Airsoft

Domesz : Széjjel nézek, de cirka 50%-ék rá az esély. am én is akarok vagy ha nem is 2est akkor valami más verziót. Am meg softair.hu-n találsz szerintem.

Scarecrow : Dragunov platformra nem érdemes ráépíteni, akkor inkább az Ak hibrid.

Pr0D1G7: Nah igen igen a CNC jó móka csak erõsen a zsebbe kell nyúlni vagy tényleg nagyon barátin kell hozzáállni. :)

Én tervem VSS-re: Hátulról kezdve:
Tus: JG "dragunov tus"
Test: Cyma "fém" Ak47S test de ha ló nincs akkor jó a normál S ABS test is.
Tokfedél: Bordázott Ak74 tokfedél vagy ß-a tokfedél
Tár: 250Ak tár köpeny csere valami bordázottra
Elõagy: Nos itt már a JGß-a elõagy is játszik de am lehet csinálni valamint már készen venni olyan vagyis hasonló elõagyat mint a Vintorezen van.
Külsõ csõ: Mint tudjuk integrált hantompító, a végén a céltüske. Ez már tényleg esztergályos munka.
Infra bak: Mint a fém mint jó pár ABS testen van oldalt infrabak tartó. Igen a fém jobb megoldás lenne csak
ritka darabok.
+ az infra bakra vagy valami olyasmi távcsõ mint a PSO , vagy tényleges valami belorusz optikát vesz rá. Mondjuk utóbbi 30k-ától vehetõ igénybe. Én am azt mondom hogy kínai PSO-t ne vegyen senki. Volt szerencsém hozzá, fejem belefájdult tõle.

Belsõ:
Aksi: LiFepio aksi vagy valami NiCD rúd aksi
GB: 120-as rugó , teli henger, csapágyazott rugóvezetõ, meg egy erõs jó nyomatékú motor meg lehet még ezt kombinálni variálni. Az alap GB váz kibírja hacsak nincs eszetrgályos ismerõs.
Csõ: Hosszabb prec csõ
Hop up: Valami remek kis gurader ho up gumi vagy esetleg Madbull
+ ba kis finomsáng gyanánt esetleges fet vagy tûzcsapásos mechanizmus.
Röviden...

a neten találtam a múltkor airsoft VSS-t és AS VAL-t (sa avalanche) az igazi 1:1-es másolatai voltak, és így nem is tűnik nehéznek a megvalósítás... de én spec egy ak ß-ból indulnék ki. A tapasztalat azt mutatja, hogy a csőhossznak nincs különösebb hatása a szórásképre, így rövidebb belsőcső (de azért jobb minőségű) és kitömni az elejét szivaccsal... és akkor hangtompítás feeling is megvan... alapból az ak testre applikálás már kicsit koccos, de majd megkeresem nektek a linket... egyébként az anyagok és tervek nagyrésze nekem itthon kész van, de majd csak akkor fogok ezzel aktívabban foglalkozni, ha elkészült az SVD Dragunovom:D

szerk.:
hogy ne csináljak s*gget a számból

Code:
http://www.airsoftforum.com/board/Airsoft-VSS-Russia-t174553.html

Domesz!
az ismerősöd "AS VAL-szerű" fegyvere az egy PP19 - bizon :D

bocsánat, szar volt a netem, mert épp suliban órán unatkozva kommenteltem ide, és azt a képet "elfelejtette" betölteni O.o
ha azt nézed, akkor ez olyan tipikus kis szériás jóminőségű cucc, aminek az "értéke" kb ennyi...
pl Y3ti pp19-eséhez hasonlót a neten 1500 USD-ért láttam, mint valami limitált szériás cuccot
(am a pp19-es beszerzése nagy álmom, de soha nem lesz rá annyi pénzem, azért is az A&K svd-t "tunyingolom" egyik fele egyik cnc-snél, a másik fele a másiknál... aztán remélhetőleg a jövő hét végén már az M190-es AEG rugót beletehetem, amivel reményeim szerint "haccáá" fps-t fog tudni... és ahhoz még kell egy brutálisan kigyúrt kar, hogy fel is tudjam húzni:D

:D crow!
az inokatsu akms-eket 1800 dolcsi körül árulják...az rpk valahol 2000és afölött van...
(most lehet kiakadnixD)
pedig azok egy kicsit sem tudnak többet, mint egy jól rendberakott Cyma, de hát ezvan, annyit kérnek érte, amennyiért még el tudják adni... és nem árulnák ennyiért, ha senki sem venné meg...
te sem lopod a pénzt, én sem lopom a pénzt, van aki lopja a pénzt, és van aki (pl nyugat európában, vagy amerikában) egyszerűen keres annyit, hogy meg tud engedni magának ilyeneket...

Még jó hogy vagy egy éve az LCT gyártja az Inokatsu AK fegyvercsaládját 450-550 dolcsi között, és igen, sokkal többet tudnak mint egy Szima, sokkal jobb még az acél kínai AK-knál is és csak egy rugócsere kell nekik, a belső alkatrészek is felső kategóriások...

Az LCT belseje úgy kaki ahogy van.Esetleg linkeljem softairről az LCT-s topikot ? :D
LCT-ből csak a conversion kit-et ajánlom.

Már miért lenne az te gyerek?!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/V78xkAdXCOA?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/V78xkAdXCOA?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Most erre a halom hülyegyerekre hallgassak vagy az AATV-re? Szerintem nem kérdés...

Régen jártam itt...

A Stalker most is fenn van a gépemen a Priboi Story-t csinálom.

betavintorez21hhh.jpg

A fegyver az enyém. Van BW gore-tex tuhám meg egy preparált fél gázmaszkom, szinte teljes STALKER szerelés, de STALKER játékokat nemigen szerveznek... Egy volt Havbanban lassan két éve...

Vissza
Top Alul