Airsoft

Ezt én is láttam a depoban ..egész jól néz ki, de nem egészen értem minek az a ventilátor bele

Halihó!

Kérdésem lenne azokhoz akik rendszeresen airsoftoznak.
Csapatépítésre mennyire lehet alkalmas móka? :) nem a hárkór militarista beöltözős vonalon játszanánk hanem csak pár órát lövöldöznénk pusztán szórakozásból :) Van Budapesten olyan hely ahol egyszerre lehet bérelni normális felszerelést + pályát?

Csongrádról van 1 masszív 8 fős baráti társaságunk akik 1 játék után elzavarták az anyjába a pénbólos majmot 12.000ft /fő-ért.Nálunk 3.000 a fegyóbérlés,500 a maszk és kisker áron adjuk a bb-t.fejenként 1000 ft a szervezés függetlenül attól hogy 1 vagy többnapos.Lehet számolni.kb. 4500 ft+ bb-ért,szervezett játékot kap a csapat,igényüktől függő játékmenettel.

Zsíííírság :)
elég heterogén lesz a társaság és még nincs eldöntve mi legyen de így nem tűnik rossz opciónak :)
köszi az infókat!

tázláron szoktunk játszani,ahol már 2 tábor lement már.tehát a peremvidéki sidorovich-al mehet a buli.vagy amit kértek.

Sajnos valószínű hogy ugrik a dolog (amúgy mindenképp Budapesten belül kellet volna maradnunk) de azért mégegyszer köszi az infókat!

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul