Y3ti
New Member
- Csatlakozás
- 2008.03.20.
- Üzenetek
- 864
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Zone
- Webhely
- www.banditsairsoft.extra.hu
Domesz : Széjjel nézek, de cirka 50%-ék rá az esély. am én is akarok vagy ha nem is 2est akkor valami más verziót. Am meg softair.hu-n találsz szerintem.
Scarecrow : Dragunov platformra nem érdemes ráépíteni, akkor inkább az Ak hibrid.
Pr0D1G7: Nah igen igen a CNC jó móka csak erõsen a zsebbe kell nyúlni vagy tényleg nagyon barátin kell hozzáállni.
Én tervem VSS-re: Hátulról kezdve:
Tus: JG "dragunov tus"
Test: Cyma "fém" Ak47S test de ha ló nincs akkor jó a normál S ABS test is.
Tokfedél: Bordázott Ak74 tokfedél vagy ß-a tokfedél
Tár: 250Ak tár köpeny csere valami bordázottra
Elõagy: Nos itt már a JGß-a elõagy is játszik de am lehet csinálni valamint már készen venni olyan vagyis hasonló elõagyat mint a Vintorezen van.
Külsõ csõ: Mint tudjuk integrált hantompító, a végén a céltüske. Ez már tényleg esztergályos munka.
Infra bak: Mint a fém mint jó pár ABS testen van oldalt infrabak tartó. Igen a fém jobb megoldás lenne csak
ritka darabok.
+ az infra bakra vagy valami olyasmi távcsõ mint a PSO , vagy tényleges valami belorusz optikát vesz rá. Mondjuk utóbbi 30k-ától vehetõ igénybe. Én am azt mondom hogy kínai PSO-t ne vegyen senki. Volt szerencsém hozzá, fejem belefájdult tõle.
Belsõ:
Aksi: LiFepio aksi vagy valami NiCD rúd aksi
GB: 120-as rugó , teli henger, csapágyazott rugóvezetõ, meg egy erõs jó nyomatékú motor meg lehet még ezt kombinálni variálni. Az alap GB váz kibírja hacsak nincs eszetrgályos ismerõs.
Csõ: Hosszabb prec csõ
Hop up: Valami remek kis gurader ho up gumi vagy esetleg Madbull
+ ba kis finomsáng gyanánt esetleges fet vagy tûzcsapásos mechanizmus.
Röviden...
Scarecrow : Dragunov platformra nem érdemes ráépíteni, akkor inkább az Ak hibrid.
Pr0D1G7: Nah igen igen a CNC jó móka csak erõsen a zsebbe kell nyúlni vagy tényleg nagyon barátin kell hozzáállni.
Én tervem VSS-re: Hátulról kezdve:
Tus: JG "dragunov tus"
Test: Cyma "fém" Ak47S test de ha ló nincs akkor jó a normál S ABS test is.
Tokfedél: Bordázott Ak74 tokfedél vagy ß-a tokfedél
Tár: 250Ak tár köpeny csere valami bordázottra
Elõagy: Nos itt már a JGß-a elõagy is játszik de am lehet csinálni valamint már készen venni olyan vagyis hasonló elõagyat mint a Vintorezen van.
Külsõ csõ: Mint tudjuk integrált hantompító, a végén a céltüske. Ez már tényleg esztergályos munka.
Infra bak: Mint a fém mint jó pár ABS testen van oldalt infrabak tartó. Igen a fém jobb megoldás lenne csak
ritka darabok.
+ az infra bakra vagy valami olyasmi távcsõ mint a PSO , vagy tényleges valami belorusz optikát vesz rá. Mondjuk utóbbi 30k-ától vehetõ igénybe. Én am azt mondom hogy kínai PSO-t ne vegyen senki. Volt szerencsém hozzá, fejem belefájdult tõle.
Belsõ:
Aksi: LiFepio aksi vagy valami NiCD rúd aksi
GB: 120-as rugó , teli henger, csapágyazott rugóvezetõ, meg egy erõs jó nyomatékú motor meg lehet még ezt kombinálni variálni. Az alap GB váz kibírja hacsak nincs eszetrgályos ismerõs.
Csõ: Hosszabb prec csõ
Hop up: Valami remek kis gurader ho up gumi vagy esetleg Madbull
+ ba kis finomsáng gyanánt esetleges fet vagy tûzcsapásos mechanizmus.
Röviden...