Airsoft

Ú Domesz mint ha a Jupiter gyár háta mögött lennél és irány Pripyat! :D Nagyon király kép! :D Yeti az a Tavor nagyon széép Izraeli állat. :D

Nekem a vertical grip kényelmetlen, de a tárat azér' markolom,!
Y3ti azon a Tavoron mé van 2 irányzék? (Vagy megin 2s látásom van?)

Ha jól tippelem a második Magnifier, mivel a sima irányzék (az az Eotech-szerű valami rajta) csak dot, és nem zoomol, erre van a kis kiegészítő ketyere.

figyi nem szoktak arra izet rakni ugy h elso egy sima sight szoval reddot vagy holo esetleg egy kis acog. aztan ele raknak egy kibe kapcsolhato digi scoopot amibe van kibekapcsolhato ejjellato??? ha vki nem erti akkor abocsesz de masfel liter kv utan nehez irni :D

The Ras":x958pvu6 mondta:
Ú Domesz mint ha a Jupiter gyár háta mögött lennél és irány Pripyat! :D Nagyon király kép! :D Yeti az a Tavor nagyon széép Izraeli állat. :D
Leguggoltam mert pár beazonosíthatatlan személyt láttam :D

Más: Y3ti: Kinéztem magamnak pisztolyt ami egy KJW MK1 lenne.Az erejére azt írják,hogy 390-400 FPS,lehet-e ezt maszos játékon másodfegyverként használni,vagy nézzek egy másik fegyver után ?
Előre is köszi!

Domesz : Nos attól függ hol nézted. Sajnos vannak olyan boltok, értékesítõ helyek ahol az fps értéket "elírják". Csak az eredeti mértéket akkor kapod meg mikor kézhez vetted, és másvalakinél le kronózod. Bár mondjuk ez is érdekes mert ahány kronó annyi mérési eredmény. Szerintem olyat vegyél ami tényleg sok helyen úgy olvasol róla hogy "nah igen ez megbízható" , de ebbõl van a kevés.
Elsõ nekifutásra KJW MK1 (nekem is volt [ márha nem a tactical sniper akarod venni]) az tényleg erõs mivel NBB-és. De vannak még NBB-és fegyverek amik azért bírják a strapát, meg nincsenek benne kopó alkatrészek. Én mondjuk az enyémet pont azért adtam el mert betyár erõs volt. Nekem meg nem kellett ilyen erõs pisztoly. Véleményem szerint keress egy NBB-és pisztolyt 340-360 fps határok között. De ha kell segítek.
kép:
10016900.jpg

Pr0D1G7 : Nem azért de elég sok ember használ KJW pisztolyt. Valaki azt mondja sokkalta jobban megbízható mint egy TM pisztoly. Nos nekem volt már pár kezemben , meg használtam is. De még mindig ott vagyok hogy nekem felesleges a pisztoly. :)

Ha nonblowback, akkor annyi erővel cm.030/tm glock 18c, vagy de/tm USP ... asszem cymából mar van beretta is... és ehhez csak egy akksit kell töltögetni... meg bogyót bele...
(van USP-m is, meg glock-om is, ez utóbbi megbízhatóbb működés szempontjából szerintem, tekintve, hogy az USP megdöglött...) de összességében ha gázos pisztolyt vennék, akkor csak és kizárólag GBB-t, tekintve, hogy a GNB-s semmi plussz feelinget nem ad egy aep-hez képest, de legalább a gáz rohadt drága bele...

na ujramegprobalom. szoval vegyunk vmien fegyot. a fejedhez kozelebb van egy acog vagy egy reddot vagy holosight. vegyunk egy acogot, es az acog ele berakni egy digitalis scopot amin van ki/bekapcsolhato ejjellato.

Pisztoly : AEP-et max akkor vennék ha tudnék rajta valamit ténylegesen "tunningolni".
De mitn írtam kell a fenének pisztoly. :D

Königs Tiger : És ezzel mit akartál mondani? :D

Vissza
Top Alul