugyan ott ahol előtte, és kitörések után szoktak újak lenni.
Tipp: Aludj párszor egymás után én 10x szoktam kb és utána újra bejárod az anomáliás helyeket
és tele lesz képződményekkel.

Vissza
Top Alul