Kiscsillag!
Ez az álom intő jel! A bőrkabát,és az abban rejlő pénz egy csábító,ámde nagyon is veszélyes utalás arra,hogy a dohányzást fiatal korban elkezdő emberekre mi vár.. Az öngyújtó és a hozzá kapcsolható tűz jelképe maga a pusztulás, a tűz ugye pusztít.
A bőrkabát pedig te magad vagy,egészen pontosan az az éned,akit veszély fenyeget. (A cigis doboz,az öngyújtó ugye a kabát zsebeiben volt,tehát a rejtőzködő,még ki nem nyilvánult betegség manifesztuma!!)
Az ,hogy leszálltál,viszont egyfajta intés,hogy sürgősen be kell fejezned a kocabagózás örömeit,amivel kapcsolatban-amiképp leírtad volt-még bűntudatod és félelmeid is vannak.
Amit ilyen módon elveszítettél,az az eddig hiábavaló módon,értelmetlenül a dohányzásra ráfordított pénzed,ami szépen eltűnt a bőrkabáttal együtt,5000Ft ,ha jól emlékszem,ami neked,fiatal srácnak még relatíve nagy pénz.! (Megjegyzem ,nekem is!!)
A sapka és a fázás ténye már más,új dolog,szerintem mindössze az átmeneti ,leszokás miatti kellemtelen érzést szimbolizálja,valamint azt,hogy a sapka,mivel csak részben melegíti a testet,kizárólag a fej kihűlése ellen való,tehát ott kell eldőljön,hogy a leszokásod végleges,avagy átmeneti dolog lesz...
Érdekesen retrográd szimbólum a vonat,mint álom béli elem.
Meglátásom szerint egy előre vivő,de mégsem általad kormányzott ,általad csak inkább elviselt élet-alternatívát jelez,amiből a kiszállással kitörni igyekszel. Remélem sikerülni fog.
És tessék leszokni a cigizésről!
Scarecrow!
Ballagás után továbbtanultál,felvételiztél valahová,avagy munkát keresni igyekeztél,estlegesen külső nyomásra? Én javasolnám az előbbi lehetőséget ,ugyanis a zsíros kenyér,a zsír az utált jellegű munka, a nem kívánt tevékenységet jeleníti meg.(( Avagy még előtte állsz ezeknek?))
Úgy látom,és ezt jogosan teszed,hogy többre vágysz,mint a meló monoton ismétlése.
Az üvegben egyébként mi volt?